• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar yarın boya alacağım, bir bakar mısınız ?

sangs

good girl gone bad ;)
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
1.135
1
116
- Yurtdışı
loreal recıtal preference boya alcam kkızlar yarın bır kutu boya yeterlı mı szce?casting dısında kullanmadım hıc loreal..
sacım katlı belıme kadar gelıyo ama cok gur saclarım yok ınce tellıler ayrıca sızce 1 kutu mu almalıyım 2 mı? yardımcı olursanız cok sevınırım

cnmm benim saçlarım belimin ortasında omuzum altında valla 2 kutu ile zorla boyuyorum..eger alcagın boya koyu ise bi kutu ile idare edebilirsin ama açıkrenk alcaksannn iki kutu al derim..yada arada bi kutu boya alırım bide fazladan bi şişede su alırımmmmm ölede boyadıgım oluyorrrr..

yani karıştırdığımız oksidasyon kremi canım.oksidasyon suyu da deniyor.
ben de her zaman açıktan bir tane daha alırım.iki tane su kullanırım yani.

hıı anladım cnm hıc bılmıyodum boyle bısey oldugunu sayenızde bende ogrendım tesekkur ederım kızlarr a.s.

hıı anladım cnm hıc bılmıyodum boyle bısey oldugunu sayenızde bende ogrendım tesekkur ederım kızlarr a.s.

cnm ben en son koleston perfectle boyadım çok memnun kaldım kuaförler kullanıomuş bu boyalardan konuda açıp eklicem resimleri ama bi fikir olsun dedim

tatlıııııııııııım ben boyadım bugun koyu sarı dore bakırla cok memnun kaldım renk suppppeeeeeeer tam ıstedıgım gıbı !!! perfectle kuafor boyamıstı bnm sacımı cok koyu olmustu sen memnun kaldysan cok sevndm cnm zaten gordum sacını cok cok tatlı olmus gule gule kullan gamzecımmm alkisalkisalkis

tatlıııııııııııım ben boyadım bugun koyu sarı dore bakırla cok memnun kaldım renk suppppeeeeeeer tam ıstedıgım gıbı !!! perfectle kuafor boyamıstı bnm sacımı cok koyu olmustu sen memnun kaldysan cok sevndm cnm zaten gordum sacını cok cok tatlı olmus gule gule kullan gamzecımmm alkisalkisalkis
çok teşekkürler cnmm sende güle güle kullan istediğin gibi olmasına çok sevindim saç çok önemli sende eklesene resminii
yerimseniben

saol cicimm kaydirigubbakcemile2
sımdı cektım ama guzel gorunmuyo flasla yarın ceker koyarım sekerım

Back