• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yarın benim için büyük gün

Bugün çok kötü geçti göğüsle ilgili değil sargılar açıldı canım ama bi yanda fenalaştım tansiyon çok kötü düşmüş bir baktım etrafına doktorlar başımda hemşire pansuman yaparken fenalaşmışım ameliyat oldum böyle olmadım çok bitkin düşmüşüm bünyede zayıf tansiyon düşüklüğü berbat birşeydi doktora sorcağım sorular vardı hepsi haftaya kaldı

Geçmiş olsun canım. Şimdi iyimisin? Tansyon kötü ya, bilirim! Biraz yediğine içtiğine dikkat et. Sargımı çok sıkı gelmiştide açınca böyle oldu yoksa heyecanmı? Soracakları artık haftaya sorarsın.

Aynen artık haftaya salı günü çok heyacan birde panik dediğin gibi hepsi üst üste geldi hala bitkinlik var bu gün kötü birgündü inş daha güzel günler bizi bekliyor

esmeraldacım cok teşekkürler resim koyamıyorum ya nasıl yapıcam az evvel çektim ama birtürlü yüklüyemiyorum

esmeraldacım cok teşekkürler resim koyamıyorum ya nasıl yapıcam az evvel çektim ama birtürlü yüklüyemiyorum
Bende geçen zor güç bir resim yükledim ama nasıl yaptım hiç sorma. Deneyimli arkadaşlar mutlaka yardım eder.
Benide izlemeye al tmm canım

tamam canım alıyorum görmenizi istiyorum inş yükleyebilirim birde masaj cok zor geliyor çok sertler illaki masajlamı yumuşucak birde izler için birşeyler kullanıyormusunuz

Oncelikle hayirli olsun gule gule kullan darisi bende dahil isteyen herkesin basina....Benide izlemeye alir misin rica etsem.....

yaklaşık 4 aydır bu konuyu bende araştırıyorum, benide takibe alırmısın, hala korkak ve cesaretsizim!!! :(

Back
X