• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yarın benim için büyük gün

nessiracım çok güzel görünüyorlar hayırlı olsun bende salı gününü merak ediyorum boyut olarak çok birşey anlamıyorum inş küçük olmazlar çok büyük olmasın ama küçük olsun da istemedim bunu doktoruma söyledim vücuduna uygun olanı koycam dedi bakalım
tşk ederim canım daha cok yenilet zamanla dahada güzelleşirler:) senın komple sargılı dimi o sargı neden oluyor bende yoktu cok heyecanlısındır eminim cok güzel olmuştur foto nu cekıp koyarsın sargılar cıkınca :)

aynen cok heyecan var birde ufakmı acaba diyorum anlayamıyorum sargı birde üstüne sporcu südyeni ben zannediyordum farklı birşey stakçaklar sonra ben alırım diyordum sporcu südyeni ama onlar sporcu giydirdiler

aynen cok heyecan var birde ufakmı acaba diyorum anlayamıyorum sargı birde üstüne sporcu südyeni ben zannediyordum farklı birşey stakçaklar sonra ben alırım diyordum sporcu südyeni ama onlar sporcu giydirdiler
komplemş sarılı memelerin hiç goremiyormusun ayy ne zor gercı ben sutyeni cıkarıp bakamadım korkumdan hazır degıldım cuma gunu kontrolde baktum doktorda şasırdı baksaydın bekledınmı diye şimdi doya doya doya bak incele dedi bende baktım hahaa:)ben duş almak istıyorum :( pts kontrol var inş alabılırsın derler :/

evet komple sargılı hiçbirşey göremiyorum bende seningibi cesaret edemiyorum ellemeye bile salı günü görcem

tşk ederım silvercım bakmışsın :) 375 cc canım :)
öncesinde de hiç yok değilmiş aslında göğüslerin değil mi nessira???ben tam dolgulu sütyende ten marka 80B takıyorum ama benim asıl ölçüm o değil herhalde değil mi?dolgusuz sütyene göre mi söylüycez bu cup olayını?ben çok büyümesin istiyorum zaten.dolgusuz sütyenle şu an kullandığım tam dolgulu sütyen gibi dursun istiyorum.yani desdeksiz,dolgusuz 80B olsun istiyorum.ay bunu doktoruma iyice anlattım. o da 275cc gibi takarız dedi..

öncesinde de hiç yok değilmiş aslında göğüslerin değil mi nessira???ben tam dolgulu sütyende ten marka 80B takıyorum ama benim asıl ölçüm o değil herhalde değil mi?dolgusuz sütyene göre mi söylüycez bu cup olayını?ben çok büyümesin istiyorum zaten.dolgusuz sütyenle şu an kullandığım tam dolgulu sütyen gibi dursun istiyorum.yani desdeksiz,dolgusuz 80B olsun istiyorum.ay bunu doktoruma iyice anlattım. o da 275cc gibi takarız dedi..
evet memem vardı öyle dümdüz degıldı 80 a takıyordum destekli 80 b de boş kalıyordu üstler almıştın bi tane hatta dıyordum bu kadar olsa me guzel olur dıye :) ama dolu dolu c istedım yaptırdıma degsın dedım:) senin amelıyat.ne zaman di cnm ?valla 300 aştı taktırma derım sonra pişman olma :KK66:

Bence ne olasiliyorsa onu koydur istediğin görüntü yü foto olarak gösteresilirsin dolu dolu b dersen öyle yapar sütyensiz rahat gezebileyim de yoksa memnun olmazsın

nessira muayenede ne oldu anlatabilirmisin birde acıdımı krem falan vs yapman gerekenler neler ve şuan sadece sporcu sütyen mi var üzerinde

evet memem vardı öyle dümdüz degıldı 80 a takıyordum destekli 80 b de boş kalıyordu üstler almıştın bi tane hatta dıyordum bu kadar olsa me guzel olur dıye :) ama dolu dolu c istedım yaptırdıma degsın dedım:) senin amelıyat.ne zaman di cnm ?valla 300 aştı taktırma derım sonra pişman olma :KK66:
aynen dedigin gibi nessira benim de 80 B de ustler bos kaliyo.mezroyla hemen olcum yapmaliyim sanirim 80A cikar benimkide.dolgulu sutyendeki gibi 80B olsun yeter.fazla buyuk olmasini istemiyorum.bu sefer de badi falan giyemem.ben lise ogretmeniyim ogrencileri biliyosunuz rahat giyinemem okulda....ogretmen oldugum icin ara tatili bekliyorum.subat tatili oncesi 1 haftayi rapor alicam 3 hafta evdeyim yani.doktorum iyice toparlarsin dedi.15 -20 ocak arasi yani.daha cok var.olsa da bitse...doktorum kayseride saffet ors.

nessira muayenede ne oldu anlatabilirmisin birde acıdımı krem falan vs yapman gerekenler neler ve şuan sadece sporcu sütyen mi var üzerinde
muayene de doktorcum geldi baktı nasıl oldıgumu sordu gırgır şamata sonra asıstanına bandları küçültelim dedi bandı cılardı sıldı pansuman yaptı sprey sıktı bandladı tekrar hiç bişey hissedılmıyor endişelen me cnm yarında kontrol var bakalım ne olacak :)

canım benim ya kusura bakma fazla soruyorum yakın zamanda sen olduğun için meraklanıyorum işte anlarsın

silvercim tahminime göre 300 senin istediğin gibi çünkü bende büyük olmasın dedim 80 dolu istiyordum doktor boyda var bende 174 düşün 320 senin ölçülerini bilmiyorum ama kendimden örnek verdim tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir

silvercim tahminime göre 300 senin istediğin gibi çünkü bende büyük olmasın dedim 80 dolu istiyordum doktor boyda var bende 174 düşün 320 senin ölçülerini bilmiyorum ama kendimden örnek verdim tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir
benim boyum 1.71 kilom 61 canım...ben de öyle düşünüyorum.300cc yi geçmemeli...dikleştirme de olacak bende.(malum 2 çocuk emdi haşat durumda:KK53:)............

silvercim bende 2 cocuk emzirdim aynen hele ikncisi 3 ayda emse iyice deforma oluyor karar verdin herhalde gününe peki dikleştirme gereklimi bana başka bir doktor gerekli dedi selçuk bey gerekli görmedi protez toparlar dedi görcez bakalım sende bir kaç doktorla görüş derim

hım boyuna göre zayıftın hatırladım ıkadar cok yazışıyoruz ki karışıyor yada unutuluyor :) keyfın nasıl ? memelerini begendinmi ? ben bugun foto ekledim öncesi de var :)
nessira beni de ekleyebilir misin?fotolarını mümkünse görebilir miyim?ben de büyütmeyi düşünüyorum.kaç cc takıldı sana ve dr un kimdi?

Vayde nasıl oldun? Sargılar çıkacaktı bugün değilmi? Gördün beğendinmi?

Back
X