• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Yardımmm 😔

TheSweetWitch

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2022
2.044
1.636
63
Nereden başlasam, hangi birini anlatsam..
Bugün tam 29 haftalık (sata göre) hamileyim. Önceki kontrollerimin hepsi devlette olmuştu. Bu kez özelden randevu aldım.
Zaten muayene öncesi modum tamamen düştüğü için (onu da anlatıcam..) kafamdaki hiçbir şeyi soramadan çıktım.
•"Plasenta anterior" ifadesi ile başlayan bir muayene. Biliyorum şuan için risk teşkil etmiyor. Plesanta sağ ön tarafta ve tam olarak o bölgede uyuşma/kasılma hissediyorum. Ciddi nefesimi kestiği durumlar olabiliyor. Bunu doktora da söyledim ama herhangi bir açıklama yapmadı. Zaman içinde plesanta yerleşimi değişen (29.haftadan sonra) oldu mu? Artık bu saatten sonra değişmez gibi geliyor...
•Bugüne kadar perinatolog muayeneleri dahil hep 5-6 gün önce çıktı ama bugün 1 hafta geriden geliyor dedi doktor. 1 hafta ileri 1 hafta geri normal kabul ediliyor evet ama sizce bu durum cihazdan mıdır yoksa geriye mi düştü? Kilosu 1300-1420 arası dedi..
• Tam ölçümde suyu az, dört taraftan ölçüldüğünde toplam olarak sınırda çıktı. Ben plesantanın duruşundan kaynaklandığını düşünüyorum. Herhangi bir açıklama yapmadı. Bu konuda su tüketimi, havuç suyu vs... bilgiliyim.Sadece içimi rahatlatmanıza ihtiyacım var 😔😔
• Kocaeli/İzmit için üniversite hastanesi dışında "riskli gebelik" takibi ve doğumu kabul edebilecek bir doktor öneriniz var mı? Konak hastahanesinde kabul eden bir tane bile doktor yok mesela..Zaten modumu düşüren de bu oldu. Üniversite hastahanesine gitmek istemiyorum 😔

Back