• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardımmm e2 artıyor

Bir de arkadaşlar birine sormazsam rahat edemeyeceğim.Kusura bakmayın yazıyorum.Benn yumurta toplandıktan sonra kabız oldum maalesef.Transfer anezteziyle oldu ayıldığımdan itibaren acaip bir gaz problemi yaşamaya başladım.ılk iki gün kabus gibi geçti.Ikınmadan biraz rahatlamaya çalışsam da çok işe yaramadı.Doktordan şurup ismi aldık.Beşinci gün ve tuvalete çıkmama rağmen gaz problemim çözülmedi.ılaçlardandır diyorum ama çok aradım forumda buna benzer bir şikayete rastlamadım.Embriyolar bu durumdan etkilenmiş midir?Yok Ohss olmayayım yok kabız olmayayım derken böle oldu işte.

Saveist çok geçmiş olsun.Doktorun düşüğün bu değerlerle ilgili olduğunu söyledi mi?Buna benzer çok kişiden okudum.Sonuç pozitif olsa da düşükle sonuçlanmış.Bu hepimizin kaderi mi?Ben sonuç bekliyorum ama pozitif olsa da sanki düşük korkusu sardı.Ne gibi önlem almalıyız?Sen kullandın mı Dostinex?

selam helpful e2 nin yükselmesinden düşük ihtimali olduğunu bilmiyordum. bende 17 yumurta toplanıp 13 ü döllenmişti. 3 transfer yaptırdım. yaşıma göre çok iyi demişti doktor. bende çok su içtim. günde 4 litreyi buluyordu.
bu arada yaşım 38. benim eşimde problem vardı. sperm sayısı düşük.
düşük olmasın diye cironine jel birde bi hap kullanmıştım. ama buna rağmen düştü.
bide düşük sonrasında nedenini araştırmak için laparoskopi yaptırdık. boşuna para verdik. bir şey çıkmadı tabi. tekrar yaptırmak irtiyorum ama maddi sebepten yaptıramıyorumda.

bide merak ettiğim : acaba diyorum doktor yanlış uygulamamı yaptı. sorun erkekteyse mikroenjeksiyon diye okudum sonradan bi yerlerde bilginiz varmı acaba
umarım senin sonuçta pozitif çıkar.

Bir de arkadaşlar birine sormazsam rahat edemeyeceğim.Kusura bakmayın yazıyorum.Benn yumurta toplandıktan sonra kabız oldum maalesef.Transfer anezteziyle oldu ayıldığımdan itibaren acaip bir gaz problemi yaşamaya başladım.İlk iki gün kabus gibi geçti.Ikınmadan biraz rahatlamaya çalışsam da çok işe yaramadı.Doktordan şurup ismi aldık.Beşinci gün ve tuvalete çıkmama rağmen gaz problemim çözülmedi.İlaçlardandır diyorum ama çok aradım forumda buna benzer bir şikayete rastlamadım.Embriyolar bu durumdan etkilenmiş midir?Yok Ohss olmayayım yok kabız olmayayım derken böle oldu işte.

bildiğim kadarıyla okumuştum. kabız olmamak için kayısı kompostosu iyi geliyor. transferden önce koca bi tencere komposto yapmıştım. faydasınıda gördüm.
bide bol bol su iç

canım sperm sayısı ve morfolojisi tüp için yetrli ise micro yapmıyolar sayınız kaçtı sizin?

bir doktorun sitesinde ukumuştum sorun erkekte ise mikro uyguluyoruz diye
eşimin sayısı 4.500.000 idi

bence de micro şansınızı arttırırmış bizim 10 mil civarıydı ama işlemde 29 küsür çıktı belki de düşük olsa micro yaparlardı. inşallah yeniden deneyebilirsin sen de canım

selam helpful e2 nin yükselmesinden düşük ihtimali olduğunu bilmiyordum. bende 17 yumurta toplanıp 13 ü döllenmişti. 3 transfer yaptırdım. yaşıma göre çok iyi demişti doktor. bende çok su içtim. günde 4 litreyi buluyordu.
bu arada yaşım 38. benim eşimde problem vardı. sperm sayısı düşük.
düşük olmasın diye cironine jel birde bi hap kullanmıştım. ama buna rağmen düştü.
bide düşük sonrasında nedenini araştırmak için laparoskopi yaptırdık. boşuna para verdik. bir şey çıkmadı tabi. tekrar yaptırmak irtiyorum ama maddi sebepten yaptıramıyorumda.

bide merak ettiğim : acaba diyorum doktor yanlış uygulamamı yaptı. sorun erkekteyse mikroenjeksiyon diye okudum sonradan bi yerlerde bilginiz varmı acaba
umarım senin sonuçta pozitif çıkar.
Canım ben e2 düşüğe sebep olur diye bişey okumadım sadece benim gözlemimdi.Ama şu ara herşeye şüpheyle baktığım için de olabilir.İlla ters gidecek ya bende bişeyler kuruntu yapıyorum belki de.Miko ve tüp bebek arasında ne gibi fark var tam bilmiyorum ama zaten bizim tüp bebek diye genelllediğimiz uygulama mikro.Yanı yumurtanın içine bırakıyorlar spermi.Tüp bebek de etrafına ve o kendi gidip döllüyor.Bizlerinki de mikro yani.Bu benim bildiğim.Sorun erkekteyse farklı olarak TESE die bişey yapıyorlar öncesinde bi de onu araştır istersen.
Bana umarım pozitif çıkar sonucun demişsinya bi garip oldum gözlerim doldu.Çok saol.İnşallah hepimizin duaları kabul olur.Derdime çare yazan herkese çok teşekkür ederim sorunum çözüldü çok şükür.
Bİşey sorucam bide Jeli nasıl kullanıyorsunuz arkadaşlar ya.Ben ilişki problemi yaşayan biri olarak çok derine itemiyorum.İlaç olan kısıma kadar ancak itip sıkıyorum.Siz sonuna kadar mı yapıyorsunuz?İçim hiç rahat değil ama fitili hiç beceremedim.İğne de can yakıcı.Doktoru da böyle çıldırttım işte ama cinsim napıyim.Bi fikir nolur?

bnde öyleydim canım.iğne ol kurtul.hiç o stresi çekme.iğne daha kolay acıtıo ama olsun..

ığneyi de evden çıkmak zor diye istemiyorum acıdan ziyade.ıki haftadır evdeyim pazartesi işe başlıcam 12.gün olacak ama tedirginim yürümeye bile.Otobüs zarar verir mi Kı?Doktor bişey olmaz diyor ama takır tukur ne bileyim.Sıkıldım bi de beklemekten.

canım fitilde zor olan bir şey yokki sen itebildiğin yere kadar it.o zaten emilerek kendiliğine eriyor. bence bırakma .bide iğneleri ihmal etme hem yürüyüş iyi gelir.hareketsiz kalmanın bir anlamı yok diyor doktorlar.
iyi haberlerini alırız inşallah canım. bide stres yapma

Back