Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu kızlar yardımmm.. bursada mobilyacı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mrr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

mrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2010
386
0
46
İzmir
kızlar ben izmirden bursaya gelin gidicem ve eşyalarda ordan alıncak ancak izmirde bir sürü firma var düğün kampanyası yapan uygun fiyatlı ama burasada hiç bulamıyorum bi bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim...:26:

canım benım bende ızmırlıyım.fakat bursada calısıyorum.ve ıkıbucuk ay sonra dugunum var.gecen hafta esyalarımızı beyendık bızde bursadan.inegöle gıtmenızı onerıyorum..ızmırdekı karabaglara benzıyo ama kac katı daha fazla mobilya.butcenıze gore mobılya bulabılırsınız.benden tavsıye.sakın ıstıkbal yada bellona gıbı modellerle zaman kaybetmeyın .benden tavsıye.gorumek uzere...:))

Valllaa çok teşekkür ederim sözlümü mutlaka götürücem oraya (:

oba mobilya komşumuz tavsiye ederim küçük sanayii bölgesinde

yıldız mobilyayı tavsiye ederim. anneme salon takımı aldık çok kaliteli.ürünleri kaliteli oluyor zaten. sorun çıktığında da mallarının arkasında oluyorlar gelip sorunu hallediyorlar.

teşekkür ederim öneriniz için kızlar geçen hafta sözlümle modalife mobilyaya gittik pırlanta takımına baktık çok beyendim fiyatıda çok uygun önümüzdeki ay alıcaz 5 senede bekletebiliyolarmış...

teşekkür ederim öneriniz için kızlar geçen hafta sözlümle modalife mobilyaya gittik pırlanta takımına baktık çok beyendim fiyatıda çok uygun önümüzdeki ay alıcaz 5 senede bekletebiliyolarmış...

modalıfe hıc begenmıyorum hep eskı modeller var.arkadadasların onerdıgı yıldız veya obaya bakabılırsın son model lake mobılyalar var...

Back
X