kızlar yardımm tatil zehir oldu :((

bak sen oğlan çocuğusun gerek yok böyle koşturmana
Bu cümleyi görmemiş olayım.. Erkeklerin kendini egemen hissetmesinin sebebi bu cümlede saklı çünkü..

Yorumuma gelince, ben şahsen evlerine en başından gitmezdim. Gittiyseniz de katlanacaksınız artık. Yapacak bir şey yok. Keyfinize bakın.
canım haklısın tabiki erkek de yapacak ama bu da yeni gelin gibi yani ressmen kayınvalidemin gözüne girmeye çalışır gibi. görümce yok diye seviniyordum beteri varmış... :KK43:

Sorun ne anlamadım
Lokma mı döküyor? Eline sağlık de geç
Niye s.dik yarıştırıyorsunuz ki ?

Cif mi yapıyor ? Bırak yapsın
O evin sahibiymiş gibi yapma niye diyorsunuz ? Rahatsız olsa kv söyler zaten. Ev sahibi yerine misafir gibi davranırsanır daha rahat edersiniz
ben sidik yarıştırmıyorum ki kendi yapıyor bana baka baka laf çarpıyor habire. kayınvalidemin de aklını karıştıracak bizim gelin tenbelmi kadınlık bilmiyormu diye

Ya cok abartmis bence yani sanki ev pisliginden ölüyor gibi davranmis ben erkek kismini mutfakta sevmem yemek yapabilir ama sabahin korunde yani garipsedim benim aliskin olmadigim seyler sizde bence haklisiniz rahatsiz olmakta.Siz laf sokmayin bence o laf ederse mesela ben lokma sevmem,borek sevmem sabah sabah diyin tatile geldik yemek pisirmeye degil falan diyin

canım haklısın tabiki erkek de yapacak ama bu da yeni gelin gibi yani ressmen kayınvalidemin gözüne girmeye çalışır gibi. görümce yok diye seviniyordum beteri varmış... :KK43:

Yapman gereken şey söylenenleri duymazdan gelip, tatilinin keyfini çıkarman. Aksi halde inan onlar keyiflenecek. Üzülen, kafasına takan sen olacaksın sadece.

Erkekler kadınlar gibi düşünüp çetrefilli planlar yapmaz. Bu çocuk kaç yaşında bilmem ama kendi haline bırak. Kız çocuğu olsa yine bir derece kendini beğendirmeye, seni ekarte etmeye çalışıyor diyeceğim ama alakası yok. Belki ailesi çocuğu oraya gönderirken sıkı sıkı tembihleyip bunu bunu yap demişlerdir veya seviyordur bu tazr şeyler yapıp kendini oyalamayı bu da bir ihtimal bu yüzden takma kafacığını.

Ahahaha ya hem guldum hem gicik oldum. Kalksin erkenden ne halt yiyorsa yesin de dile bak firinci kuregi gibi masallah. Kendi evinde de boyle hamarat miymis? Eger oyleyse kesin rahatsiz bir cocuk ama degil de boyle 'gelinin yapmadigini ben yapiyorum' imaji ciziyorsa tam bir bas belasi. Kac yasinda bu arada?

ben sidik yarıştırmıyorum ki kendi yapıyor bana baka baka laf çarpıyor habire. kayınvalidemin de aklını karıştıracak bizim gelin tenbelmi kadınlık bilmiyormu diye

Ne gibi laf çarpıyor ? Bir örnek ver sana hemen vereceğin cevabı söyleyeyim.

Öncelikle nişanlına karşı politik ol. Kayınvalidene "cihan me iyi çocuk. Bana iş bırakmıyor sağolsun. Ben yapayım diyorum ama kendi yapıyor çok iyi anlaştık" falan de. Hatta de ki "şimdi ben misafir sayılırım cihan yapıyor. İleride evlenince cihan evime misafir gelince bende ona gösteririm marifetlerimi"

Cihana da sen laf sok. O sana sofra da bir şey dediğinde mesela "bir mutfağa iki karı çok. Sen mutfaktasın diye gelmiyorum haha" de mesela. Ya da "bir müsade etsen bende yaparım ama 6da kalkmak gereksiz. Sen gelmeden önce bir düzen oturtmuştuk" de

Hiç birini yapamadın mı? Aynen şunu yap. Sana laf mı soktu sofrada diyelim. "Ne demek istedin?" De. Açıklamaya çalışacak. Laf soktum yada kötü niyetliyim diyecek hali yok. "Hala anlamadım daha da açıklar mısın de".

Bir nebi onu kıvrandır içini dökene kadar. Sonrafa "aşk olsun hakkımda kötü mü düşünüyorsun kırıldım valla" de karşı atağa geç

Ahahaha ya hem guldum hem gicik oldum. Kalksin erkenden ne halt yiyorsa yesin de dile bak firinci kuregi gibi masallah. Kendi evinde de boyle hamarat miymis? Eger oyleyse kesin rahatsiz bir cocuk ama degil de boyle 'gelinin yapmadigini ben yapiyorum' imaji ciziyorsa tam bir bas belasi. Kac yasinda bu arada?
bilmiyorum kendi evinde nazıl canım. efendi çocuk diye duyuyordum ama SİNSİ SİNSİ. yalakalıkla sevdiriyor kendini . ama taktı bana ressmen... yaşını tam bilmiyorum ama lise 2ye geçecekmiş seneye

Öncelikle nişanlına karşı politik ol. Kayınvalidene "cihan me iyi çocuk. Bana iş bırakmıyor sağolsun. Ben yapayım diyorum ama kendi yapıyor çok iyi anlaştık" falan de. Hatta de ki "şimdi ben misafir sayılırım cihan yapıyor. İleride evlenince cihan evime misafir gelince bende ona gösteririm marifetlerimi"

Cihana da sen laf sok. O sana sofra da bir şey dediğinde mesela "bir mutfağa iki karı çok. Sen mutfaktasın diye gelmiyorum haha" de mesela. Ya da "bir müsade etsen bende yaparım ama 6da kalkmak gereksiz. Sen gelmeden önce bir düzen oturtmuştuk" de

Hiç birini yapamadın mı? Aynen şunu yap. Sana laf mı soktu sofrada diyelim. "Ne demek istedin?" De. Açıklamaya çalışacak. Laf soktum yada kötü niyetliyim diyecek hali yok. "Hala anlamadım daha da açıklar mısın de".

Bir nebi onu kıvrandır içini dökene kadar. Sonrafa "aşk olsun hakkımda kötü mü düşünüyorsun kırıldım valla" de karşı atağa geç
Aynen bunları yazıcaktım, konu sahibi dinle bunları bak.

kadınlıkla ne alaka ?
bu tür şeyler marifet ile ilgili
kadını erkeği yok...
bence onu kendi haline bırak ve kim ne düşünürse düşünsün
nişanlına konsantre ol sen

canım demedimmi sanki, çocuk yalaka YALAKA hiçç sorma. geçen denize gidiyoruz ben gelmeyeyim babaaneme yoldaşlık edeyim evde diyor yani insanı suçlu hissettiriyor denize gitti diye. kadın da ne yapsın YALAKA varken onu tutacak tabi. ben cesaret edemiyorum bir şey söylemeye canım :KK43:
Ay hic cekilmez böyleleri ya Allah yardımcın olsun. KEske masrafsa masraf deyip farklı yere gitseydin tatile ama nerden bileceksin tabi. Sen yinede nişanlına şikayette bulunma, bu aranızı bozmaktan baska bi işe yaramaz, ortada "verilen bi hizmet" var cünkü. Sende hic takma, sen oraya tatile gittin, bırak Temizlikmi yapıyor, yemekmi yapıyor, börekmi acıyor ne yapıyorsa yapsın mıymıntı

Ahaha Allah başka dert vermesin canım :KK45: senin yerinde olsam evlenince gel bizle yaşa derdim hahah hatta nişanlını bırak onunla evlen bütün gün silsin ciflesin ovalasın :21:

Kadinlik deyince ev isi falan mi anlamamiz gerekiyor su an?konu bastan asagi falso
Kuzen deli buyuk ihtimal :KK66: siz de biraz kasiniyorsunuz anladigim kadariyla nisanlinizin ailesinin evinde tatil mi olur?baska yer mi yok ne isiniz var orada da bu kadar yuz goz oluyorsunuz?evlenmeden once daha boyle olursaniz evlenince kendi evinizin isini degil kv evinin isini ypar bulursunuz kendinizi
Hamaratlik taslamaya gerek yok madem gittiniz oraya siz orada misafirsiniz is yapmaniz gerekmiyor o kuzen birakin cani ne isterse yapsin siz keyfinize bakin madem ille gittiniz

kızlar yardımınıza ihtiyaçım var ben artık neyapacağımı şaşırdım :KK43:
3 hafta önce yaz için fethiyeye yer ayırtmıştım ama burgaza nişanlımın ailesinin evine geldik beraber. bize güzel tatil olsun hem düğün üstü para harcamayalım dedik.denizse bu da deniz diye. ilk birkaç gün her şeygüzeldi derken olanlar oldu. nişanlımın kuzeniymiş mersinden oğlan geldi. nişanlım önceden bahsediyor ama görmedim bu çocuğu hiç ben. neyse oğlan geldi ama o geldi geleli tatil bana zihir oldu. nasıl derler tam bir yılan :KK43:(( kayınvalidemle şimdiden aramızı açtı ben artık ne yapacağımı şaşırdım bana bir akıl verin. ne yapıyor derseniz evde saat 8 oldumu herkez kalkıyor sofra hazırlanmaya başlanıyor biz 8 buçuk gibi oturuyoruz sofraya sonra masasını toplamasıydı etrafı toparlamasıydı hazırlanmasıydı derken 9-10 gibi denize gidiliyor gençler olarak. şimdi bu çocuk geldi sabah 6da kalkıyor hamurlar yoğuruyor lokma döküyor evi kokutuyor sabah sabah zaten onun yemek kokusuna uyanıyoruz sabahın köründe. lokma yapmasa kek yapıyor börek yapıyor kahvaltı sofrasına diziyor bunları. bana da habire laf çakıyor iyi uyudun mu abla lokma güzel olmuş mu abla diye. kayınvalideme baka baka yani... ben sabahın köründe kalkıp onun gibi milleti uyandırıp lokma dökmek zorundamıyım,,, ben zaten her işe koşuyorum evde, sabah sofrayı hazır ediyorum saatinde kalkıp. ben de dayanamadım dedim cihancığım dedim ne güzel sofra kuruyorsun ama bak sen oğlan çocuğusun gerek yok böyle koşturmana hem illa yapacağım diyorsanda 8de kalkarız beraber yaparız canım sabah erkenden kendinle birlikte ev halkınıda uyandırıyorsun canım benim dedim. aa 8 de kalkıp 10da mı edeceğiz kahvaltıyı abl sen de yani demez mi.... herkez bana bakıyor sofrada öyle deyince ne kayınvalidem ne nişanlım bana dstek çıkmadı hayret bir şeyy yani.. dün de biz denize giderken kalkmış ocağı cifliyor. sanki ben yapamam ona kaldı ciflemek. ben daha dün ciflemiştim cihancım gel hadi bak denize gidiyoruz dedim denizde yüzerek temizlenmez ev, abla sen git güzel güzel yüz dedi kaldım öyle gitsem mi gitmesem mi bilemedim dikildim kaldım kapıda. yani her şeyin bir zamanı var cif yapacak zaman var denize girlecek zaman var. yani bu çocuğun her lafı her hareketi bana batmaya başladı. evlilik üstü aramızı da bozacak. nişanlıma dedim dün bu çocuk bana bilenmiş ben ne yaptım dedim saçmalama çocuk o daha hem sana yardım ediyor daha ne istiyorsun nankörsün NANKÖR diyor. yaz sonuna kadar da kalacakmış anası babası nasıl yolluyorsa. ben artık ne yapacamı bilmiyorum ama tatil şimdiden zihir oldu....
Zihir ne?

bilmiyorum kendi evinde nazıl canım. efendi çocuk diye duyuyordum ama SİNSİ SİNSİ. yalakalıkla sevdiriyor kendini . ama taktı bana ressmen... yaşını tam bilmiyorum ama lise 2ye geçecekmiş seneye

ay 15-16 yasinda bir de. Vallahi sinsilikse sinsilik. ben sizin yerinizde olsam onunla atismak yerine 'dusunceli abla' olurum. birakirim ne yapiyorsa yapsin ama nisanlima da alttan alttan bu cocuk iyi degil bir doktora gostermisler mi hic' derim. Bakin 'bir doktora gostersinler bence' degil. Erkek tarafi onu saldirgan anlar. 'Gostermisler mi?' diye sorarsaniz daha sakin karsilanir. Super nazik olun cocuga. Bir is yaparken gidin yanina sohbet edin, laf soksa da anlamamis gibi guzel cevap verin. Hic inatlasmayin. Hayir her sey bir yana bu durum kiz cocugunda bile saglikli degil. Muhtemelen bu cocugun bir sikintisi var ama aile kabul etmek ve yuzlesmek istemiyor. Yoksa o kadar aile buyugunun 15 yasinda bir erkek cocugunun KOCA KARI DILINE katlanacagini sanmam.

herşeyede bir cevabı var mübarek... daha geldiği günün sabahında ben tuvaletten çıktım büyük abdestimi yapmıştım afedersiniz. benim çıktığımı bile bile ÖFFFF BU TUVALET NE PİS KOKMUŞ BABANNECİM BİR ODA SPREYİ ALALIM DA KOYALIM ŞURAYA dedi ............ herkez bana baktı nasıl utandım yaaa . sonrada sanki bilmeden pot kırmış gibi yapıyor aa abla kusura bakma ben senin çıktığını görmedim ben halit girdi zanettim (halit küçük torun) pencere küçük tabi kokacak insanlık hali diye üste çıkıyor beni daha da utandırıyor. yerin dibine girdim ressmen utancımdan bir şey diyemedimm

X