kızlar yardımm tatil zehir oldu :((

Çok saçma, konu sahibi bas dön kızım evine madem bu kadar rahatsızsın, ne duruyorsun? Evli değilsin bişey değilsin ne işin var senin nişanlının ailesinin evinde tatilde? Nişanlınla beraber tatil yapmak istiyorsan gidin başbaşa bir yerlere yani bu nedir? Yok Cihan, yok çıyan, yok BİŞMAN yok zihir... Sen beni dinle, al adamı başbaşa tatile çık, Cihan'sız lokmasız...

Üzerine alınanlar baya anasının gözü burda zaten Anlaşılıyor soylemene gerek yok .. Sizin gibilere tek kelime harcamam burda ben 5 senedir varım siz giderken biz dönüyorduk hayat yolunda ...
Hayat tecrubeni kk ye üye tarihin mi belirliyor çok ilginç yaa diyecek söz bulamiyorum.dikkat et o yolu bir daha döndürmesinler sana

Üzerine alınanlar baya anasının gözü burda zaten Anlaşılıyor soylemene gerek yok .. Sizin gibilere tek kelime harcamam burda ben 5 senedir varım siz giderken biz dönüyorduk hayat yolunda ...
Nasıl yani ya kk da açıldı nerdeyse ben geldim tarihe bir bak istersen sizin gibi ahkam kesmiyorum..
Üstelik ne varmış bizim gibilerde?
Görmeyin duymayın rahatsız iseniz konulara yorum yapmayın!!!

yapma be Fatma alt tarafı 31 yaşındasın, senin hayat yolu biraz kısa galiba Allah gecinden versin, bu kadar erken dönüşe geçtiğine göre

Sen baslarken ben spin atiyorduk şekerimmmm :KK14: vay be 5 senede ne yasadin gordun be bacim anlat hele bizden gizli bilelimmm ole haybeye sallamakla olmaz o isler.

Çocuğun şarj aletini iğneyle deldi hahahayyyyyy. Tam hastasın torun evlattan ileri oluyor kimi zaman neyin kafası sendeki. O yokken perde ütülüyomus e o da her sabah birşeylere ugrasiyo babanesiyle ilgileniyorum iş yapıyo. Ruh hastasi

X