kızlar yardımm tatil zehir oldu :((

Valla konu gercekse cocugun adi sani okulu hedefleri herseyi ortaya dokuldu. Tanidik biri okursa sizin kim oldugunuz anlasilabilir. Helede cocugun annesi felan okursa gorun siz bundan sonra olacaklari.
yok canım o internete takılmıyor çalışkan çocuk ya :) :) benim internete takılmamda gözüne batıyor bende var onda yok laptop diye :) çatlasın dursun kıskanç iştee :) :)

26 sayfadaki mesajlarin hepsini de okudum. Konunun ve olayların gercek ama wicked witch'in gercekten psikolojik sorunlari olan biri olduguna inaniyorum. Herkese cevap yetistiriken bile profil resmindeki kediyi bile degistirmeye vakti oldu.

Sevgili wicked witch,
Bence cihan laf sokmakta haklı, kk'de bu kadar tutarsızlık yaparsan kimbilir gercek hayatta neler yapıyorsundur.

Büyük ihtimalle senin nişan bu tatilden sonra bozulur.

HAHAHAHA o çoçukmu bozacak benim nişanımı o biraz zor :) canım benim psikolojim gayet yerinde senin sorunların varsa bir doktora görün istersen :) :) profil resmime takmış yaaaa gece herkez uyurken mi değiştireyim sitedeyken değiştireceğim tabikine :KK70: çeşit çeşit insan var :KK70: :KK70: kedilere düşmansan da benim sorunum değil SEN DOKTORA GÖRÜN ARZU EDERSEN :)

ayol o ne be gey gibi, sabah akşam ev temizleyen erkek mi olurmuş; sanki sizi ayırmaya gelmiş kocandan hee o_O hareketlerine falan dikkat et bence, böyle kırıtık bir tarafı falan var mı belki gaydir seninkinde gözü vardır :KK70:tövbe yaa artık erkek kadın ayırt edemez hale geldik o ne öyle

Amannn hicte unursama yapsin dursun aferin ya falan de arada gulerek ...
Tatile geldigin yerde mecbur degilsin hergun ocak ciflemeye..
Ayy sinir olurum oyle tiplere manyak mi ne !!!

herkez gidiyor bizim ne eksiğimiz var? illaki balayınımı beklemiek gerekiyor yani sizde laf olsun diye konuşuyorsunuz bazen :)

Ah bu zamane kızları.herkesmi gidiyor? herkes ne yapıyorsa sende yap o zaman.sen ne yapıyorsan bende yapayım.6 ay nişanlıydım bikere evlerine ailem olmadan gittim onda da görümcemin doğum günüydü kutladım geldim.dünyanin her türlü hali var olurda ayrıldık çok şey paylaşmaya çok vakit geçirmeye gerek yok.he evlenipte ayrılabilirsiniz diceksin şimdi.en azından resmi bi işlem var ortada.eşimda 3-4 kere ancak gelmiştir tek başına evimize.gidilip gelincekse ailelerle gidilir gelinir.
ne geldiyse başımıza bu herkes yapıyo nolmuş yanilerden geldi

gelin tabikide her işi yapacak canım SENİ BİLMEM AMA kvm çalışırken ben bir gelin olarak oturup hizmet beklemeyi kadınlık onuruma yedirememmm böyle birşey olamazzz sonra meydan böyle çiyanlara kalıyoor bütün aferinleri onlar topluyor iştee sen buyur otur BEN ALMAYAYIM :) :)
iyi de konu bu değil ki...
siz müstakbel kv niz iş yaparken oturup bakmıyorsunuz ki, işi o dediğiniz çocuk yapıyor. ve siz bunu kendinize yediremiyorsunuz. olay çok farklı.
siz ona kıskanç demişsiniz ama asıl kıskançlık yapan, "...sonra meydan böyle çiyanlara kalıyoor bütün aferinleri onlar topluyor iştee.." bu cümlenizden sonra, artık benim gözümde sizsiniz.
ve artık inandım ki, o çocuk sizin bu kıskançlığınızı anlamış da, sizi bilerek isteyerek deli etmeye bayılıyor.
çocuk işte.. :)

15 yaşında olduğunu söylediğin çocukmu gün sayıyor evlenmek için
mahallesinden çocukluk arkadaşıymışlar kimbilir neysee :) bu çocuk benden önce evlenmeyede kalkar herkezin gözdesi olsun diyee... neyseki kalkıp kızı da getirip eve sokmuyor yeni gelin diye birde ona hiç katlanamam vallaaa HERKEZ YERİNİ BİLECEK :)

mahallesinden çocukluk arkadaşıymışlar kimbilir neysee :) bu çocuk benden önce evlenmeyede kalkar herkezin gözdesi olsun diyee... neyseki kalkıp kızı da getirip eve sokmuyor yeni gelin diye birde ona hiç katlanamam vallaaa HERKEZ YERİNİ BİLECEK :)
ilk defa doğru bi cümle kurdun evet herkes yerini bilecek ve buna sende dahilsin

Ohh ne güzel yapsın işte herşeyi.eline sağlık canım Harikasın de geç neticede çocuk sayılır. Çocuk becerikli aile tarafindan pohpohlanmis sen bu saatten sonra bunu değiştiremezsin bişeyler anlatıyim ispat edeyim dersen sen problemli ve suçlu olursun benden söylemesi. K.validene sor anne yapılacak bişey var mi de gerisine Karışma .ben erkeklerinde mutfakta bişeyler yapmasi taraftariyim fakat bu çocuğun ki biraz fazla .feminen hareketleri ağır mi basıyor merak ettim

Bak mesela hemen beni kedilere düşman yaptin. Bensadece resmini degistirmenden bahsettim. Bence gerçekten pireyi deve yapan birisin ve bu kendi sağlığına çok zararlı.

Sen nişan bozulup bundan sonraki adamin ailesiyle sorun yasamaya başladığın zaman bi daha buraya yaz da eğlenelim.

HAHAHAHA o çoçukmu bozacak benim nişanımı o biraz zor :) canım benim psikolojim gayet yerinde senin sorunların varsa bir doktora görün istersen :) :) profil resmime takmış yaaaa gece herkez uyurken mi değiştireyim sitedeyken değiştireceğim tabikine :KK70: çeşit çeşit insan var :KK70: :KK70: kedilere düşmansan da benim sorunum değil SEN DOKTORA GÖRÜN ARZU EDERSEN :)

yok canım o internete takılmıyor çalışkan çocuk ya :) :) benim internete takılmamda gözüne batıyor bende var onda yok laptop diye :) çatlasın dursun kıskanç iştee :) :)
Bilgisayar bölümü öğrencisi internete takılmiyor mu hiç .Benim kardeşim se bilgisayar bölümü öğrencisi lisede bu bölümü okudu. Web tasarım vs olduğu için ve işleri olduğu için internettydi. Proje ödevi için falan.

canım ben KVmin evine geliyorum o otursun annesiyle babasıyla ÇOCUK gibi.... ben neden gidecekmişim o gidecekkkkk
Senin kayinvalidense hatta henüz kayinvalide bile değil adayı. Evlendikten sonra kayinvalide olur.o çocuğunda babaannesi ve dedesi imiş. Yani diğer oğlunun oğlu.o yüzden isterse yıllarca o evde kalır.Ve ömrünün sonuna kadar göreceksin.

Bilgisayar bölümü öğrencisi internete takılmiyor mu hiç .Benim kardeşim se bilgisayar bölümü öğrencisi lisede bu bölümü okudu. Web tasarım vs olduğu için ve işleri olduğu için internettydi. Proje ödevi için falan.
yok onun için elektrik melektrik birşeyler dendi hayatım, bilgisayar hiç duymadım aman anası babası düşüsün banamı kaldı derdi... ben anlamam ilgilenmiyorumda artıkk sorayım dedim burnumdan getirdi ressmenn CEHENDEMİN DİBİNE KADAR YOLU VARR... o kadar elektrikten anlıyorsa telefonunun şarz aletini iğneyle deldiğimide anlasın bakalımda görelim nekadar biliyormuş :KK70: :KK70: :KK70: böylelerine az bilee...

nişanlı olduğun halde ailesiyle neden bu kadar yüzgöz oldun. çok muhabbet tez ayrılık getirir. sizinde bi yerlerden patlak vermiş.

yok onun için elektrik melektrik birşeyler dendi hayatım, bilgisayar hiç duymadım aman anası babası düşüsün banamı kaldı derdi... ben anlamam ilgilenmiyorumda artıkk sorayım dedim burnumdan getirdi ressmenn CEHENDEMİN DİBİNE KADAR YOLU VARR... o kadar elektrikten anlıyorsa telefonunun şarz aletini iğneyle deldiğimide anlasın bakalımda görelim nekadar biliyormuş :KK70: :KK70: :KK70: böylelerine az bilee...
Bazı yerleri büyük harfle yazman ve her yorumun sonuna :KK70:şunu koyman çok itici :KK14:

X