Gebeliğe Hazırlık Kızlar yardımm! Ovulasyon testiyle 7. Denemem hala hamıle kalamadım sorun ne olabilirrr sadece pko var bende esımde sorun yok.rahım fılmım temizz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mutsuz oldugun ve bebek isini cok kafana taktigin icin olmuyor. Ben senin gibi 3 yil ugrastim hatta 2 defa tup bebek yaptirdim olmadi. Ne zaman cocuk fikrinden artik olmuyor diye vazgectim oluruna biraktim oldu. Lutfen rahatina bak ve cocuk diye cok kendini yipratma. Hayirlisini dile iste. Olmamasinjn nedeninin yuzde 50si psikoloji bence. 3 yil cok uzun bir sure. Ve seni cok iyi anliyorum. Zor ams kafandan bu cocuk fikrini atmaya calis.

Canım merhaba ovulasyon testinde yumurtlamayı gördüğün halde olmadiysa doktora basvur benim bir kurtajim var ben üç ay testle denedim olmadı kurtajdan sonra olmayınca doktor doktor gezdim hiç bişey yok dendi hsg çekildi sol tüp sıvı toplamis gözüküyor dediler araştırma aşılama yapalim dedi sorunu çozmeden bende istemedm özele gittim laparoskopi oldum meğer sol tüpte şükür birşey yokmuş ama endometriozis dokusu varmış o alindi bu ay testlerle denicem bakalım nasip

Ha bide pcos için mucizedogada sayfası var Instagram da oraya bı bakabilirisn hatta Antalya'da bı kadın öyle hamile kaldı ileri derece pcos ve hipotroid hastasiyfi polikistikoverleyasam sayfası duygunun blogu olarak geçiyor bak istersen

Progesteronum biraz dusuk (7.5) cikinca bu konuyu baya arastirdim, progesteron ile yumurta kalitesi arasinda baglantidan bahseden kaynaklar bulamadim. Kalite ncak dollenme sirasinda anlasilir deniyor. Keske bilmenin kesin bir yolu olsa.
6 bucuk ve ustu yumurtanin varligini, 10dan yukarisi da kaliteli oldugunu soyluyorlar. Ovulasyondan 7 gun sonra progestron hormonu en yuksek seviyeye cikar. Onun icin bazi doktorlar 21.gun degil 23.gunu bile bakiyorlar cunku herkesin sirkulasyonu 28 gun degil. Diyelim ki sizin 32 gunde 1 adetiniz olsun o zaman 25.gunde en ust seviyeye gelir. Yani 21.gun size erken olmus olabilir. Ben o hormona 2 sefer baktirdim. Kesin bilgi olmamakla beraber vitamin ilaclari kaliteyi arttırdığını soyluyorlar. En yakin zamanda hamile kalmaniz dileğiyle. Allah im kucaginizi doldursun

Insallh ınsallh Aynen hıc yumurtalarıma baktırmadım sadcee ovulasyon testıyle denedım ama olmadı geçen ay da rahım fılmi cektırdım. Hayırlısı canım
1 ay doktor kontrolunde baktirin bakalim. Allah im en yakin zamanda hamile kalirsiniz ins. Allah kucaginizi bebisle doldursun. Rahim filminden sonra kolay hamile kalinir derler. Allah büyük, dualarimizi kabul edecektir ins

Canım bende hsg cekıldım tertemjz çıktı onda sorun yok sadece bende Pko var yanı galıba ya yumurtalar kalıtesız oluyor yada gelısmıyor

1 ay doktor kontrolunde baktirin bakalim. Allah im en yakin zamanda hamile kalirsiniz ins. Allah kucaginizi bebisle doldursun. Rahim filminden sonra kolay hamile kalinir derler. Allah büyük, dualarimizi kabul edecektir ins
Insallah canım benım rabbım dualarımızı kabul edecek knsallah umutsuzluk yok

Bende aynı ıcerıklı macunhaneden kullandım canım 3 kavanoz adetım bır ay tam duzeldı onu kullanınca ama dıger ay yıne aynı oldu. Bende artık bıseyler kullanmak ıstemıyorum bende yan etik yapabılır dıye korkuyorum. Doktorlara bıraktım artık su anlık .

Yarın doktora gıdecegım canım haklısın belkıde yumurtladım gelısmıyordur(
Adetin 8. Günü gitmiştim ben o gün ölçüm yaptı bir hafta sonra tekrar gelmemi istedi. Yani bir haftada ne kadar büyüdüğüne bakarak gündeki büyüme hızını ölçüyor . sonra da şu gün çatlayacak diyor yumurta. Benim ovulasyon günüm telefondaki uygulamanın gösterdiğinden çok farklı çıkmıştı. Adetin 26. Günüydü. Hamileyim şu an bir de prolaktin için ilaç kullanmıştım 55 di benimki 23 ile hamile kaldım

Detayli mesaj icin tesekkurler. Progesteronum ovulasyondan sonraki 9. Gunde olculmustu. Belki 2 gun once daha yuksekti ama bilemiyorum tabi. 10'un ustunun kaliteye isaret ettigini anlatan kaynagi gonderebilir misiniz? Yaklasik 3 aydir coq 10, omega3, ve d vitamini kullaniyorum. Henuz faydasini gormedim ama umuyorum gorurum :)

Rahim filmi çekinenler genelde bir kaç ayda hamile kalıyor ayrıca tiroide baktır mutlaka guatr varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…