Hormonlarınıza baktırabilirsiniz. Ayrıca bir hekim kontrolü ile yumurta takibi yapabilir yumurtanın gelişimi çatlayıp çatlamadığı ve olası en uygun ilişki gününü öğrenebilirsiniz.
Yarın doktora gıdecegım canım haklısın belkıde yumurtladım gelısmıyordurHormonlarınıza baktırabilirsiniz. Ayrıca bir hekim kontrolü ile yumurta takibi yapabilir yumurtanın gelişimi çatlayıp çatlamadığı ve olası en uygun ilişki gününü öğrenebilirsiniz.
Hormonlarıma 6 ay önce bakıldıgında LH 21 di dıgerlerı normaldi fsh 7 falandıHormonlarınıza baktırabilirsiniz. Ayrıca bir hekim kontrolü ile yumurta takibi yapabilir yumurtanın gelişimi çatlayıp çatlamadığı ve olası en uygun ilişki gününü öğrenebilirsiniz.
Pko var canım bendeKist benzeri birşey varmı canım yumurtan catliyomu . Belki yumurtaların kalitesizdir .yumurtanın kalitesini artırmak için hergun bir tane yumurta yemeye calis . Protein ağırlıklı beslen . Sabah aç karnına arı sütü bal karışımı yiyebilirsin adet zamanı ama yumurtani geliştirmesi için .bol su iç .streste çok etkiliyo
Bu ay büyük ihtımalle bakacak doktor o zaman bellı olacak artıkKaliteli yumurtladigizi ancak adetin 21.ile 23.gunu arasi progestron a baktirarak bilebilirsiniz. Baktirmadan yumurtam kalitesiz demek yanlis olur
Ins guzel haber verirsiniz bu ay. Belki klomen verir ve yumurtlama takibi yapar. 21.gunu çağırır ve progestrona bakar. Bazen ufacik sey gozden kaciyor ve sureci uzatiyorBu ay büyük ihtımalle bakacak doktor o zaman bellı olacak artıkYarın gıduyorum kısmetse tedavıye baslatır adet olunca
Pko var canım bendemalesef ki ondan yumurtlarım kalıtelı degıl galıba
[/QUO yumurtaların kist mı yapiyo acaba belki catlamiyo olabilir ,iyi bir doktora gidebilirsen git bence yumurta geliştirmek için ilaç verebilir çatlatma iğnesi verebilir
Insallh ınsallhIns guzel haber verirsiniz bu ay. Belki klomen verir ve yumurtlama takibi yapar. 21.gunu çağırır ve progestrona bakar. Bazen ufacik sey gozden kaciyor ve sureci uzatiyor
Progesteronum biraz dusuk (7.5) cikinca bu konuyu baya arastirdim, progesteron ile yumurta kalitesi arasinda baglantidan bahseden kaynaklar bulamadim. Kalite ncak dollenme sirasinda anlasilir deniyor. Keske bilmenin kesin bir yolu olsa.Kaliteli yumurtladigizi ancak adetin 21.ile 23.gunu arasi progestron a baktirarak bilebilirsiniz. Baktirmadan yumurtam kalitesiz demek yanlis olur
O konuda hıc bılgım yok doktora sordun mu peki sen yukseltmek ıcın bısey yapamazmıProgesteronum biraz dusuk (7.5) cikinca bu konuyu baya arastirdim, progesteron ile yumurta kalitesi arasinda baglantidan bahseden kaynaklar bulamadim. Kalite ncak dollenme sirasinda anlasilir deniyor. Keske bilmenin kesin bir yolu olsa.
Dusuk derken nispeten dusuk. 6kusur ustu ovulasyon oldu demek ama kimininki 10'un ustunde oluyor. Ben bunu arastirmistim anlamli bir sey bulamadim.O konuda hıc bılgım yok doktora sordun mu peki sen yukseltmek ıcın bısey yapamazmı
Hayır canm fazla degıl boy 1.68 kilom 58-59 arası
anladim canm evet kilon iyimis ama lh fazla yüksek doktor birşey demedimiHayır canm fazla degıl boy 1.68 kilom 58-59 arası
En son 6 ay önce gıtmıstım canım. 1 sene gecsın gel dedi yarın gıdıyorum doktoraanladim canm evet kilon iyimis ama lh fazla yüksek doktor birşey demedimi
hayirlisi inşallah adet oldunmuEn son 6 ay önce gıtmıstım canım. 1 sene gecsın gel dedi yarın gıdıyorum doktoraTedavıye baslayacaz artık
Olmadım cNm am belırtıler varhayirlisi inşallah adet oldunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?