• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Kızlar Yardımlarınızı Rica Ediyorum

didos1

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
39
0
16
Bursa
Arkadaşlar Merhaba Haziranda kınam var ve sizlerden deneyimli arkadaşlardan fikir istiyorum. Kına gecemde değişik mumluk yapımları için yardımcı olabilir misiniz? ama soda şişesinden falan düşünmüyorum daha başka önerileriniz var mı?Lütfen yardımcı olur musunuz?

Merhabalar. Benim bi tanıdığım dondurma külahlarının etrafına alüminyum folyo sarıp tüllerle kurdelelerle süslemişti. Top top yaptığı kınaları da üstlerine koymuştu. Küçük mumları da yakınca çok hoş görünmüştü. Kızların eline verilmişti külahlar. Bir elimizde beyaz, diğerinde kırmızı.

Yok normal pasta mumu gibi olan ince mumları saplamıştık içine.

Arkadaşlar Merhaba Haziranda kınam var ve sizlerden deneyimli arkadaşlardan fikir istiyorum. Kına gecemde değişik mumluk yapımları için yardımcı olabilir misiniz? ama soda şişesinden falan düşünmüyorum daha başka önerileriniz var mı?Lütfen yardımcı olur musunuz?

anladığım kadarıyla sen de ilginç şeyler arıyon ben aylarımı harcadım hep napsam napsam diye düşünmekten. bak sana elimden geldiğince yaptıklarımı göstereyim :) hepsini kendim yaptım :D $DSCF0368.jpg $Photo-0021.jpg $Photo-0028 (2).jpg $Photo-0040.jpg $Photo-0049.jpg $Photo-0058.jpg $Photo-0059.jpg $Photo-0131.jpg $196072_404063842969341_1394431298_n.jpg $DSCF0368.jpg $Photo-0021.jpg $Photo-0028 (2).jpg $Photo-0040.jpg $Photo-0049.jpg $Photo-0058.jpg $Photo-0059.jpg $Photo-0131.jpg $Photo-0028 (2).jpg

öncelikle hayırlısıyla, güzelliklerle atlatırsın inşallah o geceyi... benim de haziran da kına gecem ve düğünüm olacak, nacizane önerim istanbul da ikamet ediyorsan kesinlikle kapalıçarşı civarını ziyaret etmen, hem ilginç şeyler var hem de herşeyi düşünmüşler, çok kafa yormana gerek kalmıyor ve güzel şeyler düşünmüşler hakikaten :)

Back