Canım benim ben komple yok olsun istiyorum kalmasın sarartsam yinede belli olacakTuylerini sarartmayi denesen cnm :)
Benim de cok var, kil donmesi bile oluyor bazen. Cok sinirime dokunuyor.
İgneli epilasyon onermisti bana doktorum. Yaptiramadim ama, bigun yaptircam insallah.
Kızlar bende de kıl şeklinde olanlardan var ama tek tük onlarla baş ediyorum alıyorum onları ama tüy olanlar göze batıyor. Onları da alsam onlarda kıl şeklinde olacakBende de var valla tüy müy de değil seninki iyiymiş.. çok var bende
Canım o dönemde(ergenlik) pek bilgili olmuyor insan elime cımbız geldi onla aldımtuye degen her metal kıl yapar cımbız yerıne doktor eldıvenı kullansaydınız tek tuk olarak kalırdı
herkesın gogsunde tek tuk olur
Canım o dönemde(ergenlik) pek bilgili olmuyor insan elime cımbız geldi onla aldım
Benim de var , hatta anne ve ablamda da varKızlar bilmiyorum nasıl çözüm bulabilirim ama bu ara kafama çok takıyorum bunubelki sizlerden de yaşayan vardır diye soruyorum utana sıkıla
Göğüslerimde Tüylenme varergenlik döneminde 1 2 taneydi kötü görünüyor diye cımbızla almıştım şimdi hem gözle görülür halde hemde çoğaldı ağda yapayım desem onu yapamam çünkü çok artar , lazer epilasyon a gideyim desem tüy gibi olduğu için pek bi sonuç alamam gibi geliyor bi de utanırım göğsümü açmaya napicam bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum
Canım yaptıran var mı bildiğin yani bir daha çıkmasın istiyorum benİğneli lazer epilasyon yap canım emin ol en kesin çözüm bu
Canım yaptıran var mı bildiğin yani bir daha çıkmasın istiyorum ben
Canım ne zaman yaptırdın, maliyeti ne kadar birde tekrar çıktı mı?bende bayağı var çünkü utanıyorum vallaBen yaptırdım :) ama iyi bir merkeze yaptır çünkü kötü yapanlarda iz kalıyor.