Kızlar yardımınızı bekliyorum :(

Canım ne zaman yaptırdın, maliyeti ne kadar birde tekrar çıktı mı?bende bayağı var çünkü utanıyorum valla

Ben başta 1 sene lazer yaptırdım ama daha çok arttı çünkü öncesinde jilet yapıyorlardı sonra igneliyi tek seans yaptırdım ve normal lazerin bir senede yapamadığını tek seansta halletti. Üzerinden 3 sene filan geçti arada tek tük çıkıyor. Bir seans daha igneliye gitsem temelli biterdi herhalde.
Ücret olarak da dakika hesabına çalışıyordu. Dakikasi 2 TL idi 45 dk sürmüştü.

Ben başta 1 sene lazer yaptırdım ama daha çok arttı çünkü öncesinde jilet yapıyorlardı sonra igneliyi tek seans yaptırdım ve normal lazerin bir senede yapamadığını tek seansta halletti. Üzerinden 3 sene filan geçti arada tek tük çıkıyor. Bir seans daha igneliye gitsem temelli biterdi herhalde.
Ücret olarak da dakika hesabına çalışıyordu. Dakikasi 2 TL idi 45 dk sürmüştü.
Supermis

Cımbızla alabilirsin, ama kesin çözüm istiyorsan iğneli epilasyon yaptır.
Eğer iğneli epilasyon yaptırmayı düşünüyorsan cımbızla hiç alma, çünkü hiç alınmamış tüyler daha çabuk bitiyormuş.
Birdee göğüs gibi hassas bir bölgeye sakın sakınn lazer düşünme diyorum.
Lazer yayılma yapabilir daha yaygın bir şekilde çoğaltabilir bunu da unutma. ( kollarıma lazer yaptırdım, omuzlarımda siyah tüyler çıktı, yayıldı yani )
Kısaca sana Önerim lazer göğüs bölgesi için tehlikeli ve yayılma yapar uzak dur ,iğneli epilasyon en güzeli ona başla derim :)

X