Kizlar yardiminiza ihtiyacim var

ellan17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
177
3
38
İsveç
Kizlar yasim 18 ve calisiyorum aylik aldiigm maas iyi yani babam calisiyor annem calisiyor yetiyor 2 tane de kucuk kardesim var ve benim size söylemek istedigim sey su kendime bir erkek arkadas ariyorum yani ariyorum derken konusmak amacli suan evlilik felan dusunmem kucugum zaten ilerde olabilir sonucta bekar kalmayacam ya ama benim demek istedigim sey su ailemi yanliz birakmaktan korkuyorum yani biriyle konusup ona baglanip evlilik hayalleri kurarken bide ailemi cok dusunurum o yzuden simdilik erkek arkadasi konusunu hic acmiyorum bile yani aklimdan siliyorum benim size sorum su annem ilerde calismaz calisamaz bileklerinde sorun var aldigi maas da okadar iyi degil babam sabahtan aksama kadar calisiyor ama oda nereye kadar benim moralimi bozuyor sabah 5 de gidiyor gece 12 de geliyor 2 iste calisiyor 7 gun surekli ben calistigim icin yardimci olabiliyorum ama ben ilerde evden gidersem kim yardim edecek aileme veya babam daha ne kadar dayanabilecek böyle ? erkek arkadasi istememin sebebi hic arkadasimin olmamasi 1 tane arkadasim var onun da sevgilisi oldugu icin benimle konsmaya vakti bile yok ve ben her zaman evde yanlizim isim olmazsa sikintidan patlarim. Ama ayni zamanda da istemiyorum ailemi yanliz birakmaktan korkuyorum siz nasil yaptiniz ailenizi birakirken ? benim aklim her zaman orda olur ilerde evlenirsem aileme kim yardim edecek ?

Canim benim sana helal olsun anneni babani dusundugun bu yasda.sana bi abla tavsiyesi tatlim calis oku universite kazan hayatini kurtar sen hayatini kurtardigin zaman ailene bu dunyadaki en buyuk iyiliyi yapmis olcaksin onlara sahip cikacak gucunde olacak seningibi okumus calisan bi esinde olcak ama simdi beynini erkek arkadasla doldurup ilerde pisman olcagin seyler yapma canim benim daha cok gencsin 18 cok onemli bir yas etrafinda hayatini sevgilisiyle doldurmus bi suru kiz vardir bu yasda inan bana hayatinin merkezini ders okul doldurmasi lazimki ilersi icin kurdugun hayaller gercek olabilsin

mutlaka birgün evleneceksin,henüz erken ..
ailende mutlaka kendine bakar,gene yanlarına gelirsin ..

sizce okula devam edeyim mi bu sene son senem ama okudugum bölumu sevmedigim icin ayrica derslerim kötu oldugu icin ve aileme biraz katkim olmasi icin okulu birakmayi dusunuyorum siozce ne yapayim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…