Söz Kesimi Kızlar Yardımınıza İhtiyacım Var ???

aycun41

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
23
0
6
Diğer
Eki Görüntüle 777789

Kızlar isteme ve sözü aynı akşam yapmayı düşünüyoruz.. Söz için misafirlere ufak hediyeler düşünüyorum.. Bunun yanı sıra kurabiye yapmak istiyorum fakat bunlardan hangisini yapıcağıma karar veremedim... Yardım edermisiniz bana seçim konusunda ?? Hepinize çok teşekkür ederim...

Canım hayırlı olsun bence sağ üst köşede tarihli olan ve ortadaki pembeli olan güzel ama tarihli olan daha güzel gib ..

Canım hayırlı olsun bence sağ üst köşede tarihli olan ve ortadaki pembeli olan güzel ama tarihli olan daha güzel gib ..

Teşekkür ederim cnm üst yazı konusunda değilde daha çok desen konusunda kararsız kaldım benimde ilk aklımdan geçen sağ üst köşedeki ama biraz detaylı

Kızlaaaar yokmu başka fikir verecek??? :105:

İkili kalpler çok büyük oluyor ve kırılabiliyor, onları pek tavsiye etmem.

Ben nişan kurabiyesi tasarımını kendim yapıp, kurabiyeleri yapacak kişiye göndermiştim. Nişanımızda kullanacağımız renklere uyumlu renkler kullanmıştım. Üzerinde tarih de vardı. (Gerçi nişanı ertelemek durumunda kaldık inşallah kısmet olursa yine aynı şeyleri yaptıracağım ama) Sen de kıyafetlerinize uygun birini seçebilirsin. Bir de kare yerine kalp şeklinde olanlar benim daha çok hoşuma gidiyor, daha uygun bence söze nişana.

Teşekkür ederim fikirlerini değerlendireceğim...Ben kurabiyelerimi kendim yapıcam fazla becerikliyim sanırım ayrıca nişanda değil de isteme-söz bir arada olcağından o akşam için düşünmüştüm... Yaptıktan sonra fotoları eklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…