Kızlar yardımınıza ihtiyacım var

ozzlem83

AREN DOĞU
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009
598
1
41
kızlar şimdi yeni aldığımız evin banyo ve mutfağını hiç beğenmedim ve değiştirmek istiyorum sizin elinizde modern modelleriniz varmı yada banyo ve mutfaklarınızı benimle paylaşabilirmisiniz lütfeeennnnnn zemuszemus

Cnm ben kırmızıyı banyoda cok beğeniyorum sana belkı fıkır olur benımkı
sımdıden kolaygelsın sana

Son düzenleme:
ayy canım çok beğendim güle güle kullan iyi bi fikir oldu teşekkürler

valla pek sanmıyorum burda kimin kime yada neye cvp verdiğini anlayamadım çok ilginç gerçekten

canım ya inan benim banyom güzel olsaydı koyardım ama bende yaza yaptıracam sen en iyisi nette araştırsana neler var benim kafamda o kadar model belirdiki ayrıca üstteki arkadaşın banyosunu çok beğendim güle güle kullansın...

canim biraz beklersen.. bikac tane resim buldum onlari koyucam buraya..
i-netten buldum.. fikir olur belki canim

yaaa ben bi kaç tane buldum ama onlar çizim gibi salon kadar mutfaklar banyolar ben kullanılan ideal olanlara bakayım dedi o nedenle fikirlerinizi almak istedim tekrar tekrar teşekkürler

arkadasim bikac tane ekledim belki fikir olur biraz :)
ya bazi resimler görünmüyo ama kafamçokkarıştı
yeni buldukca eklerim buraya kaydirigubbakcemile5

ozlemcim eviniz hayırlı olsun.. gule gule ıyı gunlerde oturun. benim banyomun da hayallerimdekiyle pek ilgisi yok ama son moda evlerde hep ; kahve krem bordo tonları kullanılıyor.. cam dusakabinler...dikdortgen cıkık yuksek lavobolar.. lavabo aynası yanlarında şık dekoratif süsler koyabilecegin raflar falan bakıyım anlatmaya calıştıgım bır resım bulursam koyıyım. :)

tabii tam olarak bulamadım ama bu tarzda.. yani ben bu tonları çok seviyorum :) kolay gelsinnn ...

Eklentiler

• $1.jpg
    16,8 KB · Görüntüleme: 107
  • $2.jpg
    53,7 KB · Görüntüleme: 91
arkadasim bikac tane ekledim belki fikir olur biraz :)
ya bazi resimler görünmüyo ama kafamçokkarıştı
yeni buldukca eklerim buraya kaydirigubbakcemile5

çok teşekkür ederim çok incesinn yaaa

hakikaten süperler çok sağolllalkisalkisalkis

Canim,eger banyom güzel olsaydi koyardim mutlaka.
Mutfagim da güzel ama yeni modalardan degil.10 yillik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…