- Konu Sahibi Evli_Mutlu_Huzurlu
-
Merhaba Canlar...
Sürekli yeni bir konu açıp sorular soruyorum, aynı hikayeyi dinlemekten sıkıldınız farkındayım ama birtek sizler bana yardımcı olunca rahatlıyorum. 31 Mayısta kürtaj olduktan 1 ay sonra kontrole gittiğimde sağ yumurtalığımda 2 adet kist olduğunu öğrenmiştim. 20 Temmuzda hafif lekelenmeler sebebiyle doktora gittiğimde de kistlerimde küçülme olduğunu öğrenmiştim. Lekelenmelerin devamında 22 Temmuzda, bir önceki adetimden 22 gün sonra adetim başladı 1 hafta sürdü. Bu ay da 13 Ağustos akşamı adetim başladı. Normalde 26-27 günde olan adetim 22 günde gelmeye başladı. Doktorum kistler adet gecikmesi yapabilir demişti ama bende gecikme yerine erkene dönmeye başladı.
- Aynı durumu yaşayan arkadaşlar var mı ?
- Yumurtlama hesaplama takvimlerini 22 güne göre yazdığı zaman daha adet olduğum günleri bile yumurtlama günüm gösteriyor. Yumurtlama tarihim nedir sizce ?
- Bu normal bir durum mudur ? Düzene girer mi ?
Ayıracağınız zaman ve vereceğiniz cevaplar için şimdiden çok çok çok Teşekkürler.
Canım bu konularda çok bilgim yok ama düzensizlik normal diye düşünüyorum. Yumurtlama günün içinde bence ovulasyon testlerinden al. Bu şekilde düzensiz olanlara bu testler çok faydalı. Biliyosundur belki gittigidyorda lab.. Diye başlayan bi test kullandık
guzelim bence doktorunla tekrar irtibata gecmelisin yumurtlamadan adet olmaya başlamış olabilirsin
ki ne olursa olsun mutlaka doktorla görüş bi de hala kist varsa sogan suyu içmeye başla
geçmiş olsun canım
ben de onu söylüyorum ya eger 22 gunde geliyorsa bu yumurtlamadan adet olduğunu gösterir onun icin dedim tekrar görüş diyeKistim 6 cm den 2 cm e düşmüştü son gittiğimde. Doktorum daha gelmene gerek yok adetinle birlikte atılır dedi. Geçen ay 22 günde gelince adetim konuşmuştuk. Normal olduğunu söyledi. O ay yumurtlamamışım kontrolde öyle söylemişti.
ben de onu söylüyorum ya eger 22 gunde geliyorsa bu yumurtlamadan adet olduğunu gösterir onun icin dedim tekrar görüş diye
yada bu ayi da bekle gene 22 günde olursan o zaman git
inşallah canımOvulasyon testi sipariş vermiştim geldi. Bu ay testlerle takip edicem bakalım bir belirti verecekmi. Ona göre öbür ay giderim. İnşAllah hiç birine gerek kalmaz ama.
kac saattir tuvalete gitmemistin
kac saattir tuvalete gitmemistin
bi de tam emin olamadım iki cizgi eşit mi sanki daha t tam koyu değil
Sabah daha tuvalete gitmemiştim. Bişeyde yiyip içmemiştim.
Ben bu testten çok kullandım. T çizgisi c çizgisinden daha koyu olmalı. Yumurtlamaya yakın çizgi belirmeye başlıyo .Burda hala silik bir iki güne yumurtlarsın. Ben öyle fazla idrarımıda tutmuyodum sadece sabah idrarı olmamslı. Elinde testin varsa sabah akşam yapabilirsin. Akşamki bundan daha koyu olursa yumurtlaman ysklaşıyordur. Kopkoyu çıkacağı gün ertesi günde aynı çıkıcak yani 2 gün üstüste aynı koyuluğu göreceksin. O 2 günü hatta 1 gün öncesi ve ertesi günü kaçırma canım. Benim ilk günü sadece ilişki oldu kimi arkadaşlar iki gün üstüste ilişki yada ertesi gün oldu.
Ben bu testten çok kullandım. T çizgisi c çizgisinden daha koyu olmalı. Yumurtlamaya yakın çizgi belirmeye başlıyo .Burda hala silik bir iki güne yumurtlarsın. Ben öyle fazla idrarımıda tutmuyodum sadece sabah idrarı olmamslı. Elinde testin varsa sabah akşam yapabilirsin. Akşamki bundan daha koyu olursa yumurtlaman ysklaşıyordur. Kopkoyu çıkacağı gün ertesi günde aynı çıkıcak yani 2 gün üstüste aynı koyuluğu göreceksin. O 2 günü hatta 1 gün öncesi ve ertesi günü kaçırma canım. Benim ilk günü sadece ilişki oldu kimi arkadaşlar iki gün üstüste ilişki yada ertesi gün oldu.
Merhaba Canlar...
Sürekli yeni bir konu açıp sorular soruyorum, aynı hikayeyi dinlemekten sıkıldınız farkındayım ama birtek sizler bana yardımcı olunca rahatlıyorum. 31 Mayısta kürtaj olduktan 1 ay sonra kontrole gittiğimde sağ yumurtalığımda 2 adet kist olduğunu öğrenmiştim. 20 Temmuzda hafif lekelenmeler sebebiyle doktora gittiğimde de kistlerimde küçülme olduğunu öğrenmiştim. Lekelenmelerin devamında 22 Temmuzda, bir önceki adetimden 22 gün sonra adetim başladı 1 hafta sürdü. Bu ay da 13 Ağustos akşamı adetim başladı. Normalde 26-27 günde olan adetim 22 günde gelmeye başladı. Doktorum kistler adet gecikmesi yapabilir demişti ama bende gecikme yerine erkene dönmeye başladı.
- Aynı durumu yaşayan arkadaşlar var mı ?
- Yumurtlama hesaplama takvimlerini 22 güne göre yazdığı zaman daha adet olduğum günleri bile yumurtlama günüm gösteriyor. Yumurtlama tarihim nedir sizce ?
- Bu normal bir durum mudur ? Düzene girer mi ?
Ayıracağınız zaman ve vereceğiniz cevaplar için şimdiden çok çok çok Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?