• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kızlar yardımcı olur musunuz?

Hangisi daha güzel?

• Birinci model

OY: 11 28,9%
  • İkinci model

OY: 27 71,1%

• Ankete Katılan
    38
Evet bir ara askerlik bitsin diye şafak sayıyoduk şimdi evlilik için şafak sayıyoruz :9: Darısı başına inşallah canım. Ayrıca yorumun için de teşekkürler..

Evet canım bir bir yazardın şafakları hatırlıyorum artık bizimde bitsede bende bu evrelere gelsem ..
Eyleme geçsem ..
Şafaklar biter mi anacım, evlenirsin bebek şafağı gelir Eki Görüntüle 350709

Evet canım bir bir yazardın şafakları hatırlıyorum artık bizimde bitsede bende bu evrelere gelsem ..
Eyleme geçsem ..
Şafaklar biter mi anacım, evlenirsin bebek şafağı gelir Eki Görüntüle 350709

Askerlikten sonraki şafaklar çook daha güzel ama eminim :9: Senin de biter inşallah hemencik canım. Valla bizim bitti bi de üstünden 1 ay geçti, şaka gibi yaa..

Gelinliğime karar vermiş bulunuyorum kızlar. İkinci modele benzer modeller denedim üstümde pek hoş durmadı. Ben de ilk modele benzer olanı diktirmeye karar verdim. Denedim çok şık zarif durdu üstümde tafta olan. Çarşamba günü ilk provam var. Hepinize teşekkür ederim cevaplarınızdan dolayı. Burdan şu anlaşılıyor ki internette ya da başka yerde ne kadar gelinlik beğenirsen beğen, üstünde duruşunu görmeden belli olmuyor bi şey. Ben hiç aklımda olmayan bir modeli beğendim üstümde mesela :) Herkesin hakkında hayırlısı..

İkincisi derim ama biraz hareket ister üst tarafına bence, sade zarif detaylan eklenebilir, moda evleri güzel fikir verir bu konuda, çok beğendim hangisi olursa olsun çok güzel, şimdiden mutluluklarr :16:

İkincisi derim ama biraz hareket ister üst tarafına bence, sade zarif detaylan eklenebilir, moda evleri güzel fikir verir bu konuda, çok beğendim hangisi olursa olsun çok güzel, şimdiden mutluluklarr :16:

Çook teşekkür ederim :16: İkinci model pek gitmedi bana işte:) O yüzden birinci model tarzında bir modelde karar kıldık.

Cevap veren herkese çok teşekkür ederim :16:
Genellikle 2. model beğenildi ama o modele benzer modeller de benim vücuduma pek gitmedi o yüzden birinci modele benzeyen bir model diktiriyorum şu anda. İnşallah güzel olur ben de buraya fotoğrafını eklerim :31:

merhaba pembelii,

ilk modelin kolları şuan çok popüler sanıyorum, bir arkadaşım yakın zamanda evlendi ve bu tarz kolları tercih etmişti. çok da şık oldu bence.
ikinci modelin eteği ile birinci modelin üst kısmını kombine edebilirsin belki.

çünkü birinci model biraz griye dönük ve parlak, şöyle bembeyaz tülden bir gelinlik daha şık duracaktır.

hayırlı olsun şimdiden canım.

Kızlar hepinize teşekkür ederim tekrar:)
Üstünü 1. model gibi altını biraz daha kabarık yaptır demişsiniz ama bana çok kabarık gelinlik olmaz kilom var biraz:) O yüzden 1. model tarzı şeyler daha ince gösterdi beni, o yüzden öyle bi model tercih ettim, dikilmeye başlandı gelinliğim, sağolun yardımlarınız için :16:

Merhaba herkese :) Temmuzda kısmetse düğünüm olacak. Gelinlik modelime şimdiden karar verip yavaş yavaş diktirmeye başlamak istiyorum. Şimdiye kadar birçok gelinlik modeline baktım hepsi çok hoş ama 2 tanesi daha da bir ilgimi çekti :) İlk resimdeki gibi bir gelinlik denemiştim çok hoş durmuştu üstümde. İkinci de sade ama çok zarif, o yüzden o da hoşuma gitti. Sizce hangisi daha güzel duruyo yardımcı olursanız çok sevinirim kızlaaarr :16:

Eki Görüntüle 350346

Eki Görüntüle 350347

2.model süper bence 2. model olmalı.tabi kendi tercihin ama eğer zarif ama bir o kadarda göz alıcı olmak istiyorsan.model 2 olmalı derim.bende gelinlik modelleri bakıyorum seni çok iyi anlıyorum çok zor beğenmek.yada istediğin modeli bulmak.

Merhaba herkese :) Temmuzda kısmetse düğünüm olacak. Gelinlik modelime şimdiden karar verip yavaş yavaş diktirmeye başlamak istiyorum. Şimdiye kadar birçok gelinlik modeline baktım hepsi çok hoş ama 2 tanesi daha da bir ilgimi çekti :) İlk resimdeki gibi bir gelinlik denemiştim çok hoş durmuştu üstümde. İkinci de sade ama çok zarif, o yüzden o da hoşuma gitti. Sizce hangisi daha güzel duruyo yardımcı olursanız çok sevinirim kızlaaarr :16:

kesinlikle 2. gelinlik çok sade ve çok hoş zarif

Back