• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kızlar yardımcı olur musunuz?

Hangisi daha güzel?

• Birinci model

OY: 11 28,9%
  • İkinci model

OY: 27 71,1%

• Ankete Katılan
    38

pembelii

oğluşum aşkımm
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
6.005
237
173
38
Merhaba herkese :) Temmuzda kısmetse düğünüm olacak. Gelinlik modelime şimdiden karar verip yavaş yavaş diktirmeye başlamak istiyorum. Şimdiye kadar birçok gelinlik modeline baktım hepsi çok hoş ama 2 tanesi daha da bir ilgimi çekti :) İlk resimdeki gibi bir gelinlik denemiştim çok hoş durmuştu üstümde. İkinci de sade ama çok zarif, o yüzden o da hoşuma gitti. Sizce hangisi daha güzel duruyo yardımcı olursanız çok sevinirim kızlaaarr :16:

$3.jpg

$1.jpg

İkisini de çok beğendim ben... Ama ilk modelin kollarını çok şık buldum... bence ilk model çok güzel..

İkisini de çok beğendim ben... Ama ilk modelin kollarını çok şık buldum... bence ilk model çok güzel..

Teşekkür ederim:) Evet ilk modelin kolları çok şık gerçekten ben de çok beğeniyorum :) Bakalım hangisine karar vereceğim, off zor işler :)

2 modelde çok güzel bence burda artık senin tarzın ve üstünde duruşu devreye giriyo 2 cinin şık sadeliğine bayıldım, 1 cide ışıltılı sevenler için çok hoş bi model olmuş

2 modelde çok güzel bence burda artık senin tarzın ve üstünde duruşu devreye giriyo 2 cinin şık sadeliğine bayıldım, 1 cide ışıltılı sevenler için çok hoş bi model olmuş

İlk modele çok benzer bir model denemiştim üstümde çok güzel durmuştu ama hiç ikinciye benzer bir şey denemedim onu bilemiyorum nasıl durur :26: Gelinlikçiyle beraber karar veririz olmazsa..

İlk modele çok benzer bir model denemiştim üstümde çok güzel durmuştu ama hiç ikinciye benzer bir şey denemedim onu bilemiyorum nasıl durur :26: Gelinlikçiyle beraber karar veririz olmazsa..

evet diktirceksen gelinlikçiyle karar vermen en iyisi ne yapıp yapamıcayagını o bilir ,inş sonuç güzel olur merakla bekliyorum :16:

Modelde kararlı değilseniz neden diktirmek istediğinizi anlamadım pek. Özel dikime güvenen bir insan olmama rağmen süreci çok iyi kontrol edebileceğine inanmadıkça gelin adaylarına özel dikim ben pek önermiyorum. Gelinlikçiler özenli olmayabiliyorlar ve ucuz kumaş kullanabiliyorlar çünkü. Bence hazırlardan bakmaya devam edin derim :D Hayırlısı olsun.

Modelde kararlı değilseniz neden diktirmek istediğinizi anlamadım pek. Özel dikime güvenen bir insan olmama rağmen süreci çok iyi kontrol edebileceğine inanmadıkça gelin adaylarına özel dikim ben pek önermiyorum. Gelinlikçiler özenli olmayabiliyorlar ve ucuz kumaş kullanabiliyorlar çünkü. Bence hazırlardan bakmaya devam edin derim :D Hayırlısı olsun.

Hazırların birçoğuna baktım ve beğenmedim o yüzden diktimek istiyorum. Modelde kararsız değilim, sadece bu iki model arasından hangisinin daha güzel olabileceği konusunda fikir alıyorum burdaki arkadaşlardan :) Sonuçta düğün hazırlığında insanın kafası karışık olabiliyor ve diğer insanların tavsiyelerine de ihtiyaç duyuyor. Dışarıdan birilerinin gözlemleri farklı fikirler ortaya çıkarabiliyor.

ilki saten oldugu için begenmedim ben saten sevmiyorum ama omuz detayı güzel ..
ikincisinin tül olması çok hoş :69:

şafak topiclerinden hatırlıyorum seni :)

ilki saten oldugu için begenmedim ben saten sevmiyorum ama omuz detayı güzel ..
ikincisinin tül olması çok hoş :69:

şafak topiclerinden hatırlıyorum seni :)

Evet bir ara askerlik bitsin diye şafak sayıyoduk şimdi evlilik için şafak sayıyoruz :9: Darısı başına inşallah canım. Ayrıca yorumun için de teşekkürler..

Back