Mrb kızlar bu ay ovu testi yapmaya basladim daha 3 gun oldu fakat bugun biraz belirgin cikti daha once adetlerim duzensizlesmisti son 2 aydir 32 gunde bir oluyorum baya duzeldi bugun 7. Gun fakat 7. Gune gore fazla koyu degilmi yada yumurtlamaya yakin oldugunumu gosteriyor bukadar erken yumurtlama olurmu pek bilgim yok o yuzden soruyorum kusura bakmayin yardimci olursaniz sevinirim :)) acaba ben testi yanlismi yaptim saati falan varmis oyle duydum
Koyu ama yumurtlama oldugunu gostermez. Sen devam et c ile aynı koyulukta olmalı.
Test yapmadan 2 saat once sıvı alımını bırak.bide 12 ile 4 arası yap testını
Ben aksam 8 de yapiyorum, oluyor. Sabah saatleri olmadiktan sonra pek onemi yok. 32 gunluk dongude ilk 10 gun yumurtlama icin erken gercekten ama arada daha kisa dongulerin de oluyorsa bu onlardan olabilir. Henuz pozitif degil ama yakinda olabilir. Birkac ay boyle takip edip durumu anlarsin. Bol şans!
Ben aksam 8 de yapiyorum, oluyor. Sabah saatleri olmadiktan sonra pek onemi yok. 32 gunluk dongude ilk 10 gun yumurtlama icin erken gercekten ama arada daha kisa dongulerin de oluyorsa bu onlardan olabilir. Henuz pozitif degil ama yakinda olabilir. Birkac ay boyle takip edip durumu anlarsin. Bol şans!
Tesekkur ederim canım bilgin icin ama hic erken adet oldugum olmadi gecikir ama erken gelmez bu ay denedim ilk defa boyle ciktigina gore yumurtlama yakin heralde dedim birde acaba saattenmidir diye dusundum bilemiyorum artik yarinda denerim bi