Kız İsteme kızlar yardıma ihtiyacım varrr... :(

kbra0034

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
13
2
1
İstanbul
ben 18 yaşındayım ve 5 aydan beri biriyle beraberim ailesi ve o evlenmemiz için çok ısrarcı bende bu ısrarından biraz olsun kurtulmak için 19 yaşına giriyim öyle aileme söylerim demiştim ve ekimde yani 3 ay sonra 19 yaşına gircem anneme şimdiden dedim tabi ama asıl sorun babam yani anneme bi kaç ay önce hayırlı bi talibi çıkınca verelim demiş ama babama ne gelin nede damat beğendirmek zor iş bundan dolayı da bende stresi şimdiden başladı çünkü sevglim olduğunu bilse vermez büyük ihtimal öyle şeylere karşı bende görücü usulü olduğunu sansın diyorum ama bu sefer de ben ist dayım o çorluda nerde görmüş de beğenmiş sorunu var oof of kim yardım etmek ister bana

neden böyle acele ediyorsunuz ki?daha yaşın 18miş.hem 5 aylık bir ilişkide birbirinizi ne kadar tanıyabilirsiniz en fazla?bence bu kadar aceleci olmak iyi değil.evlilik çok ciddi bir karar.önce birbirinizi tam tanısaydınız emin olsaydınız sonra ailelere söyleseydiniz..babanın kabul etmesinden önce sen karşıdakini tam bir tanı derim ben

aceleye ne gerek..
sakin ol biraz tanı ..
ailenle tanıstır istesin ..
bu da dert mi yahu ..

tanıyorum zaten 5 ay sevgili olma sürecimiz 1 sene kadardır falan arkadaşlığımız vardı evlilik konusunda değil aslında bi adı konulsun istiyorum yarın öbür gün babama yakalanmak istemiyorum daha önce yakalanmıştım ve sonu hiç iyi bitmedi ondan dolayı artık görüştüğüm birini bilsinler istiyorum

ama arkadaşlık süreci ayrı,ilişki süreci ayrı..benim uzun süreli bir ilişkim var ben bile hala tam anlamıyla tanıdım diyemiyorum.belki baba olayına gelene kadar sen bir hareketini,hoşuna gitmeyecek bir özelliğini görüp kendin ayrılacaksın..o yüzden 5 ay kısa bir zaman diyorum direk ciddi düşünmek için.ama illa babam bilsin istiyorum diyorsan klasik arkadaşımın arkadaşı varmış bizi birbirimize uygun görmüşler vs diyebilirsin..

ben direk annesi anneme demiş falan filan tarzında düşünüyorum ilk defa evlenmeyi bu kadar çok istiyorum yani ne biliyim nişanlım olsun sağda solda biri görür de babama der korkusu olmasın istiyorum şimdiye kadar hiç bi anlaşmazzlığımız olmadı abisiyle yengesiyle falan da tanıştım zaten olay istemeye gelene kadar 8 ay falan olcak sevgili olalı

Cok acele edıyosun cnm..daha yasin cok kücük..
1 yil arkadaşlik süreci 5 ay sevgili diyosun ama evli oldugum halde bazen eşimi tanıyamıyorm ki yine diyorum yaşın çok küçük..

Cok acele edıyosun cnm..daha yasin cok kücük..
1 yil arkadaşlik süreci 5 ay sevgili diyosun ama evli oldugum halde bazen eşimi tanıyamıyorm ki yine diyorum yaşın çok küçük..

babam onaylasın da bekleriz orası sorun değil ama babama nasıl söyliycez bunu o var işte

Bencede 18 yas biraz erken peki erkek arkadasiniz kac yasinda tahsil askerlik is durumu falan bunlari baban biraz sorgulayacaktir. 5 ay normalde bir insani tanimak icin yeterli bir sure. Biz erkek arkadasimla en basindan beri evlilik dusunerek basladik ama iste yasiniz biraz ufak olduğu icin tereddüt ediyorum. Belki bir sure daha konuşun karşılıklı beklentilerinizi netlestirin. Ben 23 erkek arkadasim 29 yasindaydi 2 sene flört ettikten sonra yani ben 25 o 31 yasinda nisanlandik ve 7 ay sonra evlenecez. Ailem 25 yasini bile erken buldu ama ikna ettik. En önemlisi erkek arkadaşınin sana sahip cikmasi ve sabirli olmaniz babalar kizlarina kiyamazlar hayirlisi olsun.

Son düzenleme:
annen durumu biliyormuş.annen söylesin böyle böyle biri var bana uygun geldi ne dersin gibilerinden.anneler kandırabiliyor babaları ama şu da var yarın öbür gün olamzsa bu sefer baban hem annene hem sana karşı bu konuda güvensizleşir.sizin bulduklarınızı,istediklerinizi gördük zamanında gibilerinden..bu sefer hiç söz hakkınız olmaz..onu da göze alabiliyor musun?

erkek arkadaşım 24 yaşında askerliğini yapmış kendi işleri var pastaneci bizde evlilik düşünerek başladık ilişkimize ve kendimi evliliğe hazır hissediyorum ben kaldı ki babam da evlenmek istediğimi biliyo hatta arada sırada laf çarpıyo daha bi yemeği yapamıyon bide evlenmek istiyon falan diyo ailem yaşımın küçük olduğunu düşümüyo sanırım da işte ben babamdan korkuyorum verse beni iki sene falan söz nişan süresi tutsa 21 yaşında evlenirim o da gayet ideal yaş bence :44:

bende ondan dolayı diyorum ya hiç bizim sevgili olduğumuzu bilmeden babam annesi görmüş beğenmiş bana haber verdiler vs şeklinde düşünüyorum ama onlar şehir dışında işte ortak i tanıdık olsaydı keşke

O zaman is annene ve ailenin diğer kadinlarina düşüyor mesela bir yenge falan çıksa bizim bi komsunun yegeni falan dese ne bileyim bu tarz bi konusmayla baban ikna edilebilir. Benim dayim ve yengem ailemi ikna etmek icin cok yardimci olmuslardi araya buyukler girerse daha kolay olur bu isler.

hmmm güzel fikirmiş teşekkürler

Ay aynı bizim durum ama en azından bizim 2 buçuk sene oldu. Bence söz için acele edebilirsin babanı düşündüğünden ama evlilik için de aynı şeyi yapma canım sakın ha :) insanlar çok çabuk değişebiliyor...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim arkadaşım da böyle yapmıştı.. Adı konsun istiyordu erkek arkadaşı.. Ailesini ikna ettiler söz oldu 5 ay sonra nişan senesine düğün.. 19 yaşında aynen senin gibi şimdide hamile.. En güzel yıllarını yaşamadan büyük bir sorumluluğa girdi.. Ne gerek var ki :) Gezin eğlenin vakit geçirin niye evlenmek için bu kadar acele ediyorsunuz..

18 yas birazcik erken ama yakında doğum gununmus 19 diyelim. Ben öyle dört beş yıl çıkıp evlenmeye karşıyım aslında o kadar uzatmamak gerekiyo bence sizin çıkma sureniz ideal hemen evlenin demiyorum ben ama bir iki yıl sonra olabilir, söz nisan olursa rahat da edersin. Annesi beni bi düğünde görmüş anneme soylemis falan dersin hic mi dugune gitmiyosun annen babanın huyunu biliyor zaten sana yardim eder bence :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen bende oyle dusunuyorum evlenme teklifi etmesini bekliyorum suan doğum günümde edebilir sanırım :)

Evlenmeyip evde otursam da bişey yapamıyorum ki babam çok bunaltıyor insanı en azından kocamla gezerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…