Kızlar yardıma ihtiyacim var.. bakrköy veya fatih civarinda kadin dogumcu ariyorum.

designer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2010
52
0
36
İstanbul
Kızlar merhaba;

yardıma ihtiyacim var.. 1.NCİ TERCİH FATİH VEYA BAKIRKÖY civarinda kadin dogumcu ariyorum.

3 yillik evliyim.
ilk başlarda çikolata kistim oluştu.. ilaç kullandım geçti Allahın izniyle.. Ancak o dönem ilacı veren doktor kisti geçirdi ama farklı/daha sonra başka doktordan öğrendiğim bebek sahibi olmadan uygulanmamasi gereken "yakma" yöntemi diye birşey varmış onu önerdi..Allahtan kabul etmedim..

Şu anda ise düzgün bir doğum kontrolü ve ilerde nasipse bebiş için ;
1.NCİ TERCİH FATİH VEYA BAKIRKÖY civarında kadın doğumcu arıyorum..

Bu ay adetim bitince ara adet oldum tekrar..
oyüzden bu hafta acil gitmem lazım

SGK'am var.

Teşekkürler

Sana kesinlikle hocaların hocası diyebileceğim Engin Hoca'yı tavsiye ederim. Yarında randevum var.
Prof. Dr. Engin Oral Florya yada nişantaşında ofisi bakırköyden minübüste var araban yoksa.

Sen ara derdini söyle direk seni cebinden arar kendisi ve cebini veriyor bak sitesindeki başarı hikayelerini oku anlarsın.

Prof. Dr. Engin Oral

Yalnız SGK geçmiyor canım. Onun dışında SGK geçen BATI BAHAT hospitalda Reşat Bahat'ı tavsiye ederim. İkitelli

Ancak sağlıkta para arama derim.

Kesinlikle katılıyorum ışılaycım..
Sağlıkta parayı bende düşünmezdim bekarken babam sağolsun ..
Şu an da çok şükür ama "ayağımı yorgana göre uzatmam" lazım..
Dolayısı ile Engin hocayı ben de begendim gercekten ama yeri uzakta benim sıklıkla kolaylıkla gidebilecegim biri olsa daha rahat ederim..

Arkadaşlar;
--Bezmialem fatih
--Medipol fatih
--medical park fatih
--çapa 'dan önerisi olan arkadaşlar varmı?

Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…