Canım ya bu konuda hiç bilgim yok , hatta hep aklıma gelir Allah göstermesin elinle boşanma durumum olsa ben ne yaparım nereye giderim diye düşünürüm, sanırım ilk kadın sığınma yerinde kalıp daha sonra ona ev ve iş bulup imkan sağlıyorlar bişekilde, bi tanıdığın gelini çocuğuyla gitti o şekilde kalıp şimdi ev ve iş bulmuşlar, bu konuda nereye başvurulur bilmiyorum İnankiyinede bilgi alırsam yazarım inş , Allah yardımcısı olsun bitkin hepimizin başına gelebilir birde çocukların Fransız kartları varmı?
Canım ya bu konuda hiç bilgim yok , hatta hep aklıma gelir Allah göstermesin elinle boşanma durumum olsa ben ne yaparım nereye giderim diye düşünürüm, sanırım ilk kadın sığınma yerinde kalıp daha sonra ona ev ve iş bulup imkan sağlıyorlar bişekilde, bi tanıdığın gelini çocuğuyla gitti o şekilde kalıp şimdi ev ve iş bulmuşlar, bu konuda nereye başvurulur bilmiyorum İnankiyinede bilgi alırsam yazarım inş , Allah yardımcısı olsun bitkin hepimizin başına gelebilir birde çocukların Fransız kartları varmı?
Hic bi bilgim yok ama en azindan is olayinda belki bi yardimim olur, herhangi bi diplomasi varmi ? egerki varsa bunu cevirttirip bi kac yere basvurabilir hic calismisligi olmasa bile. Egerki hic diploma tarzi bisey yoksa bile en azindan türkce-fransizca cevirmenlik türünde bisey yapabilir yani ögrencilere dil konusuna okulda yardimci olabilir. Ama diger konularda inanki ne desem yalan olur en mantiklisi bi an önce bi is bulup bi ev kiraliyip yerlesmesi. Türkiyeye dönemesede herhangi bi akraba es dosttan yardim alamazmi mesela türkiyede yasiyan bi ablasi falan varsa yani maddi yönden bi düzen kurana kadar.
Bakıp geçmeyin demişssin ama mağlesef bilgim yokumarım bilgilendiren çıkar
Sagdan soldan duyduklarimiz kadar bilgim var benimde, bosandiktan sonra devlet dul maasi gibi bisi veriyormus galiba ayda 800€ is bulana kadar. is bulunca veriyomu vermiyormu biliyorum. esime sorayim bende ama nerde yasiyor? hangi sehirdi?
yani anlamadim,, esinn evi terketmesinimi bekliyor suan?
Kizlar bakip geçmeyin dusene yardim etmek sevaptir...20 goruntuleme var kimse bisey yazmamis, hiçkimsenin bu konuda bilgisi yokmu yani???
Kizlar bir arkadasim var ayni senelerde fransaya gelmistik, esiyle uzun bir suredir geçinemiyor 2 cocugu var , calismisligi falan yok , parasi yok, aileside burda degil bosanmak istiyor...ama parasiz pulsuz nasil yapar cocuklarla nereye gider? (turkiyeye donsun demeyin ama çocuklarinin gelecegi için kalmak istiyor ve burda kendi ayaklarinin ustunde durarak cocuklarini buyutmek istiyor) foyer için assistan sociale basvur dedim ama nasil yapiliyor bende bilmiyorum, nasil bir yol izlemeli? kimden yardim istemeli ki çocuklariyla kisa surede foyer ye yerlesip bir maasa baglansin...gerisi sonra gelir zaten...çocuklari için katlandi artik dayanamiyor bende uzuluyorum elimden bisey gelmiyor lutfen bileniniz varsa yardim edin bilgilendireyim????
bir bilgim yok malesefff konsolosluğu arasa cevap vermezler mi ki
insallah canim...
iyiki açmisim bu konuyu, neyi farkettim biliyormusunuz kizlar ayni sey basimiza gelse hepimiz ayni duruma dusecegiz hiçbirimizin bilgisi yok bu konuda