Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar aranızda herbalife tüm ürünlerini düzenli kullanıp kilo vereniniz var mı ???
Peki ne kadar bi sürede verdin canımBen çok güzel kilo vermiştim.
Hayır 7 aydır düşünüyorum ama olmuyor neden böyle bi soru sordun zararı mı war ? Benim arkadasım hamileyken kullanmıştı çok şükür sorun olmadıBen geçen mart kullandım canım 2 kutuyla 57 ye düştüm 65 den öyle aman aman bi kilom yoktu çok kilosu olanlar daha çabuk veriyo sanıyorum hamile değilsin
zararı yok diyorlar satanlar ama bilemiyorum arkadasın hamileliği boyunca mı kullandı öyleyse iyi cesaret etmiş vücut inceltiyo hamileyken diyet önermiyorlar o yüzden sordum inşallah yakın zaman da kalırsın hamile Allah nasip etsin canımHayır 7 aydır düşünüyorum ama olmuyor neden böyle bi soru sordun zararı mı war ? Benim arkadasım hamileyken kullanmıştı çok şükür sorun olmadı
Mama çay vitamin ve yağ yakııcı kullandım. Bi öğünde yemem gerekeni genelde tam yiyemedim yarısında doydum. Bir haftada bir beden incelmiştim.Peki ne kadar bi sürede verdin canım
AYnı sekılde bende mamasını çayını atıştırmalıkları we yağ yakıcısını kullanmaya başladım bakalım sonuç werecek miMama çay vitamin ve yağ yakııcı kullandım. Bi öğünde yemem gerekeni genelde tam yiyemedim yarısında doydum. Bir haftada bir beden incelmiştim.
İnşallah canımsın sana da saqlıkla kucaqına almayı nasip etsin rabbimzararı yok diyorlar satanlar ama bilemiyorum arkadasın hamileliği boyunca mı kullandı öyleyse iyi cesaret etmiş vücut inceltiyo hamileyken diyet önermiyorlar o yüzden sordum inşallah yakın zaman da kalırsın hamile Allah nasip etsin canım
amin canım :) teşekkür ederimİnşallah canımsın sana da saqlıkla kucaqına almayı nasip etsin rabbim