Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ya ben üni okumadım tam bilmiyorum ama kızım tek dersten büte kalmış çok üzüldüm.geçirirlermi bütte yoksa sene tekrarı olcak genelde geçirirlermi tecrübeli olanlar cevap verebilirmi.
Çalışırsa neden geçmesin? Okulunu uzatsa de dünyanın sonunu değil hem, koca hayatta bir sene çok önemsiz bir zaman dilimi, sağlık olsun canını sıkmasın
Alttan ders alma gibi imkanı yokmuş.kalırsa sene tekrarı olurmuş.tabiki hayatın sonu değilde bir sürü masraf diş hekimliği olduğu için bütün sınıf kalmışlar .
Ehehe çok tatlısınız. Bana ilgi göstermeyen anneme okutacağım bu konuyu asdfg. Çalışsın geçer, olmadı ders yaz okulunda açılırsa oradan alabilir, kendi okulunda açılmazsa başka okuldan alabilir. Bir şekilde halleder merak etmeyin.
Alttan ders alma gibi imkanı yokmuş.kalırsa sene tekrarı olurmuş.tabiki hayatın sonu değilde bir sürü masraf diş hekimliği olduğu için bütün sınıf kalmışlar .
Kızınız uzatma durumu olduğu için yeterince üzlmüştür umarım bu kaygılarınızı yanında da anlatmıyorsunuzdur zaten şunun şurasında size masraf olacağı 3-5 sene kalmış, stres olmasın kızcağız sağlık olsun deyiverin kalırsa, inş geçer