Kizlar bilgim olmadigi icin bilenler varsa yardimci olursa sevinirim. Esim gecen gun iş çıkışı paralel park edilen bir yerden arabasini geri geri cikartirken arkadan birisi sağ tamponuna carpmis. Iki tarafin da kaskosu yok. Herkes kendi masrafini karsilasin diye anlasmislar ama adam bi hafta sonra geri gelmis sen hatalisin benim masrafimi karsilayacaksin diye. Bu gibi durumlarda kusur kimde olur? Esim diyor ki gayet kontrollu bi sekilde geri geri cikiyordum, küt diye carpti. Bu islerden anlayan var mi?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kizlar yardım
- Konu Sahibi amber88
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
- 28 Ocak 2009
- 33.802
- 55.284
- 1.123
Kamera yok mu canım.Kizlar bilgim olmadigi icin bilenler varsa yardimci olursa sevinirim. Esim gecen gun iş çıkışı paralel park edilen bir yerden arabasini geri geri cikartirken arkadan birisi sağ tamponuna carpmis. Iki tarafin da kaskosu yok. Herkes kendi masrafini karsilasin diye anlasmislar ama adam bi hafta sonra geri gelmis sen hatalisin benim masrafimi karsilayacaksin diye. Bu gibi durumlarda kusur kimde olur? Esim diyor ki gayet kontrollu bi sekilde geri geri cikiyordum, küt diye carpti. Bu islerden anlayan var mi?
Ya kizlar basta anlasmaya varmislar herkes kendi masrafini odesin diye, herhalde 1 hafta icinde adami birileri doldurusa getirmiş ki gelmis tutturmus sen hatalisin masrafimi ode diye. Akli basina 1 hafta sonra gelmis yani. Evet arkadan carpan her zaman suclu ama paralel park etmis vaziyetten geri geri gelirken yoldan gecen aracla carpismislar diyor. Ama esim diyor ki aynalardan kontrol ediyordum nerden ciktigini bile anlamadim.
- 28 Ocak 2009
- 33.802
- 55.284
- 1.123
Hastahanede yoksa bile çevrede bir mobose falan vardır yoksa orta yolu bulmanız imkansız.Kamerayi bilmiyorum kizlar olay hastanede gerceklesiyor ama zaten her seyi tam olan bir hastane olmadigi icin kamera olmamasi da yuksek ihtimal.
Hastahanede yoksa bile çevrede bir mobose falan vardır yoksa orta yolu bulmanız imkansız.
Hastane buyuk bir yer canim. Ana yolda kamera olsa bile olay yerine uzakligi dolambacli yollardan 500 metre falandir.
- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.653
- 798
Kasko yok ama trafik sigortanız vardır (zorunlu zaten) karşi tarafın hasarını karşılar trafik sigortası, aynı şekilde karşi tarafın trafik sigortasıda sizin hasarınızı karşılar. Tutanak tutun bence , üzerinden zaman gecmiş sorun olurmu bilmiyorum ama.
Evet canim tabii ki var. Sucluyken her turlu oderiz zaten sorun degil. Bu durumda kim suclu cikar onu ogrenmeue calisiyorum.
- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.653
- 798
Normal sartlarda olsa arkadan çarpan suçlu oluyor ama sizin durum biraz karışık. Size arkadan çarpmış oluyor sanırım (çarptığınız araç da geri gelir pozisyonda degilse) karşi taraf kusurlu gibi oluyor. Ama tutanak tutulabiliyorsa , süresi geçmediyse trafik sigortasi halleder, hasar büyük değil sanırım.Evet canim tabii ki var. Sucluyken her turlu oderiz zaten sorun degil. Bu durumda kim suclu cikar onu ogrenmeue calisiyorum.
- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.653
- 798
- 20 Mayıs 2013
- 1.397
- 800
- 248
geri vites lambalarınız sağlam mı..?
çünkü değilse bu da sizi suçlu çıkarabilir
1.dereceden kusurlardandır, muayeneden geçmez mesela...
geri vites lambasını gördüğü halde üzerine gelmişse
arkadan çarpan kusurludur anlayışı desteklenir bence...
yani diğer adamın hatasıdır
geçmiş olsun
arkadan çarpan kusurludur anlayışı desteklenir bence...
yani diğer adamın hatasıdır
geçmiş olsun
geri vites lambalarınız sağlam mı..?
arkadan çarpan kusurludur anlayışı desn hatasıdır
geçmiş olsun
Saglam canim lambamiz onda bi sikinti yok.
- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
Bence ikisi de hatalı. Aslında parktan çıkarken yol hakkı çıkanındır ama durumu görmek lazım bence hata durumunu anlamak için.Kizlar bilgim olmadigi icin bilenler varsa yardimci olursa sevinirim. Esim gecen gun iş çıkışı paralel park edilen bir yerden arabasini geri geri cikartirken arkadan birisi sağ tamponuna carpmis. Iki tarafin da kaskosu yok. Herkes kendi masrafini karsilasin diye anlasmislar ama adam bi hafta sonra geri gelmis sen hatalisin benim masrafimi karsilayacaksin diye. Bu gibi durumlarda kusur kimde olur? Esim diyor ki gayet kontrollu bi sekilde geri geri cikiyordum, küt diye carpti. Bu islerden anlayan var mi?
eşinde ya da karşıda diyemeyiz bence. En nihayetinde eşin de geri geri çıkarken bakmıyor mu mesela?
[QUOTE="ellanazz, post: 37954024, member: 531265"arabamizin yerinizde olsam gözü kapalı karşılamam masrafı ayrıca. Gerekirse trafiğe gider anlatırım. Böyle bir adama güvenmem yani.[/QUOTE]
Ya kizlar bu kadar sorusturmamin sebebi su. Ilk arabamiz genc surucu vs faktorlerden zaten 600 kusur lira sigorta oduyoruZ. Sigortayi bozarsak herhalde seneye epey fark eder. Ustune bi de kendi masrafimiz. Eger hataliysak sigortayi bozmadan gidip adamin arabasini yaptirmak daha mantıklı olabilir.
Ya kizlar bu kadar sorusturmamin sebebi su. Ilk arabamiz genc surucu vs faktorlerden zaten 600 kusur lira sigorta oduyoruZ. Sigortayi bozarsak herhalde seneye epey fark eder. Ustune bi de kendi masrafimiz. Eger hataliysak sigortayi bozmadan gidip adamin arabasini yaptirmak daha mantıklı olabilir.
Bence ikisi de hatalı. Aslında parktan çıkarken yol hakkoldugunu gındır ama durumu görmek lazım bence hata durumunu anlamak için.
eşinde ya da karşıda diyemeyiz bence. En nihayetinde eşin de geri geri çıkarken bakmıyor mu mesela?
Park yerinden cikarken yol cikana mi aittir gercekten? Bunu bilmiyordum. Evet esim bakiyordum yolun bos oldugunu gordum yine bakarak cikmaya basladim geri geri diyor. Bodoslama cikmamis yani.