• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardım ?

purple_busra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2010
109
1
96
32
İstanbul
kızlar slm yenı nişanlıyım fakat nişanlımla aramda bi sorunumuz var :( genital bölgemden aşırı dercede huylanıyorum.biraz garıp bi durum resmen bı gıdıklıyo sankı bu da nişanlımda aramda sorun cıkarıyo tabı halıyle vucudumda hiç bi yerımden huylanmam ama ordan cok huylanıyorum ne önerirsiniz .............?:kedi::kedi::kedi:

valla ona önerilecek bişey yok sanırsam ..
zamanla alışır heralde sempatiksalakcinni

şekerim zaten huylanmaman anormal olurdu birazkaydirigubbakcemile3 onun sana nazik davranması ve tabii birazda sabırlı olması gerekiyor aşılamayacak bir şey degil. Ama sende kendini illede huylanıyorum diye psikolojik olay haline getirme rahatla yerimseniben

şekerim zaten huylanmaman anormal olurdu birazkaydirigubbakcemile3 onun sana nazik davranması ve tabii birazda sabırlı olması gerekiyor aşılamayacak bir şey degil. Ama sende kendini illede huylanıyorum diye psikolojik olay haline getirme rahatla yerimseniben

Kafama takılıyo tabı ister istemez gecer mı sence eyvahedigeldismileopuyorumnanaktan

Back