Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz erken gibi olur canım doğru sonuç çıkmaz boşuna strese girersin biraz daha bekle istersenMerhaba arkadaşlar yumurtlamadan 5 gün önce yumurtlamadan bir gün sonrası günleri değerlendirdik ve şuan ise adetime 10 gün fln var evdede bir tane gebelik testi var sizce yapsam gebelik olup olmadığı anlasilirmi
Ayn öle yapmadım zaten kendimi çok zor tutum şuan ise 1 hafta var regl günume son gününe kadr bekliyecm sanırımBiraz erken gibi olur canım doğru sonuç çıkmaz boşuna strese girersin biraz daha bekle istersen
Ayn bende sanırım adet gününü bekliyecm bolelikle daha iyi sonuç alırımSon ilişkiden sonra en az on gün geçtiyse dene istersen ama bence çok erken, adet gününü beklesen daha iyi olur sürekli stres yapmamış olursun
Negatif cikar ben de meraktan kan verdim kanda bile negatif çıktıMerhaba arkadaşlar yumurtlamadan 5 gün önce yumurtlamadan bir gün sonrası günleri değerlendirdik ve şuan ise adetime 10 gün fln var evdede bir tane gebelik testi var sizce yapsam gebelik olup olmadığı anlasilirmi
Bence daha erken o yüzden beklenen regl gününe kadar bekliyecem sizin regl gününüz ne zamanNegatif cikar ben de meraktan kan verdim kanda bile negatif çıktı
20 nisan, 11 nisanda kan verdim negatiftiBence daha erken o yüzden beklenen regl gününe kadar bekliyecem sizin regl gününüz ne zaman
20 nisan, 11 nisanda kan verdim negatifti
Beklenen regl gününe kadar bekliyecem bende ck teşekkür ederimBekle benimde 9 gun var yaptim bosa gitti testler cikmiyor varsa da böyle cikti
Sanki hayali bir cizgi gibi birsey görüyorum ama yinede cok hafif bilemiyorumBekle benimde 9 gun var yaptim bosa gitti testler cikmiyor varsa da böyle cikti