- 5 Ekim 2017
- 2.436
- 3.533
- 133
- Konu Sahibi GeminiWoman
-
Tesekkurler. Evet azaltiyor ben hata yaptim jilet kullanarakLazer epilasyona git.
Daha önce gittin mi bilmiyorum ama lazer epilasyon öncesi de tüm bölgeler için jilet uygulanıyor Yani bana öyle demişlerdi .
Bende hamileyim ve aynı durumdayım Doğum sonrası hassas bölgeler için sir ağda ya da lazer düşünüyorum
Çok zor bir durum anlıyorum ama yapacak bi şey Yok
Sir ağda azaltıyor diyorlar dün bana kuaförüm öyle söyledi
Ne kadar doğru bilmiyorum ama jiletledikten 3-4 gün sonra gitsen de yeterli uzunluk olur diye düşünüyorum
Iyi bir yer bulursam dusunuyorum valla biktim cunkuuEkonomik durumunuz müsaitse lazere gidin. Nasıl bir konfor tarifi yok :)
Ama gidemem diyorsanız 4-5 gün sonra ağda yapilabilir
Valla bende utaniyordum basta alistim mis gibi oluyor cunkuuNasıl aldiriyorsunuz kuaföre ben yaptiramiyorum.
esekkur ederimmTraşladıktan bir hafta sonra git. Hem bütün kıllar çıkmış olur. Hemde ideal uzunlukta olur.
Yİne azalır merak etmeyin. 8 aylık hamileyim bende malesef tıraş makinesi kullanıyorumTesekkurler. Evet azaltiyor ben hata yaptim jilet kullanarak
Bunaldim artik 2 3 gunde almaktansa ayda bir oh mis valla yaYİne azalır merak etmeyin. 8 aylık hamileyim bende malesef tıraş makinesi kullanıyorum
Kuaföre de bu bölge için gidemiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum açıkçası
Yine sir ağda azaltır
Hatta batık olmasını da engeller jilet o konuda üzülmeyin
Bunaldim artik 2 3 gunde almaktansa ayda bir oh mis valla ya
Rica ederim. Bir de lazere gitmeyi düşünüyorsanız aslında tekrardan kalınlaştırmanız ve çoğaltmanız iyi olmuş. Çünkü kalın, siyah kıllar lazerde çok daha çabuk yok olup gidiyor. Ben lazere başlamadan özel bölge hep jilet yapardım diğer her yerim ağda olurdu. İlk özel bölge bitti lazerde. Sebebide buymuş.T
esekkur ederimm
Uvenebilecegim birr yer olursa gitmek istiyorum bende6 seans lazerde ozel bolgemdeki tüylerin %80gitti %20 kaldı ıkı seans hakkım kaldı..inan okadar rahat birşeyki...imkan varsa kesinlikle lazere gidin ben hep ertelemştm şimdi diyorum neden ertelemişim bu kadar...pişmanm yani daha önce gitmedgme
Ay benimde her yer agda bikini bolgesi jilet oluyor valla bi yer bulup gitmeliyim herkes memnunsa bu kadar bi an once kurtulmam lazimmRica ederim. Bir de lazere gitmeyi düşünüyorsanız aslında tekrardan kalınlaştırmanız ve çoğaltmanız iyi olmuş. Çünkü kalın, siyah kıllar lazerde çok daha çabuk yok olup gidiyor. Ben lazere başlamadan özel bölge hep jilet yapardım diğer her yerim ağda olurdu. İlk özel bölge bitti lazerde. Sebebide buymuş.
Lazere kesin karar verdiyseniz tekrar ağda ile azaltmayın bence..
Evet cok zor valla. Agdaydi regliydi hep bizeee vallaaŞu an ben o durumdayım ve çok zor geliyor eğilmek doğrulmak
Kadın olmak zor
Bana sorarsanız yüzyılın icadı.Ay benimde her yer agda bikini bolgesi jilet oluyor valla bi yer bulup gitmeliyim herkes memnunsa bu kadar bi an once kurtulmam lazimm
Lazer e gidinKızlar selamm. Aslinda benimki dertten cok bikkinlik. Benim basim bikini bölgesi tüyleriyle dertte. Hamilelikten önce ayda 1kuaföre gidiyordum hamileleigin 7ayindan sonra cok buyuk bir hata yaptim ve jiletle almaya basladim. Dogumdan sonra yani 2senedir jiletle aliyorum ama biktim. Kuafore gidicem ama tüy boyutunun ne ol.asi gerektigini unuttum. Bana yardimci olun lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?