• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Yardım :(

GeminiWoman

🌱
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
2.436
3.533
133
Kızlar selamm. Aslinda benimki dertten cok bikkinlik. Benim basim bikini bölgesi tüyleriyle dertte. Hamilelikten önce ayda 1kuaföre gidiyordum hamileleigin 7ayindan sonra cok buyuk bir hata yaptim ve jiletle almaya basladim. Kuafore gidicem ama tüy boyutunun ne olmasi gerektigini unuttum. Bana yardimci olun lutfen:KK43:

Son düzenleme:
Lazer epilasyona git.
Daha önce gittin mi bilmiyorum ama lazer epilasyon öncesi de tüm bölgeler için jilet uygulanıyor Yani bana öyle demişlerdi .
Bende hamileyim ve aynı durumdayım Doğum sonrası hassas bölgeler için sir ağda ya da lazer düşünüyorum
Çok zor bir durum anlıyorum ama yapacak bi şey Yok
Sir ağda azaltıyor diyorlar dün bana kuaförüm öyle söyledi
Ne kadar doğru bilmiyorum ama jiletledikten 3-4 gün sonra gitsen de yeterli uzunluk olur diye düşünüyorum

Ekonomik durumunuz müsaitse lazere gidin. Nasıl bir konfor tarifi yok :)
Ama gidemem diyorsanız 4-5 gün sonra ağda yapilabilir

Lazer epilasyona git.
Daha önce gittin mi bilmiyorum ama lazer epilasyon öncesi de tüm bölgeler için jilet uygulanıyor Yani bana öyle demişlerdi .
Bende hamileyim ve aynı durumdayım Doğum sonrası hassas bölgeler için sir ağda ya da lazer düşünüyorum
Çok zor bir durum anlıyorum ama yapacak bi şey Yok
Sir ağda azaltıyor diyorlar dün bana kuaförüm öyle söyledi
Ne kadar doğru bilmiyorum ama jiletledikten 3-4 gün sonra gitsen de yeterli uzunluk olur diye düşünüyorum
Tesekkurler. Evet azaltiyor ben hata yaptim jilet kullanarak

Traşladıktan bir hafta sonra git. Hem bütün kıllar çıkmış olur. Hemde ideal uzunlukta olur.

Tesekkurler. Evet azaltiyor ben hata yaptim jilet kullanarak
Yİne azalır merak etmeyin. 8 aylık hamileyim bende malesef tıraş makinesi kullanıyorum :KK43:
Kuaföre de bu bölge için gidemiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum açıkçası
Yine sir ağda azaltır
Hatta batık olmasını da engeller jilet o konuda üzülmeyin

Yİne azalır merak etmeyin. 8 aylık hamileyim bende malesef tıraş makinesi kullanıyorum :KK43:
Kuaföre de bu bölge için gidemiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum açıkçası
Yine sir ağda azaltır
Hatta batık olmasını da engeller jilet o konuda üzülmeyin
Bunaldim artik 2 3 gunde almaktansa ayda bir oh mis valla ya

6 seans lazerde ozel bolgemdeki tüylerin %80gitti %20 kaldı ıkı seans hakkım kaldı..inan okadar rahat birşeyki...imkan varsa kesinlikle lazere gidin ben hep ertelemştm şimdi diyorum neden ertelemişim bu kadar...pişmanm yani daha önce gitmedgme

T

esekkur ederimm
Rica ederim. Bir de lazere gitmeyi düşünüyorsanız aslında tekrardan kalınlaştırmanız ve çoğaltmanız iyi olmuş. Çünkü kalın, siyah kıllar lazerde çok daha çabuk yok olup gidiyor. Ben lazere başlamadan özel bölge hep jilet yapardım diğer her yerim ağda olurdu. İlk özel bölge bitti lazerde. Sebebide buymuş. :KK49:
Lazere kesin karar verdiyseniz tekrar ağda ile azaltmayın bence..

G
6 seans lazerde ozel bolgemdeki tüylerin %80gitti %20 kaldı ıkı seans hakkım kaldı..inan okadar rahat birşeyki...imkan varsa kesinlikle lazere gidin ben hep ertelemştm şimdi diyorum neden ertelemişim bu kadar...pişmanm yani daha önce gitmedgme
Uvenebilecegim birr yer olursa gitmek istiyorum bende

Rica ederim. Bir de lazere gitmeyi düşünüyorsanız aslında tekrardan kalınlaştırmanız ve çoğaltmanız iyi olmuş. Çünkü kalın, siyah kıllar lazerde çok daha çabuk yok olup gidiyor. Ben lazere başlamadan özel bölge hep jilet yapardım diğer her yerim ağda olurdu. İlk özel bölge bitti lazerde. Sebebide buymuş. :KK49:
Lazere kesin karar verdiyseniz tekrar ağda ile azaltmayın bence..
Ay benimde her yer agda bikini bolgesi jilet oluyor valla bi yer bulup gitmeliyim herkes memnunsa bu kadar bi an once kurtulmam lazimm

Kızlar selamm. Aslinda benimki dertten cok bikkinlik. Benim basim bikini bölgesi tüyleriyle dertte. Hamilelikten önce ayda 1kuaföre gidiyordum hamileleigin 7ayindan sonra cok buyuk bir hata yaptim ve jiletle almaya basladim. Dogumdan sonra yani 2senedir jiletle aliyorum ama biktim. Kuafore gidicem ama tüy boyutunun ne ol.asi gerektigini unuttum. Bana yardimci olun lutfen:KK43:
Lazer e gidin

Back