- 3 Eylül 2007
- 543
- 5
- 643
- Konu Sahibi bebikyUzlU
-
canım elbiseni onlar alcakmış.sen görmicenmi.çok abartıya kaçma derim sade hanım hanımcık olsun.
ikram için biz yoldan geldikleri için yemek hazırlamıştık.arkasından çayla beraber sarma kek börek koymuştuk.
kahveye dikkat et şekerini kontrol et.kolonya vermeyi unutma geldiklerinde.sürekli gülümse:)
söz yüzüğü olduğu için ince olur.ama hiç değiştirmicekseniz yüzükleri el yapımı alın derim.
elbise al.pant giyilmez bence sözde.
yüzükleride değişcekseniz düz bişey olabilir.çünkü değişcekseniz bi dünya para vermeye gerek yok diorum ben
Elbise daha hoş olur bence, ama çok abartılı olmasın tabi.
bebik haYırlısı olsun tatlım...benim oğlum da kısa süre önce söz oldu...biz de kıza güzel bir elbise aldık...altına da bir ayakkabı...pantolon giyme derim...senin özel günün özel olmalısın...kıza tektaş yüzük aldık...beyaz altın bir bileklik aldık...nişan yüzüğü almadık nişanda takılacak zaten...her şeyin heyecanı gününde olsun dedik...ikram olarak börek, poaça, tiramisu, kurabiye, elmalı tart yapmışlardı...biz giderken büyükçe bir pasta aldık...onu kestiler birlikte güzel bir kutlama oldu...yine o pastayı kesip tabaklara koymuşlar...isteme olunca kahveleri getirdiler...sonra herkes birbirini kutladı...daha sonra çay faslı başladı...en son ev yapmı limonata ikram ettiler...kahveden hemen önce bizim götürdüğümüz çikolatayı ikram ettiler...bu kadar canım...sen de saçını yaptır bence...onların aldığı elbiseyi giy...mıtluluklar dilerim...:) yine aklına bişey takılırsa sorabilirsin...
pohaca kek falan yapmıstık..bencede elbıse al canım sade ama..hayırlı olsun canım allah tamamına erdırsın ıns...hep mutlu olun ınsalla
Öncellikle Tebrikler Allah tamamını erdirsin..
Tabii ki elbise al şık abiyeye kaçmadan hoş bir elbise olabilir
Bence Nişanda yüzükler alınacak damat bey sana tek taş alsın..
İkramlık olarak özel bir pasta ikinizin fotosu olan bir pasta yaptırabilirsin (erkek tarafı inceyse pasta alır)
Ben söz çikolatamı bile eşime adetleri anlata anlata aldırmıştım..Ailesi bilmiyor ayağına yatıyordu hala da öyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?