Kızlar kamudayım sadece sgkdan rapor alabilyorum bir yılda 40 gün rapor alma hakkım var ve 40 günü doldurdum silikon ameliyatı olacağım doktor araştırmaya devam ediyorum kafamda bir kaç isim var, sgkdan rapor alabilir miyim ve kaç gün alabilirim?heyet verilir mi?
öyle mi ay çok rahatladım:) kamudasın dimi, peki hangi hastanede oldun ben 6000 tl taş çatlasın 7000 vermeyi düşünüyorum dr.serkan yıldırım, hasan fındık ve Ahmet karacalar aklımdaki isimler ve arada kaldım kas altı düşünüyorum damla göğüs düşünüyorum göğüslerim 75 c beden doğal olsun istiyorum, var mı önerin biraz fikir verirsen sevinirim bir de silikon ameliyatından ne kadar zaman sonra yüzebiliyorsun ben her yıl mayıs ayından itibaren yüzme havuzuna başlıyorum ortalama ne kadar zamanda yeniden yüzebilirim?Bana 1 ay heyet rapotu verildi canim sorun olmaz
Evet kamudayim ben hacettepede oldum figen ozgur ve haldun kamburogluna cok memnunum damla var bendede suan olcum tam 75 c 3 ay sonra hersey serbest oluyor canimöyle mi ay çok rahatladım:) kamudasın dimi, peki hangi hastanede oldun ben 6000 tl taş çatlasın 7000 vermeyi düşünüyorum dr.serkan yıldırım, hasan fındık ve Ahmet karacalar aklımdaki isimler ve arada kaldım kas altı düşünüyorum damla göğüs düşünüyorum göğüslerim 75 c beden doğal olsun istiyorum, var mı önerin biraz fikir verirsen sevinirim bir de silikon ameliyatından ne kadar zaman sonra yüzebiliyorsun ben her yıl mayıs ayından itibaren yüzme havuzuna başlıyorum ortalama ne kadar zamanda yeniden yüzebilirim?
Evet kamudayim ben hacettepede oldum figen ozgur ve haldun kamburogluna cok memnunum damla var bendede suan olcum tam 75 c 3 ay sonra hersey serbest oluyor canim
Çok teşekkürler:)))[/QUO
patik Hacettepe Ankara'da dimi, ben istanbuldaki bir çok hastaneyi aradım heyet veremiyorlarmış, özel muaynehanede olan doktorlar zaten veremiyorlar genelde, Ankara'ya gelmem zor olur ama en kötü ihtimal öyle yapacağım sanırım ne kadar ücret ödedin hastaneye?
patik şimdi hacettepeyi aradım heyet raporu veremiyorum estetik ameliyat olduğu için sadece on gün verebiliyoruz diyorlarneden öyle oldu ya ((
Kim dedi onu canim?? Bana heyet verildi valla ve ancak yetti yani zaten kendimi 1 ayda ancak toplayabildim. Bence bu iste bi yanlislik var 10 gun cok az
evet kesinlikle,telefonla hastaneyi aradım hastaneden söylediler canım estetik olduğu için dediler bir de sgkda ödemiyormuş o ayı öyle bir şey varmış sanırım o hiç önemli değil ama benim bir aya ihtiyacım olur canım çok tatlıdır ve işim sürekli dosyalarla yoksa kalkıp giderdim hacettepeye çünkü fiyat da uygun 4000 TL dediler ama on günden fazla verilmiyormuş
Kızlar kamudayım sadece sgkdan rapor alabilyorum bir yılda 40 gün rapor alma hakkım var ve 40 günü doldurdum silikon ameliyatı olacağım doktor araştırmaya devam ediyorum kafamda bir kaç isim var, sgkdan rapor alabilir miyim ve kaç gün alabilirim?heyet verilir mi?
Bana 1 ay heyet rapotu verildi canim sorun olmaz
Evet heyet raporu verildi. Ben agridan olmek uzereydim zaten daha az verilseydi ise gidemezdim ilk iki hafta hep yattim cok agrim vardi sonra yavas yavas topladim. Raporda ne yazdigini tam hatirlamiyorumheyet raporu mu? raporda ne yazıyordu, rapor veriliş nedeni?? şaşırdım çok!
Evet heyet raporu verildi. Ben agridan olmek uzereydim zaten daha az verilseydi ise gidemezdim ilk iki hafta hep yattim cok agrim vardi sonra yavas yavas topladim. Raporda ne yazdigini tam hatirlamiyorum
heyet raporunun çok zor verildiğini biliyorum. ne hassas bir bünyen varmış. ameliyat sonrası sürekli yatılmaz, aksine yürüyüş yapmak ve mümkün olduğunca oturmak ve ilk günler oturur durumda uyumak gerekir. bence ağrın sürekli yattığın için artmıştır. geçmiş olsun.
sürekli yatmadım zaten doktorumda bunları söyledi sık sık yürüyüş yaptım bol bol su içtim vs. ben 1 ay boyunca oturur durumda yattım zaten. bu ağrı kişiden kişiye göre değişir ve benim bünyem böyle bi tepki gösterdi çok şükür geçti gitti zaten.sağol
Patigim ben yanlis biseymi yapiyorum surekli yatiyorum sirt ustu.ondanmi cok aci cekiyorum.geceleri yatiorum sabaha kadar ama uyku yok tabi.sadece bugun oturdum hep bikere yattim 1 saat sonra kalktim ama yatip kalkmak iskence.nolur yardim edin ne yapmam gerekiyir yatmak yanlismi?
Patigim ben yanlis biseymi yapiyorum surekli yatiyorum sirt ustu.ondanmi cok aci cekiyorum.geceleri yatiorum sabaha kadar ama uyku yok tabi.sadece bugun oturdum hep bikere yattim 1 saat sonra kalktim ama yatip kalkmak iskence.nolur yardim edin ne yapmam gerekiyir yatmak yanlismi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?