Zaten çok güzelsin arkadaşım ten rengin resimde belli değil ama açık tenlisin sanırım doğal halinle de alımlı bir kadınsın bir derdim var bölümünden hatırlıyorum seni değişiklik yapmak belki iyi gelir, herkese olduğu gibi
bence saçın ın boyutu falan çok güzel belki önüne kakül kestire bilirsin ve açının tamamını açık kahveye boyatıp uçlarına da sarı arttıra bilirsin inan çok yakışır sana şakkıdı
ızmir'de vapur sefası ...zemuszemus Ftğ siyah beyaz olduğu için sağlıklı bir yorum olmayabilir ,ama çikolata kahvesi hoş olur diye düşündüm.Çok az da kat verdirebilirsin saçlarına.
Hayatım bence sana kakul çok yakışır çünkü alnın geniş (= ve penelope cruz'un reklamdaki saç rengi çok güzel gider ten rengine :) ışıltılı kahve miydi nydi ismiAyrıca doğal halinde cok güzel bence :)
hmm yakışırmı ki canım bilemedim
esmerim ya biraz sarıdan korkuyorum
hehe cingene gibi olmayalım
teşekkür ederim
:1rolleyes:
teşekkür ederim canım
saçlarımı hiç boyatmadığım için
hangi renk yakışır yada yakışmaz hiç bilmiyorum
araştırayım bi
ışıltılı kahve+koyu karamel+çikolata kahve
bu 3ünden birini seçmeyi düşünüyorum
inşALLAH yakışır yaa
opuyorumnanaktan
canım çikolata kahvede pek değişiklik olmaz ki koyu sonuçta daha açık dene koyu karamel mesela sen güven bana delikafadulden
Çok açık renkleri denememelisin bence kaşların uzun ve koyu galiba çok sırıtmaması lazım. Kaşlarını da boyattığında hoş olmayabilir. O yüzden çok iddialı renkler düşünme.
esmersende benim kadar olamazsın :/ ben melezim ..ama inan bana açık renk doğru bi tonsa hoş duruyo canım buna inan..surat hatlarında kibar..
arkadaşın biri daha söylemiş kakül sana yakılır diye..aynen katılıorum..özellkle yandan percem sana çok yakışır
sac rengine gelince..ben senin yerinde olsam..
karamel üzerine biraz kumral attırırım..direk karamel rengini kaldırabilmen için biraz koyu ten şart bence..
karamel yaptr bak..kakülünede bir iki dal kumral attır yada platin gibi..
cnm sacını boyatmamısn sanırım bence modelde değişiklik yapman en guzelı hem sacında yıpranmamıs olur
Arkadaşım siyah beyaz fotodan sana hangi saç renginin yakışıp yakışmayacağını anlayamayız dimi ?
Ten rengin saç rengin göz rengin belli değil yani şu renk desek çok saçma olur görmeden yorum yapmak gibi birşey bu.