- 29 Mayıs 2015
- 130
- 58
- 48
HANGİ ŞEHİRDESİNİZ ? DR KİM? BEN DE ÖYLE GÜVENSİZLİK OLUŞTU KİAğrılı adet ve bahsettiğinşz belirtiler hormonal bir düzensizlik veya rahim içindeki bir soruna işaret ediyor. Polikistik Over (PKO) durumlarında gebe kalmak hem zordur hem de böyle düzensiz ağrılı adet geçirirsiniz. Önce bunu eleyin. Amh baktırın bi yumurtalık rezervi için. Sonra da rahim içine baktırın herhangi bir kist myom vs var mı? Rahim kalınlığı nasıl? Sonra da prolaktin baktırın belki yüksektir. Sebepsiz infertilite çok nadir bir durum ama madem tanınız bu yönde ve gebe kalmak istiyorsunuz bence beklemeden tüp bebek deneyin. Bu konuda isterseniz doktor önerebilirim. Benim doktorum sayesinde 10 aylık ikizlerim var çok şükür.. Allah isteyen herkese hayırlısını versin.
istanbuldayım. Doktor Kızıltoprak Florence Nigthingale de Prof. Dr. Özgür DundarHANGİ ŞEHİRDESİNİZ ? DR KİM? BEN DE ÖYLE GÜVENSİZLİK OLUŞTU Kİ
Amin Allah herkesin evlatlarını bağışlasın olmayana da tez zamanda nasip etsin. İstanbuldayım. Madem dediğiniz gibi herşete bakıldı o zaman tek çözüm tüp bebek.Hangı ıldesınız evlatlarınızı Allah bagıslasın dedıgınız herseye bakıkdı sukur temız cıktı hormon tahlıllerımı atmıstım buraya
Amin Allah herkesin evlatlarını bağışlasın olmayana da tez zamanda nasip etsin. İstanbuldayım. Madem dediğiniz gibi herşete bakıldı o zaman tek çözüm tüp bebek.
Yaptırabilirsiniz ama bence doktor yönlendirsin. boşuna para harcamayın çünkü zaten tüp bebek masraflı bir süreç.Aynen ben suan calısıyrım ızın ıslerı olmuyor bu yuzden hazıran gıbı gıtcem tup bebek ıcın ama oncesınde tahlıller yaptrmak ıstıyorum pıhtılasma ve dna hasar, kromozomn falan
istanbuldayım. Doktor Kızıltoprak Florence Nigthingale de Prof. Dr. Özgür Dundar
İNŞALLAH.Canım bence bir an önce dr. git bir problem varsa kısa yoldan tedavisine bakarsın. Rabbim kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin.
Canım bence bir an önce dr. git bir problem varsa kısa yoldan tedavisine bakarsın. Rabbim kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin.
Selam canım doktora gittin mi ne sesiSafistd
sebepsiz infertilite diye bisey olmadigini aci tecrubelerimle ogrendim ben arkadaslar ... bende bebek istemeye basladigimdan beri hic olmamisti 2 asilama yaptik olmadi dr donra hsg istedi cektirdim hersey normal dedi sonrasinda kendiliginden hamile kaldim lekelenmelerim geldi dr cok erken bsy yapamayiz simdi saglikliysa turunur deilse bsy yapamayiz dedi oyle gönderdi beni bi ozel hastane dr hemde bu... ve aci son dusuk oldu ... daha sonra dr degistim 2 asilama daha ve yine yok tup bebek denedik olmadi ve dondurulmus ile tuttu 2.de canim oglumMrb ılgıkendıgın ıcın tesekkur ederımdoktora gıtmedım altı aydır ılk defa bu kez normale yakın oldu yanı bı duzelme var dıye gtmedım aslında yınede gıderdım de ısten ızın almam da sıkıntı olacaktı vazgectım ama onumuzdekı ay yıne az gelırse drekt gıtcem :)
sebepsiz infertilite diye bisey olmadigini aci tecrubelerimle ogrendim ben arkadaslar ... bende bebek istemeye basladigimdan beri hic olmamisti 2 asilama yaptik olmadi dr donra hsg istedi cektirdim hersey normal dedi sonrasinda kendiliginden ..
ah be canım bunlarda geçicek biliyoruz. ne bu can kalıcı ne bu bedenler aslında.. kötü tecrübelerimiz olsada istiyoruz işte yine yeniden her ay bi umut var. Allahdan ümit kesilmez yüce rabbimden istiyoruz inşAllah en kısa zamanda bizede hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat nasip eder. sende bende iki melek göndermişiz gerçek hayata. Benzer şeyler yaşamısız benime 5 aylık bi ölü doğumum oldu dr. ihmali , ardından dış gebelik ve tüpümün biride gitti onunla ve 1 yıl oldu.genetiğe gittim sonuc pıhtılaşmam ++, yani bebişimi bundan kaybetmişim anasının kuzusunu. tekrar tekrar istememim sebebide belki bu diğerine sarılırken aslında ayazımada sarılıyormus gibi olmak.
ah be canım bunlarda geçicek biliyoruz. ne bu can kalıcı ne bu bedenler aslında.. kötü tecrübelerimiz olsada istiyoruz işte yine yeniden her ay bi umut var. Allahdan ümit kesilmez yüce rabbimden istiyoruz inşAllah en kısa zamanda bizede hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat nasip eder. sende bende iki melek göndermişiz gerçek hayata. Benzer şeyler yaşamısız benime 5 aylık bi ölü doğumum oldu dr. ihmali , ardından dış gebelik ve tüpümün biride gitti onunla ve 1 yıl oldu.genetiğe gittim sonuc pıhtılaşmam ++, yani bebişimi bundan kaybetmişim anasının kuzusunu. tekrar tekrar istememim sebebide belki bu diğerine sarılırken aslında ayazımada sarılıyormus gibi olmak.sebepsiz infertilite diye bisey olmadigini aci tecrubelerimle ogrendim ben arkadaslar ... bende bebek istemeye basladigimdan beri hic olmamisti 2 asilama yaptik olmadi dr donra hsg istedi cektirdim hersey normal dedi sonrasinda kendiliginden hamile kaldim lekelenmelerim geldi dr cok erken bsy yapamayiz simdi saglikliysa turunur deilse bsy yapamayiz dedi oyle gönderdi beni bi ozel hastane dr hemde bu... ve aci son dusuk oldu ... daha sonra dr degistim 2 asilama daha ve yine yok tup bebek denedik olmadi ve dondurulmus ile tuttu 2.de canim oglumyine bu sefer asiri kanama ile doktora gittim igneler serumlar tahliller derken 1 gece kaldim bebegim benimleydi ama dr um kanamanin nedenini bilemedigimiz icin coraspirini keselim dedi kestim bende ve kestikten sonra migigimin kalbi durmus ve ben karnimda onu 2 hafta ölü olarak tasimisim ... kanama oldugunda yapilan testlerden biri kan pihtilasmasiydi ve bebegimi kaybettikten sonra heterezigot olduğumu ogrendim yani coraspirini kesmemeliydim yani bebegin benden beslenecegi donemde kestigim icin ilaci pihtilasmadan dolayi beslenememis ... velhasilkelam ilk dusugumden sonrs adetimde 3. gun kesilmeler 4 ve 5 te biraz daha yogun gelmeye baslamisti dr umursamadi kurtajdan sonra 2. de adetim 5 gune ve 4 güne kdr dusmustu sorunu kimse irdelemedi bende yeni bi dr gitmeye karar verdim ve ankarada batuhan ozmen e gittik tekrardan her seyi istedi rahim filmi sonucunda rahmimin t oldugunu ogrendim doğuştan gelen bsymis ve kanamalarimin nedeni de buymus rahmim darmis ondan kendiliginden olma olasiligi dusukmus herseyi o guzel guleryuzuyle samimiyetiyle anlatti ve tup bebege başladık yumurtalst topplandi donduruldu.. bende histereskopi ameliyati oldum 3 ay sonra yumurtalar yerlestirilecek yani demem oki Rabbim vicdanli doktrlarla karsilastirsin hepimizi ben 7 yilimi cope attim 2 kaybim oldu ve herseyi cok gec ogrendim ... sebepsiz bsy olmaz arkadaslar Rabbim verdiyse illaki bi sebebi vardir insallah hepimiz istedigimiz bebeklere tez zamanda hayirlisiyla kavusuruz bebegim olsada olmasada batuhan ozmene minnettarim ve cok seviyorum doktorumu
sebepsiz infertilite diye bisey olmadigini aci tecrubelerimle ogrendim ben arkadaslar ... bende bebek istemeye basladigimdan beri hic olmamisti 2 asilama yaptik olmadi dr donra hsg istedi cektirdim hersey normal dedi sonrasinda kendiliginden hamile kaldim lekelenmelerim geldi dr cok erken bsy yapamayiz simdi saglikliysa turunur deilse bsy yapamayiz dedi oyle gönderdi beni bi ozel hastane dr hemde bu... ve aci son dusuk oldu ... daha sonra dr degistim 2 asilama daha ve yine yok tup bebek denedik olmadi ve dondurulmus ile tuttu 2.de canim oglumyine bu sefer asiri kanama ile doktora gittim igneler serumlar tahliller derken 1 gece kaldim bebegim benimleydi ama dr um kanamanin nedenini bilemedigimiz icin coraspirini keselim dedi kestim bende ve kestikten sonra migigimin kalbi durmus ve ben karnimda onu 2 hafta ölü olarak tasimisim ... kanama oldugunda yapilan testlerden biri kan pihtilasmasiydi ve bebegimi kaybettikten sonra heterezigot olduğumu ogrendim yani coraspirini kesmemeliydim yani bebegin benden beslenecegi donemde kestigim icin ilaci pihtilasmadan dolayi beslenememis ... velhasilkelam ilk dusugumden sonrs adetimde 3. gun kesilmeler 4 ve 5 te biraz daha yogun gelmeye baslamisti dr umursamadi kurtajdan sonra 2. de adetim 5 gune ve 4 güne kdr dusmustu sorunu kimse irdelemedi bende yeni bi dr gitmeye karar verdim ve ankarada batuhan ozmen e gittik tekrardan her seyi istedi rahim filmi sonucunda rahmimin t oldugunu ogrendim doğuştan gelen bsymis ve kanamalarimin nedeni de buymus rahmim darmis ondan kendiliginden olma olasiligi dusukmus herseyi o guzel guleryuzuyle samimiyetiyle anlatti ve tup bebege başladık yumurtalst topplandi donduruldu.. bende histereskopi ameliyati oldum 3 ay sonra yumurtalar yerlestirilecek yani demem oki Rabbim vicdanli doktrlarla karsilastirsin hepimizi ben 7 yilimi cope attim 2 kaybim oldu ve herseyi cok gec ogrendim ... sebepsiz bsy olmaz arkadaslar Rabbim verdiyse illaki bi sebebi vardir insallah hepimiz istedigimiz bebeklere tez zamanda hayirlisiyla kavusuruz bebegim olsada olmasada batuhan ozmene minnettarim ve cok seviyorum doktorumu
diger tarafta kokliycaz kuzularimizi insallah bu dunyadada nasip eder Rabbim saglikli sihhatli ve insallah tum hastalara ve bizlerede hayirli doktorlarla yola cikmamizi nasip eder ... cnm benim ins bu sene bizim senemiz olur tum bebek isteyenlerin hayirlisiylaah be canım bunlarda geçicek biliyoruz. ne bu can kalıcı ne bu bedenler aslında.. kötü tecrübelerimiz olsada istiyoruz işte yine yeniden her ay bi umut var. Allahdan ümit kesilmez yüce rabbimden istiyoruz inşAllah en kısa zamanda bizede hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat nasip eder. sende bende iki melek göndermişiz gerçek hayata. Benzer şeyler yaşamısız benime 5 aylık bi ölü doğumum oldu dr. ihmali , ardından dış gebelik ve tüpümün biride gitti onunla ve 1 yıl oldu.genetiğe gittim sonuc pıhtılaşmam ++, yani bebişimi bundan kaybetmişim anasının kuzusunu. tekrar tekrar istememim sebebide belki bu diğerine sarılırken aslında ayazımada sarılıyormus gibi olmak.
aminnn cnm insallah bnm doktorum cebeci tip daydi simdi ozel muaynehane acti hrs hastanesinde islemleri yapiyor sgk dan yararlanabiliyorsun islemlerde 7 yilin tecrubesiyle diyorum doktorum cok iyi sukur ki boyle ilgili bilgili doktorlar var her istedigimde ulasabiliyorumCanım daha oncede dedım ben cok cahılım bılgısızım hep arastryorum her sefernde farklı seyler ogrenıyorum yaza tup denemek ıstıyorum tupten once bazı testler yaptrcam ınsallah tup bebegın tutar saglıkla kucagına alırsın Allah ısteyen herkese nasıp etsın doktorun hangı merkezde calısıyor
aminnn cnm insallah bnm doktorum cebeci tip daydi simdi ozel muaynehane acti hrs hastanesinde islemleri yapiyor sgk dan yararlanabiliyorsun islemlerde 7 yilin tecrubesiyle diyorum doktorum cok iyi sukur ki boyle ilgili bilgili doktorlar var her istedigimde ulasabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?