kızlar yardım pılis :) adet azalması

kızlar benimde adetler geçikmeye başaldı azaldı pkoyum rahim duvarım ince bunlar sebep oluyo ama tup bebeğe gidene kadar rahim duvarım ince demediler deneme tahtasına döndüm habire histeroskopi yapildı en son aret beye gittim rahim küçükmüş ondan işlevini tam yapamıyor nasipse yaza tedavime başlayacam inş çok zor süreç rabbim kimseyi çaesiz bırakmasın aminnn

Amınnn canım Allah sıfa versın

dna hasar testi ve kanpihtilasmasi test i yapmakta haklısın bizde gerek gormedı doktorlar..eşim dna hasar testi ve kromozom testi yaptı her ikisi de sorunlu cokti..bnde pihtilaama testi ve kramozm testi yaptım kan pihtilasmasi vardi..bazen doktorlar sadece tüp bebek yapmak için yapıyor ama siz bütün bilgileriniz elinizde giderseniz daha ii olur.

Aynen bugun bır tup bebek 8 bın den asagı degıl para kolay kazanılmıyor

BAK TATLIM ÖNCELİKLE STRESİ HAYATINDAN ÇIKAR EĞER BU KONUYU ÇOK TAKINCADA OLMUYOR HORMONLARINI KÖTÜ ETKİLİYRSUN. BİRE BİR YEGENİME VE KENDİME ŞAHİT OLDUM BIRAKTIM ARTIK TÜPE GİTCEM DEDĞİM AY HAMİLE OLDUĞUMU ÖGRENDİM. YEGENİMİNDE AYNI ŞEY OLDU KARI KOCA ANTİDEPRASANLIK OLDULAR VE SONUÇ POZİTİF OLDU. HE BENİMKİLER DURMADI O AYRI AMA ONUNKİ DURUYOR. YANİ NEYMİŞ ÖNCE STRESSSS YOKKKKK.

Canım gercekten ucunu saldım hıc stres falam yapmıyruuum yumurtlama gınumude takıp etmıyrum adet tarıhımıde gozlemıyrum ıyıce saldım ucunu genel olarak Allah ımın gucune gıtmesın de umudumu yıtırdım hıc ugrasamıyrum bu aralar ama bılıncaltımda takıyrsam bılemıcem elımde degıl

Bütün hormon testlerini yaptır cnm eğer istanbuldaysan sana bi doktor önerebilirim

Bütün hormon testlerini yaptır cnm eğer istanbuldaysan sana bi doktor önerebilirim

Adetımı beklıyrum ucuncu yada ıkıncı gunu gıtcem ınsllah ankaradayım canım tup ıcın arastırıyorum doktor hazıranda tup yaptrcam ınsallah

Bizler bilinç altimizi zor boşaltıyoruz. Bugün öğrendim ki bende pıhtılaşma bozukluğu varmış o sebepten 4 yıl sonra gebe kalmışim. Aslında genetik bölümüne de gitsen belki de böyle birşey vardır küçük bir ilaçla oluverir yavrucun

Genetık boluumuu kadın dogum hastanesınde varmıdır??? Pıhtılasmaya o bolum mu bakıyor

G
Genetık boluumuu kadın dogum hastanesınde varmıdır??? Pıhtılasmaya o bolum mu bakıyor
Genetik bölüm fakültede var Eskişehir de ama bulunduğunuz şehirde fakültelerin genetik bölümüne basvurun. Ama aynı tahlilleri özel hastaneler de kadın doğum uzmanlari da isteyebilir yanlız ücreti yüksek oralarda

Pıhtılasma ıcın yarın ozel bı labarauarla konuscam o malıyetlı degıldır heralde daha snra yavas yavas dna hasar ve kromozom testlerı yaptrcaz esımle hazıran gıbı de tup bebege baslamayı dusunuyruz ınsallah

Canım hem bende hemde eşimde sorun vardı eşim vitamin ilacı kullandı. Doktor lar olmaz derken rabbim doğal yolla bana nasip etti
benimde bir akabam bayan vitamin ilacı kullanmıştı oda hamile kaldı.eşim de bende kullanayım doktoruma sorayım tabi önce.

inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz 2017'de bebeklerimiz oluverir. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…