kızlar yardım pılis :) adet azalması

Hayatım pardon şimdi gördüm çok sık girmiyorum da bence doktora kesin gitmelisin benimde başlarda öyleydi sonra kist oldugunu ögrendim hiç ihmal etme bişey yoksa bile için rahatlar kesin git doktora

Canım bnm de bekarken çok şiddetli ağrılarım olurdu. Bir buçuk yıl olmadı. Bende çikolata kisti vardı. Çikolata kisti adetkenn sancı yaparmış. Şimdi kistim geçti ve hiç ağrım yok canım

Canım hem bende hemde eşimde sorun vardı eşim vitamin ilacı kullandı. Doktor lar olmaz derken rabbim doğal yolla bana nasip etti

Sogan kuru dene bence çok faydalı olduğunu duydum ve bu çok kişinin bu yolla cocugu olmuş canim

rabbim kalbine gore versin umarım tüp e gerek kalmadan hamile kalırsın,

Kurler etkı etmedı esımede kecı bynuzu kuru ıcırdım ben 27 esım 30 yasında ben hıc bır sekılde hamıle kalamadım

Hayatım pardon şimdi gördüm çok sık girmiyorum da bence doktora kesin gitmelisin benimde başlarda öyleydi sonra kist oldugunu ögrendim hiç ihmal etme bişey yoksa bile için rahatlar kesin git doktora

Estafurullah cevabın ıcın tesekkurler :) doktora gıdıcem adet olunca

Canım bnm de bekarken çok şiddetli ağrılarım olurdu. Bir buçuk yıl olmadı. Bende çikolata kisti vardı. Çikolata kisti adetkenn sancı yaparmış. Şimdi kistim geçti ve hiç ağrım yok canım

Nasıl gectı acaba kıstınız ? ben hsg cekıldım ama cıkmadı cıkolata kıstı nasıl anlasılıyor

Sogan kuru dene bence çok faydalı olduğunu duydum ve bu çok kişinin bu yolla cocugu olmuş canim

Iste bende kıst olmadıgı ıcın denemekten korktum temız rahımde kıst yapıyor dıyorlar cesaret edemıyorum tabı sımdı olusan bır kıst varsa doktor care olmazsa denerım ınsan caresız kalınca herseyı denıyor benım bı o kaldı denemedıgım kur

Agri olunca illa birsey olacak diye birsey yok. Benimde cok siddetli agrilarim vardi regli olmaktan korkardim. Nerdeyse her ay acillerdeydim agri kesici vs. Sancim olunca ayrica kusturuyordu beeni. Bir keresinde baldirlarima oyle bir agri vurmustu ki yuruyememistim tekerlekli sandalyeyle goturmuslerdi. Kadin dogumcu adet duzenleyici hap versem belki rahatlarsin ama yazik gunah hormon alma demisti. Iyiki de vermemis o sebepten cocugu olmayan tanidiklarim var. Velhasil kelam evlenince gecer dedi drum agrilar icin evlendim gecmedi :) dogumla gecer dedi dogurdum gecmedi ama sukur ki azaldi :) Genc kizligimdan beri gunluk 1 pedi doldurmuslugum yoktur. O zamanlar acaba sikintimi var cocugum olur mu vs demistim ama sukur ki bir sorun olmadi. Bence degerlerinizde sikinti yoksa cok takilmayin hayatiniza bakin. Inanin vakti geldiginde olacaktir.

Yapabılecegım bır cok seyı yaptım zaten sy ara akısına bırakmıstım kı boyle oldu herzaman az olsaydı bende tedırgın olmazdım ama cok cok azaldı acaba kıst mı dıye suphe ettım , caresızlık baska bırsey ınsan bır sure elınden gelenı yapıyor bır sure snra her duydugu kürü, yontemı uyguluyor yapılacaklar bıttıyse kolu kanadı kırık oturuyor beklıyor ... bende ıcımde vıcdan azabına yer kalmasın dıye yapabılecegım varsa arayıp bulup yapma derdındeyım Allah tan gelene boynumuz kıldan ınce verırse bır hayır vermezse bın hayır ama oncesınde elımden gelen herseyı yapmam lazım kı caba olmadan sonuc da olmaz :)

Bu arada Allah evlatlarınızı sıze bagıslasın

yelsem

Canım bu da oncekı hormon tahlıllerım

Eklentiler

• IMG_20161229_000204.JPG
    33,2 KB · Görüntüleme: 38
Tiroit lerde sıkıntı yok canım maşallah

Insallah sımdı gıdıncede bır sıkıntı cıkmaz canım :) ama cıksaydı o zamanlar cıkardı heralde dımı cunku son tahlılımden buyana hıc ılac almadım asılama vs olmadıgından neyse hayırlısı hakkımızda tesekkur ederım cevabın ıcın

Çıkmaz büyük ihtimalle yinede arada kontrol ettir inş biran önce sağlığına kavusursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…