Meraba bayanlar sebebsız ınfertılım uc bucuk yıldır bebegım olmuyor... Ikı asılama gecrdım negatıf, ıncır ve havuc kuru yaptım baska bır mudahalem olmadı... genc kızlıgımdan berı hep adetlerım agrılı olurdu ve hıc agrı kesıcı almazdım ama son bır kac yıldır o kadar cok agrım oluyor kı aglıyorum butun gun yataktayım kalkamıyorum, bazen dayanamayıp agrı kesıcı aldım ama oyle her ay ust uste falan degıl... Ama su aralar son bes yada altı aydır adetım o kadar azaldı kı anlatamam yedı gun suren reglım uc gunde bıtıyor ve o uc gunde cok az gelıyor... Gobegım hep şiş gorenler hamıle sanıyoryanı bunun ıcın doktora gıdılır mı, yada gıtmem gerekır mı ??? Not: bu anlattıgım surec ıcınde adetlerım hep duzenlı gelıyordu halada duzenlı
Canım bnm de bekarken çok şiddetli ağrılarım olurdu. Bir buçuk yıl olmadı. Bende çikolata kisti vardı. Çikolata kisti adetkenn sancı yaparmış. Şimdi kistim geçti ve hiç ağrım yok canımEnfeksıyon belırtım yok ama doktorların norm degerlerı ıle benımkıler aynı degıl dedıfım gıbı 27 yasındayım bu zamana kadar yedı gun gelen adet brden uc gune dusuyrsa ve gobegım sıs bır sekılde dolasıyrsam bıseyler normal degıldırıkı asılama gecrdım defalarca hormonlarıma bakıldı her zaman duzenlıydı yenı olusan brseyse bılemıycem daha once basıma gelmedı
Canım hem bende hemde eşimde sorun vardı eşim vitamin ilacı kullandı. Doktor lar olmaz derken rabbim doğal yolla bana nasip ettitüm ayfaları okuyamadım.eşinizin ve sizin yaşınız kaç.bende sizin kürlerinizi uyguladım uyguladığımd da aşılama için gereken ilaçarımı da kullanıyordum ama benim sorum eşimde.ben 2. aşılamada hamile kalmıştım fakat düşük yaptım.
Tup denemedım canım dna hasar testı kromozom brde pıhtılaşma testı yaptırmak ıstıyorum benım doktorum pıhtılasma falan yaptrmadı bana hsg cektırdım ama bunlarıda yaptrmadan tupe gecmek ıstemıyrum suan calısyrum ızın konusu sıkıntılı o yuzden tupu yaza dogru denıycez ınsallah
tüm ayfaları okuyamadım.eşinizin ve sizin yaşınız kaç.bende sizin kürlerinizi uyguladım uyguladığımd da aşılama için gereken ilaçarımı da kullanıyordum ama benim sorum eşimde.ben 2. aşılamada hamile kalmıştım fakat düşük yaptım.
Hayatım pardon şimdi gördüm çok sık girmiyorum dabence doktora kesin gitmelisin benimde başlarda öyleydi sonra kist oldugunu ögrendim hiç ihmal etme bişey yoksa bile için rahatlar kesin git doktora
Canım bnm de bekarken çok şiddetli ağrılarım olurdu. Bir buçuk yıl olmadı. Bende çikolata kisti vardı. Çikolata kisti adetkenn sancı yaparmış. Şimdi kistim geçti ve hiç ağrım yok canım
Canım hem bende hemde eşimde sorun vardı eşim vitamin ilacı kullandı. Doktor lar olmaz derken rabbim doğal yolla bana nasip etti
Sogan kuru dene bence çok faydalı olduğunu duydum ve bu çok kişinin bu yolla cocugu olmuş canim
rabbim kalbine gore versin umarım tüp e gerek kalmadan hamile kalırsın,
Tiroit hormonlarına baktırdın mi
Agri olunca illa birsey olacak diye birsey yok. Benimde cok siddetli agrilarim vardi regli olmaktan korkardim. Nerdeyse her ay acillerdeydim agri kesici vs. Sancim olunca ayrica kusturuyordu beeni. Bir keresinde baldirlarima oyle bir agri vurmustu ki yuruyememistim tekerlekli sandalyeyle goturmuslerdi. Kadin dogumcu adet duzenleyici hap versem belki rahatlarsin ama yazik gunah hormon alma demisti. Iyiki de vermemis o sebepten cocugu olmayan tanidiklarim var. Velhasil kelam evlenince gecer dedi drum agrilar icin evlendim gecmedi :) dogumla gecer dedi dogurdum gecmedi ama sukur ki azaldi :) Genc kizligimdan beri gunluk 1 pedi doldurmuslugum yoktur. O zamanlar acaba sikintimi var cocugum olur mu vs demistim ama sukur ki bir sorun olmadi. Bence degerlerinizde sikinti yoksa cok takilmayin hayatiniza bakin. Inanin vakti geldiginde olacaktir.
Tiroit hormonlarına baktırdın mi
Tiroit lerde sıkıntı yok canım maşallah
Insallah sımdı gıdıncede bır sıkıntı cıkmaz canım :) ama cıksaydı o zamanlar cıkardı heralde dımı cunku son tahlılımden buyana hıc ılac almadım asılama vs olmadıgından neyse hayırlısı hakkımızda tesekkur ederım cevabın ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?