• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardım lütfennnn

bir garip oblomov

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
21.479
15.166
498
kızlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var gelinliğimin altına pudara rengi ayakkabı giyeceğim acaba beğendiğim çiçekle ayakkabım uyarmı fotolarınıda paylaşıyorum yorumlarınızı bekliyorum.pudra rengi el çiçeği bulamadım bu konudada yardımcı olursanız sevinirim:16:

$images.jpg $2013002-1-228x228.jpg

Cnm ya çiçeklerin pembesiyle pek tutmuamış ayakkabın ama giyilemez bi durum deil bence.ama en azından çiçeğin kurdelasını pudra pembe yapabilirsin =)

Cnm ya çiçeklerin pembesiyle pek tutmuamış ayakkabın ama giyilemez bi durum deil bence.ama en azından çiçeğin kurdelasını pudra pembe yapabilirsin =)

dimi cnm ya benimde pek içime sinmedi sorayım dedim çok güzel yeni fikirler çıkıyor burda:9:bakalım başka alternatifler çıkacakmı olmadı pudra rengi kurdele veya tülle bi şekilde halledicem:34:

canım ikisi ayrı ayrı güsel ama uyumlu diiller bence. arkadaşların dediği gibi çiçeğini dasha az pembeli kurdaleni ayakkabının renginde yaptırabilirsin o zaman uyum sağlar :) ama gelinlik beyaz olacagından daha baskın pembede olabilir eger ayakkabını deiştirme sansın varsa tabii :34::34::9::9:

ben de pudra ayakkabı ve beyazlı pembeli bi buket arıyorum ama rugan gelinliğin altında çok patlar gibime ggeliyo dantel detaylı pudra ayakkabı bulursanız buketi uydurmanız çok daha kolay olacaktır bence

Back