kızlar yardım lütfen ramazan davulcusu çok ses yapıyor.

zeyneperlen

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2020
3
1
1
39
kızlar evim zemin kat.ramazan davulcusunun sesinden oğlum ağlayarak uyanıyor ne yapmam lazım

kızlar evim zemin kat.ramazan davulcusunun sesinden oğlum ağlayarak uyanıyor ne yapmam lazım

Canım benim evimin Burada da sürekli düğün oluyor dışarıda havai fişek atıyorlar yasak olmasına rağmen şikayeti vesair fayda etmiyor davulcunun geldiği zaman mutlaka çocuğunun yanında ol Hatta göster gün içinde de davul ses çıkaran şeyler göster büyük ihtimalle şu anda emziriyor sundur O yüzden dolayı uyanıyordur çünkü o dönemde uykuları çok hafif oluyor. Uyandığı zaman kucağına al ve çok pozitif düşünerek ama Bak davulcu geldi davulcu nasılda ses çıkarıyor duydun mu sen de bak ben duyuyorum diyebilirsin. Ya da davulcuya söyleyip kapınızın önünde çal mamasını söyleyin

Bizim ev de giris katiydi kucukken davulcudan cok korkardim.penceremin dibine gelip calmaya basladi mi kalbim nasil atardi korkudan.yazik cocuga ya soyleyin davulcu gelince bence de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…