- 14 Temmuz 2015
- 41
- 0
- 34
-
- Konu Sahibi Gelinlercicektir
evet aldatmadırKızlar Nisanlimla sorun yaşıyorum. Tek sorun şu 7 gün boyunca konuşmadık ve konusmadigi mız süre zarfında bir kızla denizde tanışmış 17 yaşında kız gelmiş adını sormuş sonra instagramdan ortak hesabınızdan ekledi beni o sandı ve yazdı denizde tanıştık hatirlamadn mi diyem erkek arkadaşım yakışıklı baya genelde bayanlar gelip konuşmaya çalışırlar sizce Aldatma midir bu olay bütün gün denizdelermiş kızda yüz bulmasa eklemez
Evet var ikimizin resmiama kızda kide ne cesaret ortak hesaba eklenmesi filan
o hesapta ikinizin resmi yok mu
Yok nisanlim ciddi olarak bana dediği şey . Kızlar geldi kuzenimin yanındaki kuzeni kız o vermiş soyadını yemin ediyor yalvar di etti inan dedi ben aramadim o hep aradı 7 gün boyunca acmadi kizmis guyaaNişanli mi erkek arkadaş mi anlamadımkendi kendinize yüzük mu taktiniz ya da kafam karıştı . Ve bana kalırsa aldatmadir bu
göre göre eklemiş yani sevgilisi olduğunu bile bile ne arsızmışEvet var ikimizin resmi
ben bi erkekle flörtleşiyodum. face adresini aldım. sevgilisiyle ortak hesap. benim için sorun olmıycaksa işi devam ettirmek istediğini söylemiştiEvet zaten kız arayı bozmak için yaptı bal gibide biliyordu ortak hesap olduğunu
tamam kızda suç var da nişanlın da melek değil hani elin kızıyla muattap olursa bu olurEvet zaten kız arayı bozmak için yaptı bal gibide biliyordu ortak hesap olduğunu
Haklısın nasıl bir konuşma yapmalıyım sizcetamam kızda suç var da nişanlın da melek değil hani elin kızıyla muattap olursa bu olur
Bu adamla devam etmeye kararlıysan sindireceksin mecbur fazla deşmiyeceksinHaklısın nasıl bir konuşma yapmalıyım sizce
Kizla konuşmadık bile sordu söyledim dedi insanlık hali yalan söylüyor dedi kızı aradı yanımda rahatsız etme bizi dediaynı konuyu hergun acmayaydın ıyıydıı
hala ayrılmadınmı senı aldatan adamdan yahu
Bu farklı bir konuBu adamla devam etmeye kararlıysan sindireceksin mecbur fazla deşmiyeceksin
yok ben gururlu bir kızım yapamam beni aldatanla dersen yapacağın belli