KIZLAR YARDIM LÜTFEN BURAYA BAKIN 2 DAKİKA

hem 7 gün konusulmayan ilişki çoktan bitmiştir ki yani
sübyancı nişanlı,
klasık Türk erkeği hayatına fazla erkek girmemiş olabilme ihtimali olan kızlara duyulan tuhaf ilgi :63:

Kizla konuşmadık bile sordu söyledim dedi insanlık hali yalan söylüyor dedi kızı aradı yanımda rahatsız etme bizi dedi
evlılık sızın ıcın daha cok erken bellıkı mantıklı dusunemıyorsunuz
boyle bı durumda kım olsa ayrılır
hanı evlı olsan cocugun olsa 2-10 kere dusunsen anlarım
yahu daha gencsın nısanlıyken boyle yapıyor dun acmıstın aynı konuyu hala 1 adım ılerleyememıs dogru karar verememıssın
bas tekmeyı gıtsın napcaksın kı sen o adamı da o kızıda artık derdın bıle olmamalı

Kızlar nisanlim 7 gündür arıyordu bende acmiyodum. Neyse bugün nisanlimda ortak bi kız ekledi instagramdan bende çıkaramadım yazdım denizde tanıştık yazmis. Neyse bende bozuntuya vermedim hatırladım dedim. Nisanlimla bütün gün denizde eglenmisler anlattı kız bende dinliyorum tabi. Dedim kız arkadaşım giriyor whatsappa gel . Geldi kız anlatmaya devam baya ilgilenmis kızla nisanlim 23 kız 17 yaşında. Neyse bende dedimki beni ara konuşalım. Nisanlimın nosunu verdim arasin diye . 5 dk sonra kimsin yazdı cevap vermedim . Gerçekten uzuldum ama soğudum ondan nefret ettim

Tekrar ayni konuyu neden aciyorsun ki? Cevaplarimiz yetmedi mi?

Yok nisanlim ciddi olarak bana dediği şey . Kızlar geldi kuzenimin yanındaki kuzeni kız o vermiş soyadını yemin ediyor yalvar di etti inan dedi ben aramadim o hep aradı 7 gün boyunca acmadi kizmis guyaa
Nisanliniz diyememis mi soyad verilene kadar 'ben nisanliyim' diye. Bence onun da işine gelmiş . Yuzugu neresine sokmuş kızla oynasirken :KK12:

Kizla konuşmadık bile sordu söyledim dedi insanlık hali yalan söylüyor dedi kızı aradı yanımda rahatsız etme bizi dedi

rahatsız etme diyeceğine adresi verip musallat etmeseymiş
senın gozune girme numaraları işte
nişanlın ya hani adı konmuşluk var
yoksa direk baska bir kıza yönelivermeye müsait oysa ki

Kızda hoslanmis iftira da atıyor olabilir diye düşünüyorum kanıt yok çünkü
kız ıftıra atıyor
nısanlınıza guvenıyorsunuz
madem dusencenız bu
e sorun ne ozaman sızın yerınıze nısanlınıza özur cıcegımı yollayalım anlayamadım ?
sıkıntı ne ozaman

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

X