- 14 Temmuz 2015
- 41
- 0
- 34
-
- Konu Sahibi Gelinlercicektir
Ben yalniz nisanliniz mi erkek arkadasiniz mi anlamadim ? Bu konuyu ona sordunuz mu?Kızlar Nisanlimla sorun yaşıyorum. Tek sorun şu 7 gün boyunca konuşmadık ve konusmadigi mız süre zarfında bir kızla denizde tanışmış 17 yaşında kız gelmiş adını sormuş sonra instagramdan ortak hesabınızdan ekledi beni o sandı ve yazdı denizde tanıştık hatirlamadn mi diyem erkek arkadaşım yakışıklı baya genelde bayanlar gelip konuşmaya çalışırlar sizce Aldatma midir bu olay bütün gün denizdelermiş kızda yüz bulmasa eklemez
inst. hesabını bulabildiyse mevzu tanışmadan öte sanki ama nişanlınızmış gibi laf almaya çalışın kızdan, bide hatırladınmı diye sorunca sanki çok bişey olmamıştır gibide geldi bi an bana, yani ne biliyim es kaza bi yardımlaşma, bi eksik isteme vs de olabilir, iyi niyetli düşünürsek tabi :)Kızlar Nisanlimla sorun yaşıyorum. Tek sorun şu 7 gün boyunca konuşmadık ve konusmadigi mız süre zarfında bir kızla denizde tanışmış 17 yaşında kız gelmiş adını sormuş sonra instagramdan ortak hesabınızdan ekledi beni o sandı ve yazdı denizde tanıştık hatirlamadn mi diyem erkek arkadaşım yakışıklı baya genelde bayanlar gelip konuşmaya çalışırlar sizce Aldatma midir bu olay bütün gün denizdelermiş kızda yüz bulmasa eklemez
Kızlar Nisanlimla sorun yaşıyorum. Tek sorun şu 7 gün boyunca konuşmadık ve konusmadigi mız süre zarfında bir kızla denizde tanışmış 17 yaşında kız gelmiş adını sormuş sonra instagramdan ortak hesabınızdan ekledi beni o sandı ve yazdı denizde tanıştık hatirlamadn mi diyem erkek arkadaşım yakışıklı baya genelde bayanlar gelip konuşmaya çalışırlar sizce Aldatma midir bu olay bütün gün denizdelermiş kızda yüz bulmasa eklemez
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ne-yapmaliyim.842738/sanki daha öncede varmıydı bu konu ya.yoksa yaşlandım mı ben
Aldatilmissin canim bi bardak su ic. 7 gunde insan nisanlim benimle konusmuyor diye uzuntusunden duramaz seninki kalkip tanismis baska kizla. Bakalim ne sohbet muhabbet ettilerde boyle kiz kalkip mesaj atiyo. Birak bu cocugu benceKızlar Nisanlimla sorun yaşıyorum. Tek sorun şu 7 gün boyunca konuşmadık ve konusmadigi mız süre zarfında bir kızla denizde tanışmış 17 yaşında kız gelmiş adını sormuş sonra instagramdan ortak hesabınızdan ekledi beni o sandı ve yazdı denizde tanıştık hatirlamadn mi diyem erkek arkadaşım yakışıklı baya genelde bayanlar gelip konuşmaya çalışırlar sizce Aldatma midir bu olay bütün gün denizdelermiş kızda yüz bulmasa eklemez
Bir süre sonra BDV başa sarmaya başlıyor. Sürekli bir dejavu durumusanki daha öncede varmıydı bu konu ya.yoksa yaşlandım mı ben