kızlar yardım lütfen alnımdaki çizgi gittikçe derinleşiyor!!!

hayalperesttt

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2007
252
18
alın bölgemde hafif bir çizgi vardı ama gittikçe derinleşmeye başladı ve hatta alt kısımda da oluşmaya başladı ben ne yapacağım bir maske fönerisi olna var mı?delikafadulden

Tatlım derinleşen çizgiler maskeyle falan geçmez.Ya botoks yaptırıcaksın yada yüz yogası.Yüz yogası bile tam olarak geçirmiyor eğer çizgiler çoksa.Bir arkadaşımda aynı dertten muzdarip ondan biliyorum.Yapmadığı şey kalmadı ama geçmedi.En sonunda botoks yaptırdı hafifledi.Hatta şuan yok gibi birşey.Birde sana tavsiyem mümkün olduğu kadar alın mimiği yapmamaya çalış.

ayy bende de 20 yaşımda çıktı,masaj yaparak nemlendirici sür yavaşlatıp hafifletiyo.Gerçi ben 4 yıldır bıraktım yine de aynı kaldı.

alın bölgemde hafif bir çizgi vardı ama gittikçe derinleşmeye başladı ve hatta alt kısımda da oluşmaya başladı ben ne yapacağım bir maske fönerisi olna var mı?delikafadulden

tek çözüm maalesef botoks.ben iki kere yaptırdım.martta yanıma bir arkadaş daha bulursam yine yaptıracağım.

mimik kırışıklığııı bende de varrrr bilmiyorumkismile loreal in bir kreminden bahsediliyordu ama unuttum ismini

herşey dahile bir kadın gelmişti yüz çizgilerine alın çizgilerini hafifletmek için sabahları hergün çizik olan yere bastırıp durcaksınız sıkı bir şekilde galiba 5 dk filan dı süresiiii kadın 50 yaşındaydı yüzün de bir çizik yoktu diye bilirimm yaşını göstermiyodu kadın :KK70:

slm kızlar benımde alnımda çizgiler vardı ama öle derin değil fakat aynaya baktığımda görebiliordum geçenlerde bepantene surdum surmez olaydım beyaz tenliyım cildim kuru o yuzden mı bilmiorum ama cildim acaip tahriş oldu lekeler oluştu gittim madecassol aldım onu suruorum çok şukur hepsıde geri geçti .fakat surduğumde şunu farkettım alnımdaki çızgıler yok .evet şaşırdım bende vallahi nası oldu diye ama aynaya baktığımda pırl pırıl parlayan bir yuz ve alın göruyorum. hoşumada gıtmedi değil hanı şimdi abartmadan devam ediyorum madecassola alnımdakı mimik kırışıklarım artık yok. bi deneyın istersenız .ama cilt tıpınızı bilmiorum benımkı kuru bi cilt bende çok işe yaradı .belkı sizdede yarar.

X