Kız İsteme kizlar yardim lutfen aklima takilan birsey var :)

sorma canim ya nasil heycanli konusu acilinca ses tonu bile degisiyor acikcasi cok ama cok hosuma gidiyor....sagol tatlim insallah bir aksilik cikmaz gerci cikacaginida pek sanmiyorum ailemden yana zaten sen istedikten sonra biz olmaz diyemeyiz diyorlar. iste insallah söz nisan birarada yapicagiz malesef cünkü seneye dügünü düsündügümüz icin bir dahada gitme sansimiz yok...o yüzden böyle olucak iste....

Cok haklsin canim uzaktan iliskiyi yürütmek cok zor insan sevdigini öyle cok özlüyorki...hele bide su son 3 ay gecmek bilmiyor sanki....

canim benim ya kiyamam sana ben:teselli: bosver canim ya icer o tuzlu kahveyi benimki hep pazarlik yapiyor benimle askim bak senle anlasalim falan diyor bende nuh diyorum peygamber demiyor.....

hersey gönlünce olsun tatlim

cok tesekkur ediyorum birtanem tatlm benim:asigim:

rahat ol cicim hayırlısı inşaalah en güzel şekilde:1hug:

Ben yanlarındaydım walla isteme olurken. Hatta aşkımla karşılıklı gülüşüyorduk. Verilip yüzükler takılınca bizi yan yana oturttular.

ay mrb kızlar yenı kayıt oldum we sormak ıstedıgım bişi war.19 yasındayım.bu haftasonu uzak yerden sewgılımın aıleı gelcek ılkınde ısteme mı olur yoksa tanısama falan mı?bide ne gıymelıym.cok heycanlıym..:sinifsinif:

zeynepcim bzim tanışmada haziranın son haftası olacak.. Ailemin şuan ki düşünceleri şu 6 saatlik uzaklıktan gelecekler. Yemek veririz, sonra çay ve yanında servislik şeyler hazırlamayı düşünüyoruz. O gün isteme sözü konuşuruz diyorlar nasıl olacak adetlerimizi sorarız ortak bi noktada karar alırız isteme söz farklı bi haftaya ayarlarız diye düşünüyorlar. O gün rahat hareket etmek için rahat olabileceğim ve güzel görünebileceğim birşey giyinmek istiyorum şuan için elbise giyinmekte karar kıldım üstünede uygun bir eşarp ve ayakkabı, Çok çok hafifte bir makyaj olabilir.. ılk görüşme ilk izlenim bence çok önemli...

nasıl yani anlamadım galıba heycandan anlayamaıyorum :) yeni bi topik?walla anlamadım ama soruma birsuru cwp gelsın istiyorum.heycandan ölcem allahım :bbo:

canim yeni olduguna gore istersen buradan devam edebilirsin ebnim icin bir sorun yk anliyorum seni heycan yapma herseyin hayirlisi diye dusun sakin ol bitanem tecrubeli ablalarimiz var seni yonlendireceklerdir sen buralari oku bazen baska konularida okuyabilirsin ama bence koni icerisinde soru sorma benim icin sorun yok ama herkes ben olmaaz tatlim HEYCAN YOKKKKopuyorumnanaktan

Tanışmada yiyecekleri hazırlarsınız yine kahve de verilir die biliyorum, tanışma diye gelip istedikleri de olmuş anlatılanlara bakılırsa, öyle olunca damadın tuzlu kahvesini nasıl hazır ediyorsunuz ya istemezlerse o zaman boşuna hazırlık olmuş olmaz mı:) çok garip olur öyle olursa

stresli ve hassas bir durum... herhalde ne kadar planlansa da o an insanın aklından uçuverir tüm planlar. en iyisi onlar istemeye gelmeden önce güzel bir dua etmek a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…