desene tatlm senin sevgilin benim gibi heycanli iyi ama heycanli olmasi burdan anla asik sana ne guzell...opuyorumnanaktan kaderimiz ayni be tatlm olsun hic uzulmuyorum ben hep boyle duusnmusumdur seven insan sevdiginin kiymetini bilmesi icin ondan uzakta olmali ayni sen ve ben zemuszemus sevgilim diyor ki sen burda olsaydin belki bu kadar degerini bilemecektim canim benim ya birde sozu vardir:seven bekler diye ya asikm benim ya peki bitanem sen turkiyedemmi yasayacaksin insallah ?Insallah bir sorun cikmaz ve hersey istedigin gibi olur insallah kavusursun sevdigine:asigim:
evet bitanem cok haklisin ! gelmesi lazim yani ne yapip ne edip ikna etmem lazim tuzlu kahve yapacxagm sana dedim icmem dedi niye dedim zevkle kahveni icecegil dedi eger tuzlu kahve yaparsan git degistir derim dedi oda oyle degince bende kirildim dedim bir sure konusmadim ozur diledi keske seni kirmasaydimda kafami kirsaydim dedi sonunda anlastik icecek:asigim:ve gelecek!o kadar:sm_cool:ama heycanimi sorarsan cooook insallah bir aksilik cikamaz ayagim falan bir yere takismaz yaaaaaaaaa
sorma canim ya nasil heycanli konusu acilinca ses tonu bile degisiyor acikcasi cok ama cok hosuma gidiyor....sagol tatlim insallah bir aksilik cikmaz gerci cikacaginida pek sanmiyorum ailemden yana zaten sen istedikten sonra biz olmaz diyemeyiz diyorlar. iste insallah söz nisan birarada yapicagiz malesef cünkü seneye dügünü düsündügümüz icin bir dahada gitme sansimiz yok...o yüzden böyle olucak iste....
Cok haklsin canim uzaktan iliskiyi yürütmek cok zor insan sevdigini öyle cok özlüyorki...hele bide su son 3 ay gecmek bilmiyor sanki....
canim benim ya kiyamam sana ben:teselli: bosver canim ya icer o tuzlu kahveyi benimki hep pazarlik yapiyor benimle askim bak senle anlasalim falan diyor bende nuh diyorum peygamber demiyor.....
hersey gönlünce olsun tatlim
evet bitanem cok haklisin ! gelmesi lazim yani ne yapip ne edip ikna etmem lazim tuzlu kahve yapacxagm sana dedim icmem dedi niye dedim zevkle kahveni icecegil dedi eger tuzlu kahve yaparsan git degistir derim dedi oda oyle degince bende kirildim dedim bir sure konusmadim ozur diledi keske seni kirmasaydimda kafami kirsaydim dedi sonunda anlastik icecek:asigim:ve gelecek!o kadar:sm_cool:ama heycanimi sorarsan cooook insallah bir aksilik cikamaz ayagim falan bir yere takismaz yaaaaaaaaa
rahat ol cicim hayırlısı inşaalah en güzel şekilde:1hug:
Ben yanlarındaydım walla isteme olurken. Hatta aşkımla karşılıklı gülüşüyorduk. Verilip yüzükler takılınca bizi yan yana oturttular.
kimse yazmıcak mı bişi :teselli:
tatlim sen canim kendine yeni bir konu topik acarsan cok daha fazla cevap alirsin...
nasıl yani anlamadım galıba heycandan anlayamaıyorum :) yeni bi topik?walla anlamadım ama soruma birsuru cwp gelsın istiyorum.heycandan ölcem allahım :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?