sevdigim oglan gelecek babamdan isteyecek ben yazin izine gittigimde bakalim deneyecegiz:asigim:
cnm benim çok sevindim inşallah istediğin gibi olur herşey opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevdigim oglan gelecek babamdan isteyecek ben yazin izine gittigimde bakalim deneyecegiz:asigim:
cnm benim çok sevindim inşallah istediğin gibi olur herşey opuyorumnanaktan
ilk istenmeye geldikleinde kahveleri yaptiktan sonra sizce salonda mi durulur yoksa baska bir odada mi iste benim aklima sacma sapan seyler takiliyor ya belki guleceksiniz bu soruma ama baskada kimseye soramiyorum cunku dusundukce sacma bir soru birde fincanlari kim topluyor icildikte sonra bu detaylar takiliyor yardimci olurmusunuz :kedi::kedi:
valla kizlar herkesin bir hikayesi var birbirinden cok guzel bakalim benimki nasil olacak ama ben salonda durabilecegimi hic sanmiyorum cunku cok utaniyorum birde ben annesini taniyorum ya dahada utanirim beninsallah rezil olamma ya ben cok heycanlanirim Allahim herkesin yardimcisi olsun ozzelikle boyle gunlerde ya:teytey:
ahh canım sormaa ben aileden herkesi tanıyorum kaydirigubbakcemile3 ben utanmıoorumda şaşkınımakannehir
bende taniyorum sorma ya ilk onceleri arkadas olarak geliyorlardi annesi annemin arkadasi suda varki oglanin annesi beni onceleri zaten ornek olarak gosteriyormus kizina :dance:sevdigim oglanda annesine soylediginde sevinmis cunku zaten kestiriyormus telefonda konustugumuzda annesi selam soyler bana o derecede durumlar cok iyi ama iste babam var ya verir ya vermez:Saruboceq:bu arada konyalisin galiba bende konyaliyim neresindensin sizin yoreleriniz nasil benim annem antalyali babamda konyali hani istemeye geldiklerinde nasil oluyor oglan geliyormu?:asigim:
eweet canım konyadayım ve konya merkezliyim. burda istemeye oğlan gelmez çok kızıorum bu duruma kızı istioosunuz adam yok ortada kimee istiosunuz o zmanalsanaalsanasmile ama bu durum görücü usulu ewlenenlerin tercih ettikleri bu durum
benimki muhtemelen farklı olcak çünkü tanışmaya, kız isteme ve söz bi andan olcak ölee anlaştık olumunekankayizsmile
eweet canım konyadayım ve konya merkezliyim. burda istemeye oğlan gelmez çok kızıorum bu duruma kızı istioosunuz adam yok ortada kimee istiosunuz o zmanalsanaalsanasmile ama bu durum görücü usulu ewlenenlerin tercih ettikleri bu durum
benimki muhtemelen farklı olcak çünkü tanışmaya, kız isteme ve söz bi andan olcak ölee anlaştık olumunekankayizsmile
evet ya bunu bende duymustum konya da damadin kiz istemeye giderken eger aileler tanisiyorsa gitmedigini...iste kiz disardansa ailelerde tanismiyorsa gidiyormus.....
evet bitanem bir yandan iyi bir yandan iyi degil iste:asigim:
ah darısı başıma inşallah kızlar bu durumları atlatanlar muradına erenler ne şanslı bizdede galiba istemeye damat gelmez ama çok saçma ya o anı o da yaşamalı ama demi ya ben herhalde salonda bi köşede veya kapıya duyabıleceğım bi yere konaklarım ne oluyo ne bitiyo verıldım mi yoksa iş kaldımı bilmem lazım an be an demi ohaoldumsmile amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa araya çok ağzı laf yapan işi bağlayan birilerini sokmak ta ara bulucu yapmak ta yarar vardr demiiiibilmiyorumkismile
benimkide diyordu ilk zamanlar ben gelmesem olmazmi falan diye...gerci pesinden diyordu off ama olmazki.....
yazik yaaaaa kiyamiyorum daha 3 ay var ama simdiden cooook heyecan yapiyor....gerci ne de olsa ilk defa babamin karsisina gececek biraz stresli oluyor....
Bitanem,bu sler her kizin basindan geciyor malesef ya ohaoldumsmileama olmasada iyimi lmaz:bence bu islerde hatirli kisileride sokmam lazim ben boyle yapacagim yoksa babam zaten kesinlikle vermez....ama ben o hatirli kisiye cok guveniyorum insallah olur ya bende dinlerim tabiki kizim!cok coooooooooooooook merakliyimdir birde benim sevdigim oglan gelmeyecegim diyor hani ilk istemede vermezler kiz evi naz evidir diye:jeyyar:benimki bu duruma cok sabirsiz ama iste iki uc kere olada gelirim diyor olmadi kacariz diyor deli oglan iste:kedi: onu cok seviyorum yaaaaa askim benimm:asigim:
canim benim insallah hersey gonlunce olur kuzummm:1hug:heycanlanma diyecegim ama elde degilguclubacismile
aaa ne yani canim seninki gelmeyecekmi istediklerinde olurmu öyle sey yaaaaa....vermezler diye mi korkuyor....aslinda bence adet olsun olmasin damata kesinlikle istemede bulunmali...hem tuzlu kahve icirecegiz öyle degilmi ama ya???
bak goruyormusun heycandan yanlis bir yerden alinti yapmissim yazdiklarim sana bitanemmolumunekankayizsmile
ilk istemede gelmeyeckmis deli istesırnaşık şey ama sonrasinda geliyorim diyor...tabiki icecek tuzlu kahvemi icmesinde bir goreyim ben onu:dance:
seninki gelecekmi kuzuumm:asigim:
Bitanem,bu sler her kizin basindan geciyor malesef ya ohaoldumsmileama olmasada iyimi lmaz:bence bu islerde hatirli kisileride sokmam lazim ben boyle yapacagim yoksa babam zaten kesinlikle vermez....ama ben o hatirli kisiye cok guveniyorum insallah olur ya bende dinlerim tabiki kizim!cok coooooooooooooook merakliyimdir birde benim sevdigim oglan gelmeyecegim diyor hani ilk istemede vermezler kiz evi naz evidir diye:jeyyar:benimki bu duruma cok sabirsiz ama iste iki uc kere olada gelirim diyor olmadi kacariz diyor deli oglan iste:kedi: onu cok seviyorum yaaaaa askim benimm:asigim:
benimkide ilk istemede vermez belki kovar valla ne huysuzdur varya olmasın dıye ne kusurlar bulur ben bılırım onu senınkıyle benım kı aynı vermedı kacarız dıyo ne yapsın fazla naz aşık usandırır ama demi benımkıde istemeye gelmez gelınmezmış daha doğrusu ne saçma adetler ya uymayalım kızım ya ne yap et ikna et kac kez istenıyoruz kı sevgılımızle evlencez dıye ama demı cicim opuyorumnanaktan