valla kizlar herkesin bir hikayesi var birbirinden cok guzel bakalim benimki nasil olacak ama ben salonda durabilecegimi hic sanmiyorum cunku cok utaniyorum birde ben annesini taniyorum ya dahada utanirim beninsallah rezil olamma ya ben cok heycanlanirim Allahim herkesin yardimcisi olsun ozzelikle boyle gunlerde ya:teytey:
yaaa bende de kahveleri dağıtırken halıya takılıp düşersem korkusu varrr :s
cnm bu arada seni kime istemeye geliyorlar durumlar ne oldu ??
öff çok zor işler yaa:) allh yardımcınız olsun ama bigün bende yaşicam böle şeyleri:)ve düşündükçe bile heycanlanıorum.çok titrerim ya ben knşamam heycandanhele o kahveleri götürmek yokmu yaa kesin zangır zangır tiretirim diorum ben tepsiyi :uhm:delikafadulden
cnm benim başıma geldi :):) ikram yaparken takıldım allahtan düşmedim ama kayınvalidem baya telaş yapmıştı kaydirigubbakcemile3
valla biz o kadar kalabalıktık ki hemde şehir dışından geldikleri için yemek faslı falan oldu...bütü gece servis yaptımm:)))))allahtan arkadaşlarım vardı da benim yetişemediğim yere koştular sağolsunlar:)))kahve dağıtana kadar canım çıktı resmen 15 kişilik mi neydi.amaa varya nasıl geçtiğini anlamıyorsun komik oluyoo biz gülmekten çatladık valla kızlarakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?