Kız İsteme kizlar yardim lutfen aklima takilan birsey var :)

ashiq_kiz

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
313
47
318
Fransa
ilk istenmeye geldikleinde kahveleri yaptiktan sonra sizce salonda mi durulur yoksa baska bir odada mi iste benim aklima sacma sapan seyler takiliyor ya belki guleceksiniz bu soruma ama baskada kimseye soramiyorum cunku dusundukce sacma bir soru birde fincanlari kim topluyor icildikte sonra bu detaylar takiliyor yardimci olurmusunuz :kedi::kedi:

Canım kahve yapılıyor sen kahveyi içeri götürüp dağıtırken babası istemeye başlıyor ondan sonra ister içeri de bi köşe de dur istersende başka odaya geç ben mutfağa gitmiştim tesadüfen ama

bırak fincanları kim toplarsa toplasın..

bu sana kalmıs ısteıgın yerde durabılırsın nolcakkı ben cok ıyı tanıdıgım ıcın yanlarında durmustum kahvede yapmamıstım:)cunku nısanlım burda degıldı kayınpederım olesıne ıstedı ıste neyse konuyu saptırmayım kahvelerı ver ve mutfaga gıt zaten onlar senı cagırır malum el opme falan yada baban bı fıkrını sormak ıcın gelebılır oyle gelısır ıste olaylar hayırlı olsun sımdıden

tesekkur ederim ya cok iyisiniz benim aklima takiliyor boyle seyler:asigim:
ben en iyisi kahveleri verip mutfakta bekleyeyim tekrar cok tesekkur ediyorum hic olmazsa simdi neyapacagimi biliyorumopuyorumnanaktanyerimseniben

ben isteme esnasında içeride annemin yanında oturuyordum kahve yapılmadan kayınpederim isteme fiilini gerçekleştirdi sağolsun ben anneme çikolatayımı açayım kahvemi yapayım filan dedim babam bir yirmi dk kadar ordan burdan konuştu evet yada hayır demedi bende annemin yanında oturarak bekledim bu süreci
sonunda annem babama sözleirn güzel hoşta verdin mi vermedin gençler heyecanlandı dedi babamda her iki taraf içinde hayırlı olsun dedi biz kalkıp herkesin elini öptük ben de gidip çikolatayı açtım akabinde kahve getirdik fincanlarıda ben topladım

cnm bende kahveleri dağıttım mukfaktaydım çaya falan bakıyordum istediğimide duymadım sadece babamın kız evi naz evi dediğini duydum aaa dedim istendim :) bütün gece herşeyi ben yaptım kahveleri topladım ikramları ben yaptım ee gözlerine girmek lazım dimi ilk günden zemuszemus

benim isteme günümde de ailem çok zorladı nişanlımın tarafını babası yaklaşık 3-4 defa istedi beni hihoyyyt
ben kahveleri dağıttıktan sonra salondaki masada oturdum ve herşeye şahit oldum benim günüm sonuçta kaçırmamalıydımkaydirigubbakcemile2

valla müstakbel kayınvalidem, daha kahveler yapılmadan isteyiverdi beni. babam nazlanıp "olur" demedi, o ısrara devam etti. laf pat diye başlayınca mutfağa da kaçamadım, eğdim başımı yere, komik oldu valla kaydirigubbakcemile3

valla kizlar herkesin bir hikayesi var birbirinden cok guzel bakalim benimki nasil olacak ama ben salonda durabilecegimi hic sanmiyorum cunku cok utaniyorum birde ben annesini taniyorum ya dahada utanirim beninsallah rezil olamma ya ben cok heycanlanirim Allahim herkesin yardimcisi olsun ozzelikle boyle gunlerde ya:teytey:

ogün insan utanır beaa:) allık sürmenize hiç gerek yok kızlar istenme günü zaten kıpkırmızı bir suratımız olcak :)

cnm bu arada seni kime istemeye geliyorlar durumlar ne oldu ??

öff çok zor işler yaa:) allh yardımcınız olsun ama bigün bende yaşicam böle şeyleri:)ve düşündükçe bile heycanlanıorum.çok titrerim ya ben knşamam heycandan hele o kahveleri götürmek yokmu yaa kesin zangır zangır tiretirim diorum ben tepsiyi:uhm:delikafadulden

valla ben zaten titrerim kesin insallah kahveleri dokmeden getirebilirim ben heycan hapina bakacagim:CüvCüv: galiba

valla biz o kadar kalabalıktık ki hemde şehir dışından geldikleri için yemek faslı falan oldu...bütü gece servis yaptımm:)))))allahtan arkadaşlarım vardı da benim yetişemediğim yere koştular sağolsunlar:)))kahve dağıtana kadar canım çıktı resmen 15 kişilik mi neydi.amaa varya nasıl geçtiğini anlamıyorsun komik oluyoo biz gülmekten çatladık valla kızlarakaydirigubbakcemile3

bizimkiler de kalabalik ya boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…