- 3 Nisan 2013
- 396
- 264
-
- Konu Sahibi bilinmeyenlerdenim
Valla ben asagilama falan goremedim sehirli deyince hakaret sayilmiyor da koylu deyince neden hakaret sayiliyor?ben sehirliyim esim koylu bu kadar basit bence asagilik kompleksi ile alakali
Ahanda bak bu da dogru10 kişiye sofraya 1 su bardağı konur. Hepsi ondan içer. ÜFF sinirlerim zipladi
Aslinda kendi koyunden kiz alsa ya boyle anasindan koyunden kopamayacak adamlar daha iyi olurKöyünü seven adamıda hotele götüremezsin hem parasından olacak hem anasından ,zor
mesele
Aslinda kendi koyunden kiz alsa ya boyle anasindan koyunden kopamayacak adamlar daha iyi oluromrunde koy gormemis koy hayati yasamamis bir kadina o kadar zor ki bu eziyet oluyor malesef
Davul bile dengi dengine diye bosa demiyoar
Bu saydiklarinin hepsi dogru canim katiliyorumAma genelde kasabada yetişmiş bir erkeğin özellikleri daha çekici geliyor kadınlara nedlr onları çekici kılan ? Ortama uyum sağlama konusunda daha becerikliler asla fes etmezler mücadeleci ruhları var , nerde nasıl hareket etmeleri gerektiğini biliyorlar en önemlisi sorumluluk alabilme becerileri dah gelişmiş oluyor kasabada yardımlaşma daha yaygın olduğundan insan ilişkilerinde daha başarılılar ve pozitifler azla yetinmeyi çocukken öğrenmişler şehir çocuğu gibi herşeye sahip olmamışlar ,
oradan geliyor mücadeleci ve yarış ruhları
Kesinlikle katılıyorum bende ayni durumdayım 3 senelik evliyim ve evliligimin ilk gününden beri haftasonlari is çıkışları haftaicleri hep gidiyoruz çok tartıştık bu konu yüzünden sonuc 2 3 aydır gitme sıklığını azalttik oda iki haftada birKöylü anası babası olanla evlenenleri sonu hep böyle ,
İkimizin ailesininde olmadığı bir yerdeSene içinde nerde yaşıyorsunuz?senin ailenin nerde?
senin ailenle ne ara görüşüyorsunuzİkimizin ailesininde olmadığı bir yerde
Durum aynen boyle cok iyi analiz etmissinkesınlıkle baska bı yolu olamaz sımdı senın kaynanan köydekı komsularına hava atıyordur sen oraya gıdınce gıtmezsen elaleme rezıl olur komsular sorar hanı gelın nerde nıye gelmedı bu sorular bır kaynananın en buyuk kabusudur yazın ızınde gelın gelıp kaynanaya hızmet etmelıdır
Bayramlarda kesinlikle esimin ailesiyleyiz, oraya gidin falan asla demezler.yazsenin ailenle ne ara görüşüyorsunuz