• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık KIZLAR YARDIM LOHUSA TAKIMI GECELİK Mİ PJAMA MI KULLANIŞLI OLUYOR? ÖNERİLERİNİZ NEDİR

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mavibeyaz06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2015
55
57
38
37
sizce doğumdan sonra hangisini daha rahat kullanırız önerdiğiniz takımlar varsa paylaşır mısnız?

Bence kesinlikle gecelik daha kullanışlı ama ilk doğumum kışa geldiğinden ve ev soğuk olduğundan evde pijama giydim. Hastanede kaldığım gece gecelik giydim ve çok rahat ettim ben.

Bana da hemşire gecelik daha rahat oluyo dedi bende bi tane gecelik aldım iki takım da pijama aldım geceligi doğumda giyerim pijamalarida evde giyerim diye

Bende de durum aynı hastanede gecelik evde pijama takımı aldım birde sabahlik...

SABAHLIK ŞART....BEBEK ŞEKERİ YAPTIRMAK İSTERMİSİN... IMG_4618 (800x533).webp IMG_4674 (800x533).webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben doğum yaptığım gün gecelik giydim, ertesi gün de lohusa pijama takımı :) Bence ikisi de güzel ve kullanışlı :)

Bende evde giymek için lohusa pijama takımı aldım sabahlikli hastane için de normal pijama takımı aldım bi de yedek koydum

Gecelik daha rahat oluyor sürekli hemşireler gelip kontrol ettiği için.
Pijama indir kaldır zor oluyor.
O yüzden 1 gecelik 1 alt üst takım koyman yeterli bence :)

Hastane kendi onlugunu giydirmeyecekse sıklıkla kontrole gelecekleri icin gecelik en iyisi ama lohusayken usutmemen adina kalin pijama tavsiye ederim ayaklarini da sicak tut... pijaman da onden dugmeli olsun ki emzirirken pijamani kaldirip sirtini bobreklerini usutme ustten acip emzirirsen rahat edersin...
Saglikla al kucagina bebisini...

Arkadaşlarım doğum sonrasında bir süre geceliğin en iyi çözüm olduğunu söylediler. Eğilip kalkmak zor olacağı için pijamanın zorladığını söylediler.

ben pijamayla rahat ettim acıkcası birde cnm konu değil ama depend hasta bezi kullan oyle rahat edersin ki

mavibeyaz06 mavibeyaz06
Canım çoğu arkadaşın da dediği gibi hastanede özellikle doğumdan sonra en rahatı gecelik oluyor...
Zaten rahat hareket edemediğin için bir de lavabo ihtiyacı altını değiştirme vs. indir kaldır zor oluyor ama gecelikte öyle bir sıkıtı olmuyor..
Evde giymek için pijama yine alırsın ama hastanede rahat edeyim diyorsan gecelik...

ya kızlar bişey soracağım... şimdi gecelik olayı tamam.. mantıklı geliyo hastanede rahat kullanabilmek ve rahat olmak çok önemli..benimde yok öyle uzun bir geceliğim. almayı düşünüyorum.. ama sonrası ev için filan geceliğe ya da lohusa pijamalarına gerçekten ihtiyaç oluyomu.. tayt eşortman vs normalde de ne giyiyorsak onlar iş görmüyormu..

ya kızlar bişey soracağım... şimdi gecelik olayı tamam.. mantıklı geliyo hastanede rahat kullanabilmek ve rahat olmak çok önemli..benimde yok öyle uzun bir geceliğim. almayı düşünüyorum.. ama sonrası ev için filan geceliğe ya da lohusa pijamalarına gerçekten ihtiyaç oluyomu.. tayt eşortman vs normalde de ne giyiyorsak onlar iş görmüyormu..

Benim ilk doğumum olacak ondan kendi tecrübem değil ama arkadaşlarımın söylediği emzirme özelliği olan üstlerden almak evde mantıklı. Özellikle ilk aylarda çok sık emzirildiği için kullanışlı oluyormuş.

sizce doğumdan sonra hangisini daha rahat kullanırız önerdiğiniz takımlar varsa paylaşır mısnız?

canım ben 1 takım gecelik 1 takım pijama aldım.. doğumhaneden çıkarken normal de doğursan sezaryen de olsan ilk başta pijama giydirmiyorlar zaten.. çıkarken gecelik giydiriolar ertesi gün hala hastanede isen pijamanı giyersin..
benim normal doğumdu.. doğumdan çıkarken gecelik giydirdiler.. ertesi gün hemen çıktık ama çıkmadan önce fotoğrafçı geleceği için temiz temiz pijamamı giydim..
normal doğum olduğu için karnımda dikiş yoktu o sebeple evde de normal pijama takımlarımı/taytlarımı felan giydim.. zaten misafir yanına lohusa kılığı ile çıkmadığım için şişlerim inene kadar günlük hayatımda taytlarımla yaşadım..

Hastanedeyken gecelik daha kullanışlı,fakat evdeyken rahat bir pijama takımı tavsiye ederim.

Back
X