konya42 EnGüzelAskZorOlandir Kayıtlı Üye 11 Aralık 2011 238 0 46 Almanya 15 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi konya42 #1 Nisanim 7. Temmuzda Kartalda olucak. Hersey güzel olmasini istiyorum. ama hic bir kuaförü bilmyiorum. almanyada yasiyorum cünkü. BANA YARDIM EDEBILIRMISINIZ. MALTEPE KARTAL civari.. simdikten tsk ederim :))
Nisanim 7. Temmuzda Kartalda olucak. Hersey güzel olmasini istiyorum. ama hic bir kuaförü bilmyiorum. almanyada yasiyorum cünkü. BANA YARDIM EDEBILIRMISINIZ. MALTEPE KARTAL civari.. simdikten tsk ederim :))
F falvegelecek Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 15 Haziran 2012 13 0 36 İstanbul 16 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi konya42 #2 kahve ve resim falına bakılır
baglacolanki Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2011 1.750 3 0 İstanbul 20 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi konya42 #3 konya42 .!.: Nisanim 7. Temmuzda Kartalda olucak. Hersey güzel olmasini istiyorum. ama hic bir kuaförü bilmyiorum. almanyada yasiyorum cünkü. BANA YARDIM EDEBILIRMISINIZ. MALTEPE KARTAL civari.. simdikten tsk ederim :)) Genişletmek için tıkla... Maltepe'de Ayvaz Kurubal var canım. Ben memnunum.. Bi bak istersen.
konya42 .!.: Nisanim 7. Temmuzda Kartalda olucak. Hersey güzel olmasini istiyorum. ama hic bir kuaförü bilmyiorum. almanyada yasiyorum cünkü. BANA YARDIM EDEBILIRMISINIZ. MALTEPE KARTAL civari.. simdikten tsk ederim :)) Genişletmek için tıkla... Maltepe'de Ayvaz Kurubal var canım. Ben memnunum.. Bi bak istersen.