• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardim edinnnn ?

Banada bi hafta dursun 1 ay boyunca geceleri kendin yap dedi burnun tikalimi duzgun bi sekilde burnundan nefes atabiliyormusun
Sana kendin bantla dedi mi gerçekten? Bak bu bantlama yöntemi başka ülkelerde çok yaygınmış. Bizim doktorlar pek söylemiyor. Ben arada hâlâ bantlıyorum. 5 ay oldu benim. Evet, ben ilk günden itibaren düzgün nefes alıyordum.

Sana kendin bantla dedi mi gerçekten? Bak bu bantlama yöntemi başka ülkelerde çok yaygınmış. Bizim doktorlar pek söylemiyor. Ben arada hâlâ bantlıyorum. 5 ay oldu benim. Evet, ben ilk günden itibaren düzgün nefes alıyordum.
Bantla bantla odem icin baya iyiymiş bana tampon koymamis doktor sag burun etim sis bildiğin kaptmis burnumu ordan nefes alamıyorum ama diger tarafim açık bende 1 hafta kalsin sonra bir ay boyunca kendim bantlicam zaten bantlamada bisey yok sadece ucunu gerip yukariya dogru bantliyoruz kolay yani

Benim de bantlar çıktı,tekrar bantladı 1 hafta daha kalsin dedi,doktor kendi çıkardı ilk bandımi da 2.ci bandım halen burnumda onuda kendi çıkaracakmış. 1 ay kullanman için de ekstra bant vericem,burun ucu ve burun ucunun arkasıni özellikle bantlayacaksin dedi. Faydasi olur umarim

Benim de bantlar çıktı,tekrar bantladı 1 hafta daha kalsin dedi,doktor kendi çıkardı ilk bandımi da 2.ci bandım halen burnumda onuda kendi çıkaracakmış. 1 ay kullanman için de ekstra bant vericem,burun ucu ve burun ucunun arkasıni özellikle bantlayacaksin dedi. Faydasi olur umarim
Oluyo evet dünkü bantlari çıkardığınız da burnunuz cok daha fazla sisiyor buruna baski yaptığından şişliği onlemek amaciyla kullaniliyor doktor kendin bantla dedi bi hafta sonunda cikarip kendim 1 ay boyunca ozellikle geceleri bantli uyu dedi

Faydası oluyor gerçekten. Bak son gittiğim plastik cerrah, bana sürekli yukarı doğru masaj yapmamı söyledi. Faydası olur mu, 5 ay oldu sonuçta diye sordum. Faydası olur, kıkırdakların şekillenmesi 9 ay sürüyor dedi.

Yurt dışındaki çoğu doktor bantlamayı öneriyor. Sizinkiler vermiş, ben bu bilgileri araştırarak buldum ve bantları kendim aldım. Ben bazen bantlıyorum ve 2 gün çıkarmıyorum. Çıkarınca burnum harika oluyor. 3 gün takmazsam aşağı doğru kaymaya başlıyor yine.

FalcoJeanny FalcoJeanny senin kaçıncı ameliyatın bu canım?

Faydası oluyor gerçekten. Bak son gittiğim plastik cerrah, bana sürekli yukarı doğru masaj yapmamı söyledi. Faydası olur mu, 5 ay oldu sonuçta diye sordum. Faydası olur, kıkırdakların şekillenmesi 9 ay sürüyor dedi.

Yurt dışındaki çoğu doktor bantlamayı öneriyor. Sizinkiler vermiş, ben bu bilgileri araştırarak buldum ve bantları kendim aldım. Ben bazen bantlıyorum ve 2 gün çıkarmıyorum. Çıkarınca burnum harika oluyor. 3 gün takmazsam aşağı doğru kaymaya başlıyor yine.

FalcoJeanny FalcoJeanny senin kaçıncı ameliyatın bu canım?
Benim ilk ameliyat 2.olmaz insAllah :) Ozellikle burun ucumda kucultme yapildi,olabildigi kadar,kanatlar dikildigi icin beni orasi zorluyor suan tam olarak gülemiyorum, kalin derili burunlar dusmeye daha meyilli oluyormus o yuzden yapilacak ne varsa yapmak istiyorum ki düşme yaşamıyım

Bilmiyorum bennim nefes alma sorunum yoktu yani ben sadece burnumun genis olmasindan sikayetciyim şimdide korkuyorum nefes sorunum frlan olur diye
Benim de ilk hafta delikler şişmişti kapalıydı şuan 17 gün açık senin kaçıncı gün deliklerin açıldı benim çok şükür. Bende ilk hafta çok korktum delik gözükmüyordu bile eyle kapanmıştı o kadar şişlik indi. Inicektir mutlaka odemdir o nefesim de acildi benim

Benim de ilk hafta delikler şişmişti kapalıydı şuan 17 gün açık senin kaçıncı gün deliklerin açıldı benim çok şükür. Bende ilk hafta çok korktum delik gözükmüyordu bile eyle kapanmıştı o kadar şişlik indi. Inicektir mutlaka odemdir o nefesim de acildi benim
Benim suan 11. Gunum odemi daha yuzumden yeni attim maydonoz yiyip duruyorum muhallebi aldim paso yiyorum valla benim bi deligim sis kapali digeri açık o zaten ilk gunden beri acikti ama biri oyle bi sismiski burnumun ici yok gorunmuyor

Back